BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

RAUL7
BL-menõ

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2024.10.28. 17:52

Szarka írta:
Mech írta:
Adamek írta:aszittem Karvalyhal lesz a befutó

hát ennyi erővel, ha tényleg Rodri kapja, akkor Carvajal is kaphatná

millió tömegek ülnek le hétről hétre Rodri vagy Carvajal miatt fodballmeccseket nézni

Ja, ha csak ez számít, akkor adjuk megint Messinek. Amcsiban biztos nézői rekordokat döntöget, és már a klubVB-re is meghívták őt ( akarom mondani a Miami-t :) ).
Rodri fontosabb játékosa a Citynek, illetve a spanyol válogatottnak, mint Vini a Realnak, vagy a brazil csapatnak, emellé posztján a legjobb volt az előző idényben, szóval inkább megérdemelné, mint a brazil.
Carvajal csak címekben maximalizálta ki magát, a Realnak csak mint saját nevelés fontos, csapatkapitányként, játéktudását tekintve könnyen pótolható, ezért nincs is helye a toplistán se. Dícséretes eredménysora van, de játéktudásban nincs a posztja csúcsán.

Az elso felevel egyetertek, nem a szorakoztato faktor az, ami szamit egy ilyen dij odaiteleseben.
Carvajal megiteleseben viszont nem ertek egyet: nem csak cimekben, tudasban is ott van a legjobbak kozott. Miert pont az o posztjara nem igazolnak mar 10 eve? Mert sajat neveles? Ennel azert tobbrol van szo.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.10.28. 18:02

RAUL7 írta:
Szarka írta:
Mech írta:hát ennyi erővel, ha tényleg Rodri kapja, akkor Carvajal is kaphatná

millió tömegek ülnek le hétről hétre Rodri vagy Carvajal miatt fodballmeccseket nézni

Ja, ha csak ez számít, akkor adjuk megint Messinek. Amcsiban biztos nézői rekordokat döntöget, és már a klubVB-re is meghívták őt ( akarom mondani a Miami-t :) ).
Rodri fontosabb játékosa a Citynek, illetve a spanyol válogatottnak, mint Vini a Realnak, vagy a brazil csapatnak, emellé posztján a legjobb volt az előző idényben, szóval inkább megérdemelné, mint a brazil.
Carvajal csak címekben maximalizálta ki magát, a Realnak csak mint saját nevelés fontos, csapatkapitányként, játéktudását tekintve könnyen pótolható, ezért nincs is helye a toplistán se. Dícséretes eredménysora van, de játéktudásban nincs a posztja csúcsán.

Az elso felevel egyetertek, nem a szorakoztato faktor az, ami szamit egy ilyen dij odaiteleseben.
Carvajal megiteleseben viszont nem ertek egyet: nem csak cimekben, tudasban is ott van a legjobbak kozott. Miert pont az o posztjara nem igazolnak mar 10 eve? Mert sajat neveles? Ennel azert tobbrol van szo.

Lehet én értékelem alul, de nekem sose tűnt úgy, hogy posztja kiemelkedő játékosa lenne, vagy hogy nélküle nem lenne ugyanaz a Real. Ugyanakkor ha egészséges volt, mindig játszott a válogatottban is és klubjában is.
Igazából meggyőzhető vagyok, végülis posztján max TAA-ban látok több potenciált ( nagyon nem lett kihasználva EB-n ), esetleg Hakimi, de most hirtelen más jobb (:)) jobb-bekk nem is ugrana be.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.10.28. 18:04

Mech írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:A Lómánál is jó a hangulat. A kiütés mellett, a csapat "szenátorai" vérig sértődtek a korai lecserléséiken és fellázadtak az ottani dél-szláv zőccséges ellen, kíváncsi leszek tököket növeszt-e az amcsi vezetés avagy 1,5-2 hónap után kibasszák a fószert.

Ott is megy a kabaré, kezdve, hogy opció De Rossi visszahozatala is :D
Sarri merült fel új edzőként, valamint Macini, de majdnem mindegy is ki az edzőjelölt, az, hogy már harmadik edzőt keresnek önmagában gáz, és alapból elriasztana minden épelméjű edzőt.

Mancini biztos nem lesz, szerintem a történtek után egy ideig nem fogja olasz klub alkalmazni, utálja mindenki.
Pláne a Rómánál nem hiszem, hogy szóba jönne, már csak a Lazios és Interes múltja miatt sem.

