Szombati foci: Fradi-Vidi!

Mech
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.03. 14:26

Adamek írta:ez a paréj Felsőpolczossy Dezső szétkapja a csapatunkat bakker

Azért ez az 5 M € nem gyenge Márkiért. Ebből azért lehet pótolni. Az persze szívás, hogy ilyen fontos párharc előtt megy el.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.03. 14:31

Mech írta:

Azért ez az 5 M € nem gyenge Márkiért. Ebből azért lehet pótolni. Az persze szívás, hogy ilyen fontos párharc előtt megy el.

remélem Abena se megy el sokkal olcsóbban a játékostemetőbe
az se lehet kis összeg amit a kalózliga bevállalásáért fizuban kaphatnak ezek a bolondok
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2024.08.03. 15:54

Mech írta:

Annyira nem is nagy szám,1 millió megy még az előző csapatának belőle,1,65-ért vettük,szűk 1 milliárd a profit,lassan már jó lenne ezen a szinten túllépni.Mondjuk őt sem értem minek ment el a Szovjetunióba,nem akarom elhinni,hogy nem talált volna valami normális helyen csapatot,persze a pénz nagy úr.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2024.08.03. 15:58

Mondjuk az már jobban hangzik,hogy az elmúlt 5 évben összesen kb 25-26 millió euróért adtunk el játékost,de a régió hasonló szinten lévő klubjai ennél többet szakítanak már.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.08.03. 16:05

John McClane írta:Mondjuk az már jobban hangzik,hogy az elmúlt 5 évben összesen kb 25-26 millió euróért adtunk el játékost,de a régió hasonló szinten lévő klubjai ennél többet szakítanak már.

Legia nemrég 10 millió euróért passzolta el Mucit a Besiktashoz
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2024.08.03. 16:18

Savaria1919 írta:
John McClane írta:Mondjuk az már jobban hangzik,hogy az elmúlt 5 évben összesen kb 25-26 millió euróért adtunk el játékost,de a régió hasonló szinten lévő klubjai ennél többet szakítanak már.

Legia nemrég 10 millió euróért passzolta el Mucit a Besiktashoz

Remélem Abu Fani ha tényleg megy,akkor ő már ez a kategória lesz.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.08.03. 16:29

Cselszky írta:
Mech írta:
Cselszky írta:Rebesgetik, hogy Ojediran és Dreskovics is az utolsó (vagy egyik utolsó) meccsét játszhatta nálunk. Nagy érvágás mindkettő, de Drazsét el kell adni, ha pénzt akarunk látni belőle, ami pedig Hamzit illeti, ha tényleg a Ligue 1-be vinnék, akkor érthető, hogy távozik.

Szuhodovszkival vajon mi lehet a terv? Tegnap sem cserélte be a szerb. Nagyon ígéretes pályafutás hullik szét, akkor inkább engednék el, még anyagi bukóval is. Ennyire nem érzi jól magát Debrecenben?

Már egy éve el akartuk hozni, akkor nem jött, állítólag nagyon nem akart Debrecenbe igazolni. Aztán fél évvel később csak érkezett, de gyanítom, ő nem volt túl lelkes. Aztán amikor szerepet kapott, nem nyújtott maradandót, csak néhányszor tűnt úgy, hogy felveszi a ritmust. Nem tud vagy nem akar beilleszkedni, úgy látom, lehet, hogy a játékrendszerünk sem fekszik neki, és nekem akaratgyengének is tűnik. Kimondva-kimondatlanul DzsB pótlására hozták, egyelőre egy besült igazolás sajnos, de hátha változik valami.

Ha nagyon őszinte akarok lenni , már tavaly az ősz második felében sem volt az igazi nálunk. Nem Debrecenben kezdődött a formahanyatlása
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

zaggar
Profi

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.04. 19:32

Hát ilyen gólt is csak az Újpest tud kapni..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.04. 19:50

https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... oksag/amp/

:DDD

Ha már múltkor téma volt a srác. Én mondjuk azt tippeltem, hogy félévkor zavarják haza, de lehet addig sem húzza ki.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.04. 20:06

Mech írta:https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/08/04/kiss-tamas-kezezes-kiallitas-wisla-kirakow-lengyel-focibajnoksag/amp/

:DDD

Ha már múltkor téma volt a srác. Én mondjuk azt tippeltem, hogy félévkor zavarják haza, de lehet addig sem húzza ki.

ahogy beleolvasok az fb oldalukba, letette a névjegyét, habzik rendesen a szurkerek szája :D
Megismerni a kulákot fekete házáról, mázsás, hízott disznójáról, teli bukszájáról.
Hej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, egyre jobban élünk!
Megismerni a kulákot feketevágásról, földbe ásott búzájáról, rejtett aranyáról.
Sej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, Rákosi van vélünk!

