A kispesti csatár Ronaldoék ellen akar debütálni

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.13. 19:14

Telki – A Honvéd csatára először kapott meghívót a válogatott keretbe.

A Bp. Honvéd támadója, Eppel Márton először kapott meghívót a magyar válogatott felnőtt keretébe. A gólkirályi cím egyik várományosa a nemzeti csapat telki edzőtáborában elmondta, hogy a hétvégi Újpest elleni vereség nagy csalódás volt, de a válogatottal töltött idő jelent némi gyógyírt a sebeire.

„Az edzőtábor első hete az ismerkedésről szól, de természetesen szeretném megmutatni a szövetségi kapitánynak, hogy mi tudok - kezdte Eppel Márton, aki szerint Bernd Storck tisztában van az újoncok képességeivel. – A játékunkról már sokat tud a válogatott szakmai stábja, a héten személyesen is láthatják, mire vagyunk képesek. Tudom, hogy nagyon sokat számít a következő napokban végzett munka, minden csak rajtam múlik.

Storck elmondta hogyan pótolná Guzmicsot és Kleinheislert - NB1.hu

Eppel Márton már korábban is kapott volna meghívót a válogatottba, de az élet közbeszólt.

„Sajnos legutóbb egy sérülés miatt nem tudtam itt lenni, de bízom benne, hogy ezúttal megragadom a lehetőséget, és ha a szűkítésnél bennmaradok, akkor egy rendkívül komoly csapat ellen debütálhatnék – folytatta a 25 éves támadó, aki korábban futballozott az MTK-ban, a holland NEC Nijmegennél, Pakson és Dunaújvárosban is, azonban Kispesten találta meg önmagát. – Egy támadónak nagyon fontos, hogy az edzője bízzon benne, márpedig Marco Rossitól minden bizalmat megkapom. HA éppen nem megy jól a játék, akkor sem hoz le a pályáról, mert úgy érzi, mindig bennem van a gól. Igyekszem ezt meghálálni neki” – tette hozzá Eppel Márton

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: A kispesti csatár Ronaldoék ellen akar debütálni

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.03.14. 13:20

"A gólkirályi cím egyik várományosa a nemzeti csapat telki edzőtáborában elmondta, hogy a hétvégi Újpest elleni vereség nagy csalódás volt, de a válogatottal töltött idő jelent némi gyógyírt a sebeire."

Milyen vereség? :)
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

MindigÚjpest
fanatikus

Re: A kispesti csatár Ronaldoék ellen akar debütálni

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.03.14. 14:14

Mrs.Dolcetti írta:"A gólkirályi cím egyik várományosa a nemzeti csapat telki edzőtáborában elmondta, hogy a hétvégi Újpest elleni vereség nagy csalódás volt, de a válogatottal töltött idő jelent némi gyógyírt a sebeire."

Milyen vereség? :)
Vereséggel felérő döntetlen.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”