Én nem azt mondom ki lenne jó, hanem hogy ki merült fel. Lehet minden olasz irtózna Mancinitől, de az amcsi tulajoknál felmerült. Persze pletyka :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2024.10.28. 19:35

Mech írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:A Lómánál is jó a hangulat. A kiütés mellett, a csapat "szenátorai" vérig sértődtek a korai lecserléséiken és fellázadtak az ottani dél-szláv zőccséges ellen, kíváncsi leszek tököket növeszt-e az amcsi vezetés avagy 1,5-2 hónap után kibasszák a fószert.

Ott is megy a kabaré, kezdve, hogy opció De Rossi visszahozatala is :D
Sarri merült fel új edzőként, valamint Macini, de majdnem mindegy is ki az edzőjelölt, az, hogy már harmadik edzőt keresnek önmagában gáz, és alapból elriasztana minden épelméjű edzőt.

Mancini biztos nem lesz, szerintem a történtek után egy ideig nem fogja olasz klub alkalmazni, utálja mindenki.
Pláne a Rómánál nem hiszem, hogy szóba jönne, már csak a Lazios és Interes múltja miatt sem.

Conte is végigülte már a fél riválisbandát, nem kizáró ok ez
ha a Rómának van esze, akkor elviszi Allegrit

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.10.28. 20:02

ryanmckane írta:
Mech írta:
Szarka írta:Ott is megy a kabaré, kezdve, hogy opció De Rossi visszahozatala is :D

Conte is végigülte már a fél riválisbandát, nem kizáró ok ez
ha a Rómának van esze, akkor elviszi Allegrit

Három edzőt biztos nem fog a Roma egyidőben fizetni, ugye DDR-nek jár az évi 3 millió amíg nem fut ki a római szerződése, vagy amíg nem vállal más munkát, illetve Juricnak is jár a pénz fixen a szezon végéig. Ha erre bevállalnak egy harmadikat akkor tényleg Friedkin a világ bohóca. Valszeg ezért az a legvalószínűbb, hogy DDR vissza jön, mert a szíve miatt úgysem mond nemet.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.10.28. 20:41

Szarka írta:
RAUL7 írta:
Szarka írta:Ja, ha csak ez számít, akkor adjuk megint Messinek. Amcsiban biztos nézői rekordokat döntöget, és már a klubVB-re is meghívták őt ( akarom mondani a Miami-t :) ).

Lehet én értékelem alul, de nekem sose tűnt úgy, hogy posztja kiemelkedő játékosa lenne, vagy hogy nélküle nem lenne ugyanaz a Real. Ugyanakkor ha egészséges volt, mindig játszott a válogatottban is és klubjában is.
Igazából meggyőzhető vagyok, végülis posztján max TAA-ban látok több potenciált ( nagyon nem lett kihasználva EB-n ), esetleg Hakimi, de most hirtelen más jobb (:)) jobb-bekk nem is ugrana be.

Öreg korára nagyon felfejlődött Carvajal
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.30. 16:34

Az isteni Diego szülinapjára és tiszteletére dolgoztak kicsit a skiccelők:

https://twitter.com/i/status/1851607216832262194
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.10.30. 20:24

ügyesen elcseszte az udinese ezt a zsebben lévő 3 pontot.

amúgy mi a rossebet csinál egy sportpszichológus? mert a fix, h az ilyen csapatoknál már ilyen kifizetőpozíció is van
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.10.30. 20:38

Ballotelli--- Genoa
Totti--- Como (mint futballista)
Torino --- RB csoport.

mindhárom hírrel foglalkoznak az olasz sportújságírók, bár az első kettőtől azt hittem, h ökörség, Totti reaktiválása eleve képtelenségnek tűnik, Balotelliről viszont sosem lehet tudni igazából semmit se, h mire készül (ha éppen józan)
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.10.30. 20:57

Maradonapoli írta:Az isteni Diego szülinapjára és tiszteletére dolgoztak kicsit a skiccelők:

emmán röfi, mink se pingálhattunk volna különbet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.30. 21:39

zaggar írta:Ballotelli--- Genoa
Totti--- Como (mint futballista)
Torino --- RB csoport.

mindhárom hírrel foglalkoznak az olasz sportújságírók, bár az első kettőtől azt hittem, h ökörség, Totti reaktiválása eleve képtelenségnek tűnik, Balotelliről viszont sosem lehet tudni igazából semmit se, h mire készül (ha éppen józan)

- Balo már hivatalos ha jól tudom
-Totti meg majd 50 éves, ott inkább azért szondázzák a római szurkereket szerintem, hogy hogyan fogadnák, ha mondjuk ott vállalna valami klubvezetői melót, az indonéz faszinak mindenre is van pénze...
-Torino az érdekes lenne, a logo szinte stimmel, max színezni kell :D Ha tényleg megvennék őket, akkor kitörhetnének a majd félévszázados szürkeségből... bajnoki címre nem hinném, hogy esélyesek lennének, de rendszeresen európai kupahelyekért küzdő csapat lenne, az tuti, talán még pár kupagyőzelem is beesne...

