Adamek írta:ez a paréj Felsőpolczossy Dezső szétkapja a csapatunkat bakker
Azért ez az 5 M € nem gyenge Márkiért. Ebből azért lehet pótolni. Az persze szívás, hogy ilyen fontos párharc előtt megy el.
Adamek írta:ez a paréj Felsőpolczossy Dezső szétkapja a csapatunkat bakker
Mech írta:Adamek írta:ez a paréj Felsőpolczossy Dezső szétkapja a csapatunkat bakker
Azért ez az 5 M € nem gyenge Márkiért. Ebből azért lehet pótolni. Az persze szívás, hogy ilyen fontos párharc előtt megy el.
Mech írta:Adamek írta:ez a paréj Felsőpolczossy Dezső szétkapja a csapatunkat bakker
John McClane írta:Mondjuk az már jobban hangzik,hogy az elmúlt 5 évben összesen kb 25-26 millió euróért adtunk el játékost,de a régió hasonló szinten lévő klubjai ennél többet szakítanak már.
Savaria1919 írta:John McClane írta:Mondjuk az már jobban hangzik,hogy az elmúlt 5 évben összesen kb 25-26 millió euróért adtunk el játékost,de a régió hasonló szinten lévő klubjai ennél többet szakítanak már.
Legia nemrég 10 millió euróért passzolta el Mucit a Besiktashoz
Cselszky írta:Mech írta:Cselszky írta:Rebesgetik, hogy Ojediran és Dreskovics is az utolsó (vagy egyik utolsó) meccsét játszhatta nálunk. Nagy érvágás mindkettő, de Drazsét el kell adni, ha pénzt akarunk látni belőle, ami pedig Hamzit illeti, ha tényleg a Ligue 1-be vinnék, akkor érthető, hogy távozik.
Szuhodovszkival vajon mi lehet a terv? Tegnap sem cserélte be a szerb. Nagyon ígéretes pályafutás hullik szét, akkor inkább engednék el, még anyagi bukóval is. Ennyire nem érzi jól magát Debrecenben?
Már egy éve el akartuk hozni, akkor nem jött, állítólag nagyon nem akart Debrecenbe igazolni. Aztán fél évvel később csak érkezett, de gyanítom, ő nem volt túl lelkes. Aztán amikor szerepet kapott, nem nyújtott maradandót, csak néhányszor tűnt úgy, hogy felveszi a ritmust. Nem tud vagy nem akar beilleszkedni, úgy látom, lehet, hogy a játékrendszerünk sem fekszik neki, és nekem akaratgyengének is tűnik. Kimondva-kimondatlanul DzsB pótlására hozták, egyelőre egy besült igazolás sajnos, de hátha változik valami.
Mech írta:https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/08/04/kiss-tamas-kezezes-kiallitas-wisla-kirakow-lengyel-focibajnoksag/amp/
:DDD
Ha már múltkor téma volt a srác. Én mondjuk azt tippeltem, hogy félévkor zavarják haza, de lehet addig sem húzza ki.
Cselszky írta:Ojedirant eladtuk a Lensnek.
Állítólag 1,5-1,8 M júróért.
Adamek írta:Cselszky írta:Ojedirant eladtuk a Lensnek.
Állítólag 1,5-1,8 M júróért.
a mértékadó szerint másfélért és egy misit kerestetek a biznicen
jó hír ha ilyen menő ligába megy valaki az nb1-ből, de ez dobhattak volna többet is érte, bár a Lencse nem egy nagyvonalú fizetőautomata ahogy nézem a többi igazolását
zaggar írta:ez mekkora szr volt..ezt a Tajtit nagyon gyorsan kukázni kellene, az új néger meg Ambrose kislábujjáig sem ér fel eddig..a múlt héten megérdemeltek volna legalább egy pontot, de itt..ha a Paks 5-t lő, az se lett volna csoda.
nyúl írta:zaggar írta:ez mekkora szr volt..ezt a Tajtit nagyon gyorsan kukázni kellene, az új néger meg Ambrose kislábujjáig sem ér fel eddig..a múlt héten megérdemeltek volna legalább egy pontot, de itt..ha a Paks 5-t lő, az se lett volna csoda.
Nem ez a Tajti volt csodagyerekként ajnározva vagy 10 éve, aki a Barcelona akadémiájára került?
Na azóta jót nem hallottam róla.
Adamek írta:nyúl írta:zaggar írta:ez mekkora szr volt..ezt a Tajtit nagyon gyorsan kukázni kellene, az új néger meg Ambrose kislábujjáig sem ér fel eddig..a múlt héten megérdemeltek volna legalább egy pontot, de itt..ha a Paks 5-t lő, az se lett volna csoda.
Nem ez a Tajti volt csodagyerekként ajnározva vagy 10 éve, aki a Barcelona akadémiájára került?
dede, emlékszem én is, aztán hazajött, 20 évesen úgy nézett ki mint egy teljesen átlagos hatvanas pasas a sarki bisztróból
és a legrosszabb, hogy úgy is focizik
zaggar írta:Adamek írta:nyúl írta:Nem ez a Tajti volt csodagyerekként ajnározva vagy 10 éve, aki a Barcelona akadémiájára került?
dede, emlékszem én is, aztán hazajött, 20 évesen úgy nézett ki mint egy teljesen átlagos hatvanas pasas a sarki bisztróból
és a legrosszabb, hogy úgy is focizik
tönkretette a Barcelona?
Jelenlévő fórumozók: Szarka valamint 107 vendég