zaggar írta:eljátszottam a gondolattal reggel, h megteszem ezt a meccset 2-2-es végeredményre, 40*-es oddsal adták (nem tettem meg)
Ne bánd, több gól lesz.
zaggar írta:eljátszottam a gondolattal reggel, h megteszem ezt a meccset 2-2-es végeredményre, 40*-es oddsal adták (nem tettem meg)
Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:A Kansas City 1-0-ra verta az LA Galaxyt az MLS-ben, ami nem különösebben nagy hír, de a City ezt egyetlen lövés nélkül érte el :D
hogy lehet egy klubot egy kan sasról elnevezni
Nem is akármilyen, hanem egy sportoló kan sas.
Cselszky írta:Szarka írta:Sommer mit védett...
Illetve a Barca mit tudott kihagyni...
Semmi esélye nem lett volna, ha lepasszolja a rövidbe.
Közben mégis 2-2.
Szarka írta:zaggar írta:eljátszottam a gondolattal reggel, h megteszem ezt a meccset 2-2-es végeredményre, 40*-es oddsal adták (nem tettem meg)
Ne bánd, több gól lesz.
zaggar írta:Szarka írta:zaggar írta:eljátszottam a gondolattal reggel, h megteszem ezt a meccset 2-2-es végeredményre, 40*-es oddsal adták (nem tettem meg)
Ne bánd, több gól lesz.
már nem bánom, sztem is több lesz
Szarka írta:A két meccsen összesen 8 lövés ment Csesznyi kapujára, ebből 6 gól lett. Nem mondom, hogy rossz kapus, de egy bravúr már BL döntőt ért volna.
Az Inter nagyon jó helyzetkihasználó.
Maradonapoli írta:ebből a kvartettből még a bárcás lett volna a legszimpibb a végső győzelem okán, de a lehetséges nápolyi bajnoki cím érdekében sajnos előnyösebb, hogy a sinter ment tovább - és pont úgy, ahogy szerettem volna, 120 perces match után, remélhetőleg ezek után pláne a BL-re koncentrálnak majd a milánóiak és botlanak egyet-kettőt még a hátralevő fordulókban egy ilyen párharc után... a szarzenál-pösögö tandemből egyik sem szimpi, szóval a döntőben jó eséllyel a digók helyett a rigóknak fogok szurkolni...
zaggar írta:Maradonapoli írta:ebből a kvartettből még a bárcás lett volna a legszimpibb a végső győzelem okán, de a lehetséges nápolyi bajnoki cím érdekében sajnos előnyösebb, hogy a sinter ment tovább - és pont úgy, ahogy szerettem volna, 120 perces match után, remélhetőleg ezek után pláne a BL-re koncentrálnak majd a milánóiak és botlanak egyet-kettőt még a hátralevő fordulókban egy ilyen párharc után... a szarzenál-pösögö tandemből egyik sem szimpi, szóval a döntőben jó eséllyel a digók helyett a rigóknak fogok szurkolni...
már a Verona ellen is valami tartalékot küldtek fel a pályára, uh a visszalévő meccseken is ez várható tőlük, sztem a bajnokságról lemondtak, könnyen veszthetnek még pontokat, most már csak a BL a lényeg (Korda Gyuris all-in)
amúgy nagyon nagyot mentek, én se vagyok egy nagy interista, de ezt szépen csinálták, nagy bravó jár nekik, magam részéről nem bánnám, ha meg is nyernék.
Mech írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:ebből a kvartettből még a bárcás lett volna a legszimpibb a végső győzelem okán, de a lehetséges nápolyi bajnoki cím érdekében sajnos előnyösebb, hogy a sinter ment tovább - és pont úgy, ahogy szerettem volna, 120 perces match után, remélhetőleg ezek után pláne a BL-re koncentrálnak majd a milánóiak és botlanak egyet-kettőt még a hátralevő fordulókban egy ilyen párharc után... a szarzenál-pösögö tandemből egyik sem szimpi, szóval a döntőben jó eséllyel a digók helyett a rigóknak fogok szurkolni...
már a Verona ellen is valami tartalékot küldtek fel a pályára, uh a visszalévő meccseken is ez várható tőlük, sztem a bajnokságról lemondtak, könnyen veszthetnek még pontokat, most már csak a BL a lényeg (Korda Gyuris all-in)
amúgy nagyon nagyot mentek, én se vagyok egy nagy interista, de ezt szépen csinálták, nagy bravó jár nekik, magam részéről nem bánnám, ha meg is nyernék.
Mondjuk a BL-döntőig van közel egy hónap, addig simán felküldhetik még a fényest a bajnokikon is.
Maradonapoli írta:ebből a kvartettből még a bárcás lett volna a legszimpibb a végső győzelem okán, de a lehetséges nápolyi bajnoki cím érdekében sajnos előnyösebb, hogy a sinter ment tovább - és pont úgy, ahogy szerettem volna, 120 perces match után, remélhetőleg ezek után pláne a BL-re koncentrálnak majd a milánóiak és botlanak egyet-kettőt még a hátralevő fordulókban egy ilyen párharc után... a szarzenál-pösögö tandemből egyik sem szimpi, szóval a döntőben jó eséllyel a digók helyett a rigóknak fogok szurkolni...

Adamek írta:Maradonapoli írta:ebből a kvartettből még a bárcás lett volna a legszimpibb a végső győzelem okán, de a lehetséges nápolyi bajnoki cím érdekében sajnos előnyösebb, hogy a sinter ment tovább - és pont úgy, ahogy szerettem volna, 120 perces match után, remélhetőleg ezek után pláne a BL-re koncentrálnak majd a milánóiak és botlanak egyet-kettőt még a hátralevő fordulókban egy ilyen párharc után... a szarzenál-pösögö tandemből egyik sem szimpi, szóval a döntőben jó eséllyel a digók helyett a rigóknak fogok szurkolni...
azt mondta rigóknak?
hát ez fergeteges volt testérem
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:ebből a kvartettből még a bárcás lett volna a legszimpibb a végső győzelem okán, de a lehetséges nápolyi bajnoki cím érdekében sajnos előnyösebb, hogy a sinter ment tovább - és pont úgy, ahogy szerettem volna, 120 perces match után, remélhetőleg ezek után pláne a BL-re koncentrálnak majd a milánóiak és botlanak egyet-kettőt még a hátralevő fordulókban egy ilyen párharc után... a szarzenál-pösögö tandemből egyik sem szimpi, szóval a döntőben jó eséllyel a digók helyett a rigóknak fogok szurkolni...
azt mondta rigóknak?
hát ez fergeteges volt testérem
Szemüveget a rigóknak! Így békebelien, girardis kalapban!
Te, édes egy komám, ígérd meg, ha behúzzuk a bajnoki címet, eljárjuk a jaj cicát a lyányoknak az orfeumban!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég