Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Erős volt ez az év, ez a segélykiáltás csak feltette a pontot az i-re, főleg a tartalma. Nálam a "Mészáros Lőrinc bankja nem ír jóvá kétmillió eurót"-közlemény az aranyérmes a műfajban, amivel kapcsolatban kiderült, hogy egy betű sem igaz belőle.
egyébként én úgy voltam az egésszel (gondolom nem egyedül), hogy csak a kezdetben a HVSE-től tök független foci haldoklott, az nem volt meg, hogy az egész HVSE minden szakosztállyal, a visszavett focitól a verhetetlen futsalon át a csocsóig kimúlt
Papíron független, a gyakorlatban már három éve nem az, hiszen mindkettőnél a Homlok Zsolt-Szántó Erzsébet kettős volt a főnök. És szinte egyszerre repedezett a mennyezet mindkét helyen, de a futsalba még tolták a (tao)pénzt, abból mentek a fizetések, amíg volt miből. De olyan ügyesen írogatták elvileg a papírokat, hogy a felelősség majd az elnökhelyettes Bokor Zsolté lesz, legalábbis eljutott hozzám ilyen információ is. Remélem egyszer az összes simliskedésük kiderül, és megkapják érte a méltó büntetésüket. De egyelőre még feljelentésig sem jutott az ügy.
Ma már bankszámlaszámot is közzétett az egyik szurkolói csoport, abban a reményben, hogy sikerül összedobni az elkövetkezendő négy napban 55 millió forintot. Király Gabesz és köre vagy Illésék most tehetnének egy szívességet, de minek tegyenek, ha ehhez gazdasági érdek nem fűződik.
a jólelkű mackóalsós és a lokális hős séróbáró a kócerájaikra évente eltesz úgy együtt egy 5-10 közöttit, és nem ezer ezresben hanem ezerszer ezer ezresben
és ezt úgy, hogy például macis a saját embereit se fizeti ki rendesen, de azért egy komplett lakóparki sorra futja neki ha úgy jön ki a kedve, de aztat is kérdezhetnők tőlük, hogy drágáim, hol vannak a csúcsjátékosok a sztárgyáraitokból
szóval ez a két tróger simán, minden nélkülözés nélkül összedobhatná a tartozást, de akár egyedüli hősként is bevonulhatnának a helyi törikönyvekbe és ezúttal némileg jogosan is
jó ez a rinya a döbrögihez, de ezt nem lehet komolyan venni, az üzenete ha ő segítene több lenne mint katasztrofális a többiekre nézve, én eleve a város sztárjaihoz intéztem volna ezt a Tiborc panasza nagymonológot