Savaria1919 írta:Adamek írta:Gejzafijam a fater első dicső tetteinek színpadára léphet
remélem kiejti a BMTE-t
hoppá, közös fodrászhoz járnak Peti Papagájjal?
Savaria1919 írta:Adamek írta:Gejzafijam a fater első dicső tetteinek színpadára léphet
remélem kiejti a BMTE-t
Adamek írta:elég bitang Blasz1 van kialakulóban a következő évadra, NB3-ban kieső helyen a Pénzügyőr és a Kelen, plusz a BKV-Előre is erősen sodródik a vonal felé, a Honvéd II is mehet lefelé ha kiesik az NB2-ből a Honvéd
feljutó nem nagyon lesz, felkészülhet hat csapat a kiesésre
Maradonapoli írta:Adamek írta:elég bitang Blasz1 van kialakulóban a következő évadra, NB3-ban kieső helyen a Pénzügyőr és a Kelen, plusz a BKV-Előre is erősen sodródik a vonal felé, a Honvéd II is mehet lefelé ha kiesik az NB2-ből a Honvéd
A Csepel majd lehalássza a kiesők legjobbjait és irány az nb2!
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:elég bitang Blasz1 van kialakulóban a következő évadra, NB3-ban kieső helyen a Pénzügyőr és a Kelen, plusz a BKV-Előre is erősen sodródik a vonal felé, a Honvéd II is mehet lefelé ha kiesik az NB2-ből a Honvéd
még az is lehet bár ők is közelebb vannak jelenleg a kieséshez mint a dobogóhoz, de már most nem árt ha tudatosul, hogy ez egy abszolút újonc csepeli gárda lesz, az egyetlen valóban közös pont a hajdani Csepel SC-vel az irányítószámuk
és az se mindig volt így, évente más néven és címen tolják a Csep-Gólos srácok
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:elég bitang Blasz1 van kialakulóban a következő évadra, NB3-ban kieső helyen a Pénzügyőr és a Kelen, plusz a BKV-Előre is erősen sodródik a vonal felé, a Honvéd II is mehet lefelé ha kiesik az NB2-ből a Honvéd
még az is lehet bár ők is közelebb vannak jelenleg a kieséshez mint a dobogóhoz, de már most nem árt ha tudatosul, hogy ez egy abszolút újonc csepeli gárda lesz, az egyetlen valóban közös pont a hajdani Csepel SC-vel az irányítószámuk
Savaria1919 írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:A Csepel majd lehalássza a kiesők legjobbjait és irány az nb2!
egyvalami örök, a Béke téri pálya
Mech írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:még az is lehet bár ők is közelebb vannak jelenleg a kieséshez mint a dobogóhoz, de már most nem árt ha tudatosul, hogy ez egy abszolút újonc csepeli gárda lesz, az egyetlen valóban közös pont a hajdani Csepel SC-vel az irányítószámuk
Szerintem az már nb2-re sem lenne jó, bár oda is be van már ezer éve ígérve az új stadion.
Savaria1919 írta:Illésék idegenben is megverték Királyékat, szóval eldőlni látszik, hogy a megyei bajnokságot az ISA nyeri. Közben az önkormányzati Hali kikapott Veszprémben, továbbra sem sikerül a vonal felé kerülni. Pedig a következő bajnokságban lehetne ISA Haladás-Önkoris Haladás városi rangadó.
Mech írta:Savaria1919 írta:Illésék idegenben is megverték Királyékat, szóval eldőlni látszik, hogy a megyei bajnokságot az ISA nyeri. Közben az önkormányzati Hali kikapott Veszprémben, továbbra sem sikerül a vonal felé kerülni. Pedig a következő bajnokságban lehetne ISA Haladás-Önkoris Haladás városi rangadó.
Simán kiesünk, ahogy az várható volt. Ez a csapat egy haveri társaság szintjén van kb.
Kiváncsi leszek, hogy kérnek-e licenszet Illésék, illetve melyik pályára, ha igen. Jövőre ők lesznek az első számú szhelyi csapat, a szurkolók meg megint összezavarodnak, hogy most éppen mögéjük kell-e beállni vagy kitartani a nulla forintból gazdálkodó megye 1-es klub mellett. Még azon sem lepődnék meg, ha az ex Homlok féle HVSE is újra bejönne a képbe, így hogy OV kihúzta őket a szarból.
Savaria1919 írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:A Csepel majd lehalássza a kiesők legjobbjait és irány az nb2!