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.30. 21:45

Adamek írta:
Maradonapoli írta:Az isteni Diego szülinapjára és tiszteletére dolgoztak kicsit a skiccelők:

emmán röfi, mink se pingálhattunk volna különbet

benne volt minden mókában, biztos tetszene neki

https://www.youtube.com/watch?v=binU5K-25cQ

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.30. 22:37

Serie B 10 meccsből 9 döntetlen :)

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.10.30. 22:43

Maradonapoli írta:Serie B 10 meccsből 9 döntetlen :)

ne is mond...10/9-en házat hozott volna..
Újpest-Munkás

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.31. 07:19

zaggar írta:
Maradonapoli írta:Serie B 10 meccsből 9 döntetlen :)

ne is mond...10/9-en házat hozott volna..

most nézem, online már csak max (korábban nem lehetett többet? ) 8at lehet kombiban megtenni

104 forintos minimál alaptéttel bőven félmilla felett, ha esetleg 500 ft-t rászán az ember, akkor meg 2,5 milla felett

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.10.31. 08:29

zaggar írta:ügyesen elcseszte az udinese ezt a zsebben lévő 3 pontot.

amúgy mi a rossebet csinál egy sportpszichológus? mert a fix, h az ilyen csapatoknál már ilyen kifizetőpozíció is van

Azért hasznos lehet, amikor egyszerre 20-50 ezer néző becsmérel, mert kihagytal egy tizit, vagy röviden adtál haza, esetleg bekaptál egy lepkét, vagy mert az ellenfélnel játszol, túl jól. Meg tud erősíteni, hogy nem vagy szar ember. Ha stresszelsz az előtted álló kihívástol, akkor is jól jöhet.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.10.31. 09:04

alapvetően stresszoldásra van, hasznosabb mint a bemelegítő tréner vagy a videjóelemző statisztikus szerintem, de azért ezt se kell túllihegni, mert aki hajlamból stresszes az valszeg már serdülő hatban kikopott, inkább a szerzett sérelmeket lehet itt már kezelni meg a mentális túlterheltséget ami egy foodballistánál annyit tesz, hogy aznap nem hatszor hanem hétszer basztatták instán a haja miatt meg az elemző edzőbá is túltolta infóval az amúgy aranyhalakéval versengő agyát
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.10.31. 12:43

A Varsóból áprilisban elküldött Kosztabá pedig eddig egész jól muzsikált Udinéban
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.10.31. 14:44

Savaria1919 írta:

A Varsóból áprilisban elküldött Kosztabá pedig eddig egész jól muzsikált Udinéban

Nem is az edzővel van probléma alapvetően, mert ez az Udine sokkal jobban szerepel annál, mint amit akár a saját szurkolói várhattak a nyári mercato után.
Egyszerűen csak nem értem, h ha már professzionálisnak nevezzük a futballt, ami a beleöntött pénz meg rengeteg tudományos izé függelékeként talán nem is alaptalan (mindegy, h közben éppen a lényege veszett el), akkor mik ezek a finoman szólva sem profi momentumok, mint a korábban szóba került 11-es kihagyás, vagy ez a mostani, h két gólos előnyben csinál a srác egy azonnali pirosat. (és hát egyik sem olyan ritka, mint a fehér holló)
Adamek említette a sportpszichomókus szerepét a túlterheltség kezelését illetően--hát nem emiatt a kölök miatt sűrű a naptár.
Javier is próbálta indokolni/magyarázni, de aki már előre stresszel, az nem való az élfutballba, akit meg zavar a fütty, az szintén nem (bár van egy olyan sanda gyanúm, h ezeknek a profi futballistáknak a 10%-át sem érdekli, h valójában mit gondolnak róluk a szurkolók, akár a sajátjuk, akár az ellenfélé) Érdekes, h Mészöly ezt bukarestben simán megoldotta, kiküldte jó fél órával a meccs előtt a csapatot melegíteni, mire elkezdődött a találkozó az oláhoknak már hangjuk se volt, később meg Dárdai nyilatkozta az - és ebben teljesen igaza volt - h tökmindegy, h mit óbégatnak, úgysem értjük.
Újpest-Munkás

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.31. 19:17

Tegnap Diego, ma Bud! Boldog szülinapot odaát, srácok! A legendák örökké élnek!

Kép

Vissza: “www.nb1.hu”