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.08.04. 20:41

Paks és a Felcsút is az utolsó pillanatban nyeri meg a meccset...
Ave Savaria!

zaggar
Profi

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.04. 20:45

ez mekkora szr volt..ezt a Tajtit nagyon gyorsan kukázni kellene, az új néger meg Ambrose kislábujjáig sem ér fel eddig..a múlt héten megérdemeltek volna legalább egy pontot, de itt..ha a Paks 5-t lő, az se lett volna csoda.
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.06. 17:13

hoppá, fogynak a négereink
lassan be kell mázolni Dibusz képét cipőkrémmel ha ez így megy tovább
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.08. 21:57

Ojedirant eladtuk a Lensnek.
Állítólag 1,5-1,8 M júróért.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.09. 07:54

Cselszky írta:Ojedirant eladtuk a Lensnek.

a mértékadó szerint másfélért és egy misit kerestetek a biznicen
jó hír ha ilyen menő ligába megy valaki az nb1-ből, de ez dobhattak volna többet is érte, bár a Lencse nem egy nagyvonalú fizetőautomata ahogy nézem a többi igazolását

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.09. 09:47

Adamek írta:
Cselszky írta:Ojedirant eladtuk a Lensnek.

a mértékadó szerint másfélért és egy misit kerestetek a biznicen
jó hír ha ilyen menő ligába megy valaki az nb1-ből, de ez dobhattak volna többet is érte, bár a Lencse nem egy nagyvonalú fizetőautomata ahogy nézem a többi igazolását

250e körülit le kell belőle adni az albánoknak.

Szerintem kb. ennyit lehetett elérni, állítólag már pár hete megy az alkudozás a franciákkal, vélhetően a győri pályára küldése is a nyomaték kedvéért történt, hogy nem muszáj nekünk tőle megválni. Utána dobhattak még pár százezret az ajánlatra a franciák, legalábbis erre tippelek.

Igen, ez szvsz nemcsak nekünk, de a többi csapatnak is jó, hogy innen egy Ligue 1-es közvetlenül visz játékost. Mondjuk a mi szintünkön kurva nagy fogás volt, nem tudom, ki intézte másfél éve, de igencsak megerősíteném vele a kapcsolatot. Van egy nigériai vonalunk, de arról egyelőre csak taktikailag analfabéta, szeleburdi kölykök jöttek, Hamzatot nem onnan hoztuk, hanem az albán bajnokságból emeltük át.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.08.09. 11:40

zaggar írta:ez mekkora szr volt..ezt a Tajtit nagyon gyorsan kukázni kellene, az új néger meg Ambrose kislábujjáig sem ér fel eddig..a múlt héten megérdemeltek volna legalább egy pontot, de itt..ha a Paks 5-t lő, az se lett volna csoda.

Nem ez a Tajti volt csodagyerekként ajnározva vagy 10 éve, aki a Barcelona akadémiájára került?
Na azóta jót nem hallottam róla.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.09. 13:03

nyúl írta:
zaggar írta:ez mekkora szr volt..ezt a Tajtit nagyon gyorsan kukázni kellene, az új néger meg Ambrose kislábujjáig sem ér fel eddig..a múlt héten megérdemeltek volna legalább egy pontot, de itt..ha a Paks 5-t lő, az se lett volna csoda.

Nem ez a Tajti volt csodagyerekként ajnározva vagy 10 éve, aki a Barcelona akadémiájára került?

dede, emlékszem én is, aztán hazajött, 20 évesen úgy nézett ki mint egy teljesen átlagos hatvanas pasas a sarki bisztróból
és a legrosszabb, hogy úgy is focizik

zaggar
Profi

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.09. 21:23

Adamek írta:
nyúl írta:

dede, emlékszem én is, aztán hazajött, 20 évesen úgy nézett ki mint egy teljesen átlagos hatvanas pasas a sarki bisztróból

tönkretette a Barcelona?
Újpest-Munkás

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.09. 21:27

zaggar írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Nem ez a Tajti volt csodagyerekként ajnározva vagy 10 éve, aki a Barcelona akadémiájára került?

tönkretette a Barcelona?

a barcelonai popélet

Vissza: “www.nb1.hu”