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:még az is lehet bár ők is közelebb vannak jelenleg a kieséshez mint a dobogóhoz, de már most nem árt ha tudatosul, hogy ez egy abszolút újonc csepeli gárda lesz, az egyetlen valóban közös pont a hajdani Csepel SC-vel az irányítószámuk
még csak az se, két éve költöztek be, addig a Hollandi úton tolták a stadionban meg a Csepeli UFC játszott (néha Csepel FC SE néven)
Csep-Gól, Csepeli TC, Csepel SC évente új nevet aggattak magukra hátha egyszer valaki összekeveri végre őket az igazi SC-vel
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:egyvalami örök, a Béke téri pálya
Szerintem az már nb2-re sem lenne jó, bár oda is be van már ezer éve ígérve az új stadion.
Voltál a kupameccsünkön még 2018-ban, amikor két öngóllal mentünk tovább?
Durván le volt pusztulva már akkor is, gondolom a helyzet azóta nem előnyére változott. Pedig 2006-ban a Honvéd még NB I-es meccseket rendezett ott, sőt az is felmerült, hogy az új Bozsik építése során odaköltöznének.
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:egyvalami örök, a Béke téri pálya
még csak az se, két éve költöztek be, addig a Hollandi úton tolták a stadionban meg a Csepeli UFC játszott (néha Csepel FC SE néven)
Csep-Gól, Csepeli TC, Csepel SC évente új nevet aggattak magukra hátha egyszer valaki összekeveri végre őket az igazi SC-vel
az a Csepeli UFC az önkori csapata?
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Mech írta:Szerintem az már nb2-re sem lenne jó, bár oda is be van már ezer éve ígérve az új stadion.
Voltál a kupameccsünkön még 2018-ban, amikor két öngóllal mentünk tovább?
Durván le volt pusztulva már akkor is, gondolom a helyzet azóta nem előnyére változott. Pedig 2006-ban a Honvéd még NB I-es meccseket rendezett ott, sőt az is felmerült, hogy az új Bozsik építése során odaköltöznének.
2015-2017 között kétszer voltam ott ETO meccsen. A második meccsen a helyiek nagyon udvariasak voltak, szpiker többször a feljutáshoz. Az eredményekre nem nagyon emlékszem, de ilyen méteres gaz nőtt a betonbol. Csepeli ultrak jól tolták.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:még csak az se, két éve költöztek be, addig a Hollandi úton tolták a stadionban meg a Csepeli UFC játszott (néha Csepel FC SE néven)
az a Csepeli UFC az önkori csapata?
fogalmam sincs őszintén, hogy ki fia borja a projekt
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:az a Csepeli UFC az önkori csapata?
fogalmam sincs őszintén, hogy ki fia borja a projekt
én is összezavarodtam, mert beszállt pár éve a Németh Szilárd is és lett nekik egy külön csepeli csapatuk, meg az önkorinak is (szintén Fidesz volt, de összebalhéztak Szilárddal)
Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Voltál a kupameccsünkön még 2018-ban, amikor két öngóllal mentünk tovább?
2015-2017 között kétszer voltam ott ETO meccsen. A második meccsen a helyiek nagyon udvariasak voltak, szpiker többször a feljutáshoz. Az eredményekre nem nagyon emlékszem, de ilyen méteres gaz nőtt a betonbol. Csepeli ultrak jól tolták.
Engem meg akartak verni a héven, pedig nem vagyok egy balhékereső ember. A kupameccsnek megadták a módját, a kezdés előtt postagalambokat reptettek. A vendégszektorban a büfét egy Suzuki Wagon-R csomagtere jelentette, ahol tálca Lőwit töltögettek műanyagpohárba és frissen kent zsíroskenyereket értékesítettek. Pár évvel korábban RC és MLA68 szurkolótársak szovjet katonai sírokat is találtak arrafelé, amikor ketten kinéztek egy Csepel-Hali II. mérkőzésre.
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:2015-2017 között kétszer voltam ott ETO meccsen. A második meccsen a helyiek nagyon udvariasak voltak, szpiker többször a feljutáshoz. Az eredményekre nem nagyon emlékszem, de ilyen méteres gaz nőtt a betonbol. Csepeli ultrak jól tolták.
Engem meg akartak verni a héven, pedig nem vagyok egy balhékereső ember. A kupameccsnek megadták a módját, a kezdés előtt postagalambokat reptettek. A vendégszektorban a büfét egy Suzuki Wagon-R csomagtere jelentette, ahol tálca Lőwit töltögettek műanyagpohárba és frissen kent zsíroskenyereket értékesítettek. Pár évvel korábban RC és MLA68 szurkolótársak szovjet katonai sírokat is találtak arrafelé, amikor ketten kinéztek egy Csepel-Hali II. mérkőzésre.
Rémlik a héves sztori. Ja ott van a temető a pályánal. Meg Kispesten is, ha jól rémlik
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég