Adamek írta:Savaria1919 írta:Kleinheisler Laci a Gratzer AK-ba igazolt.
mi alapján nézhették ki maguknak
Jól beszél osztrákul
SuperDepor írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Kleinheisler Laci a Gratzer AK-ba igazolt.
Jól beszél osztrákul
Savaria1919 írta:Na mizu, Carragher?
banok írta:Savaria1919 írta:Na mizu, Carragher?
Remélem fáj neki.
RC írta:Savaria1919 írta:Na mizu, Carragher?
Cari szerintem még abban a világban él, ahol a szűrőknek csak a labdaszerzéssel kell törődniük, a "klasszikus 10-es" szórja a gólpasszokat, a szélsőknek annyi a feladatuk, hogy beadják a labdát a csatárnak, aki csupán a gólszerzéssel foglalatoskodik.
Adamek írta:RC írta:Savaria1919 írta:Na mizu, Carragher?
Cari szerintem még abban a világban él, ahol a szűrőknek csak a labdaszerzéssel kell törődniük, a "klasszikus 10-es" szórja a gólpasszokat, a szélsőknek annyi a feladatuk, hogy beadják a labdát a csatárnak, aki csupán a gólszerzéssel foglalatoskodik.
én már ott ki szoktam kapcsolni amikor elkezdenek 10-esezni meg nyolcasozni, mintha a foci 150 éve alatt nem változott volna meg minden poszt, pozíció, szerepkör és így számozási értelem is ezerszer oda meg vissza, a számmisztika a formációban már Puskásék idejében is divatjamúlt volt annyira nem tartotta magát semmiféle őstörténethez
imádom amikor kosárlabdát próbálnak faragni a fociból
RC írta:Savaria1919 írta:Na mizu, Carragher?
Adamek írta:RC írta:Savaria1919 írta:Na mizu, Carragher?
én már ott ki szoktam kapcsolni amikor elkezdenek 10-esezni meg nyolcasozni, mintha a foci 150 éve alatt nem változott volna meg minden poszt, pozíció, szerepkör és így számozási értelem is ezerszer oda meg vissza, a számmisztika a formációban már Puskásék idejében is divatjamúlt volt annyira nem tartotta magát semmiféle őstörténethez
Sanyeey írta:Adamek írta:RC írta:Cari szerintem még abban a világban él, ahol a szűrőknek csak a labdaszerzéssel kell törődniük, a "klasszikus 10-es" szórja a gólpasszokat, a szélsőknek annyi a feladatuk, hogy beadják a labdát a csatárnak, aki csupán a gólszerzéssel foglalatoskodik.
Nekem a kedvenc új kifejezésem: átmenet. M4-en két mondatonként elmondják.
Szarka írta:RC írta:Savaria1919 írta:Na mizu, Carragher?
Nem, Carragher azért elég jól képben van a trendekkel, de egyes emberekkel szemben elfogult. Salaht se kedveli, a szerződéses mizéria alatt végig rajta verte el a port, hogy miért nem ír alá, nem is értékeli eléggé. Szoboszlainál is inkább lehet szimplán, hogy nem kedveli személyesen.
Szarka írta:Adamek írta:RC írta:Cari szerintem még abban a világban él, ahol a szűrőknek csak a labdaszerzéssel kell törődniük, a "klasszikus 10-es" szórja a gólpasszokat, a szélsőknek annyi a feladatuk, hogy beadják a labdát a csatárnak, aki csupán a gólszerzéssel foglalatoskodik.
De nem is a régi pozícióbeli megkötést értik alatta. Kell legyen egy egységes nyelvezet, amivel az egyes szerepköröket ( és nem pozíciót) leírják.
Mech írta:Szarka írta:RC írta:Cari szerintem még abban a világban él, ahol a szűrőknek csak a labdaszerzéssel kell törődniük, a "klasszikus 10-es" szórja a gólpasszokat, a szélsőknek annyi a feladatuk, hogy beadják a labdát a csatárnak, aki csupán a gólszerzéssel foglalatoskodik.
Nem, Carragher azért elég jól képben van a trendekkel, de egyes emberekkel szemben elfogult. Salaht se kedveli, a szerződéses mizéria alatt végig rajta verte el a port, hogy miért nem ír alá, nem is értékeli eléggé. Szoboszlainál is inkább lehet szimplán, hogy nem kedveli személyesen.
tudnám Carraghernek mire van ekkora arca, ha idén behúzza a bajnokságot/Bl-t a Pool akkor Szobo két szezon alatt túlszárnyalja az ő 20 éves liverpooli pályafutását
ezek az angol elemzőműsorok ugyanúgy nézhetetlenek, mint az itthoniak, még Lineker volt a legjobb arc
Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:én már ott ki szoktam kapcsolni amikor elkezdenek 10-esezni meg nyolcasozni, mintha a foci 150 éve alatt nem változott volna meg minden poszt, pozíció, szerepkör és így számozási értelem is ezerszer oda meg vissza, a számmisztika a formációban már Puskásék idejében is divatjamúlt volt annyira nem tartotta magát semmiféle őstörténethez
De nem is a régi pozícióbeli megkötést értik alatta. Kell legyen egy egységes nyelvezet, amivel az egyes szerepköröket ( és nem pozíciót) leírják.
ez csak ráerőszakolós faszság megint mint a les vagy a bedobás statisztikából való okoskodás
a fociban nem 10db szerepkör létezik hanem ennek a többszöröse a négyzeten, nem lehet 10 számmal lefedni az egész bulit
Sanyeey írta:Adamek írta:RC írta:Cari szerintem még abban a világban él, ahol a szűrőknek csak a labdaszerzéssel kell törődniük, a "klasszikus 10-es" szórja a gólpasszokat, a szélsőknek annyi a feladatuk, hogy beadják a labdát a csatárnak, aki csupán a gólszerzéssel foglalatoskodik.
Nekem a kedvenc új kifejezésem: átmenet. M4-en két mondatonként elmondják.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég