Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
A horvat-magyar duó vitte minden pénzem, de bassza meg megteszem a svájci győzelmet, amíg meg jó az oddsa.
A vagyonom felet már elittam itt, ideje eljátszani a másik felét. Német nőkre nem költök.
A vagyonom felet már elittam itt, ideje eljátszani a másik felét. Német nőkre nem költök.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
-
Cselszky
- Aranylabdás
Szarka írta:Nagyon erik a második svajci gól. Ez is lehet különbseg javító.
Lehet a mi csoportunk is vegül ket egy pontossal zárul, es megköszönik a többiek. De verni kéne ezeket a skótokat.
A mostani állapotunk alapján nem sokat tennék a győzelmünkre. Ezek a skótok iparosok, de masszívak, és hajtanak, mint az állat, egy Séfit vagy a mostani Vilmost fizikailag elnyomhatják. Mi talán képzettebek vagyunk, de kétséges, hogy a fordulatszámukat bírjuk-e 90 percen át, és Szoboszlai formája is aggasztó.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Cselszky írta:Szarka írta:Nagyon erik a második svajci gól. Ez is lehet különbseg javító.
Lehet a mi csoportunk is vegül ket egy pontossal zárul, es megköszönik a többiek. De verni kéne ezeket a skótokat.
A mostani állapotunk alapján nem sokat tennék a győzelmünkre. Ezek a skótok iparosok, de masszívak, és hajtanak, mint az állat, egy Séfit vagy a mostani Vilmost fizikailag elnyomhatják. Mi talán képzettebek vagyunk, de kétséges, hogy a fordulatszámukat bírjuk-e 90 percen át, és Szoboszlai formája is aggasztó.
Németek ellen kb 60 percig bírtuk tartani a lépést. Nem tudom mennyi erő maradt a fiúkban, de azert 90 percen át csak bírunk velük.
- Adamek
- Flegma
játékban két osztály difi van Svájc javára
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Van némi igazságod. Én tipikus magyar tróger vagyok lelkileg. De ez most mellékes, legfeljebb olvasva bosszantó.dingo írta:nyúl írta:Cselszky írta:Ezzel együtt nem vagyok igazán csalódott. A különbséget ismertük, az eredmény tisztességes. A Svájc-meccs volt messze várakozáson aluli.
Ma reálisan a súlyos vereség elkerülését lehetett elérni, döntetlenre egy rosszul játszó német csapat, és pl. kiemelkedő Szobó esetén lett volna remény, na de ő kifejezetten halványan játszik.
Én sem a mai játék miatt, hanem en bloc. Látom, kik vagyunk.
Most ugye az a narratíva, hogy milyen dicső vereség. A torna előtt meg ment a felszopás. Néztem egy felvezető színest a meccs előtt. Öregasszony mondta, hogy győzünk. Az az ábrázat, az a vakhit a mai Magyarország. Pénz van Stuttgartra, de agyban-lélekben Vlagyivosztok-külső.
3 EB-n 9 meccsen csak a sógorokat tudtuk megverni, már 7-tel is EB-rekorderek voltunk nyeretlenségben, az új csúcs 8. (Ausztriát is miért? A legtöbb meccset velük játszottuk a történelemben, tőlük nem rostunk.)
A térség futballpáriái lettünk 50 éve, s minden forintmilliárd, infrastruktúra, migri-import ellenére maradtunk is.
Willi Orban ezen a tornán nem hivatalosan is magyar lett. Köztünk a helye.
Nyúl én mindig is kedveltelek, de mégis azt kell mondjam, iskolapéldája vagy annak, hogy.miért is nem érdemel meg ez a nemzet jobb válogatottat a mostaninál. Bár erre a legtöbb kollégám is alkalmas lenne. Két- minden emberi számítás szerint nálunk erősebb- csapattól kikapunk két góllal és rögtön mindenki be akarja szántani és sóval felhinteni a magyar focit. Elfeledkezve arról, hogy ezek a srácok majd 10 éve erőn felül teljesítve mennyi örömöt okpztak nekünk. Persze ebben bőven szerepe van a "sportsajtó" indokolatlan felszopásnak is. De hihetetlen, hogy.a fociszeretők 95 százalékának menyire nincs realitásérzéke. Csoportelsőként jutottunk ki egy olyan csoportból ahol a selejrtezőkbe gyakran belealvó , egyébként sem topcsapat szerbek voltak az egyetlen ellenfél. S ettől mindenki elhitte, hogy a bab is hús. Eddig a papírformát hoztuk. A realitás mindig is a 3. hely volt ami némi szerencsével tovbbjutást ér.De ha az sem lesz meg még akkor sem kell temetni . Lehet hogy az elmúlt 30évben még nem értük el azt a szintet amit szeretnénk de fényévekre vagyunk a kiindulási ponttól.
Ez nem érdemre megy. Az olaszok az elcseszett kaotikus államukkal, ahol tovább van a slágerlistán egy san rémói fesztiválon futottak még pojáca, mint a kormány hatalmon, és a Camorra előbb intézi el a problémádat, mint a szociális ellátó rendszer, tudnak teljesíteni a fociban, mert az elsőrendűen kulturális kérdés. S nekik van ezen a területen saját kultúrájuk.
Értünk haragszom, mert nekünk nincs, s az az állításom, hogy hangyalépésnyit sem haladtunk felé.
Nem attól lesz kultúra, hogy egy megalomán tolvaj barom a társasági adóbevételből a futballba allokáltat vagy a stróman famulusai cégeit bevonja szponzorként. Nem attól, hogy van csili-vili stadion Bivalyrettenetesen, meg edzőközpont Telkiben. Talpnyaló siserehad harsogó propagandával. Franciák által nevelt Nego Lajos, meg a Kálmi, meg az Orban, akik mind nem itt buktak csecsre. Ez egy nagy szemfényvesztés. A valóság a Várda-Kövesd. Meg az ifiket anyázó potrohos Véber.
Felülről nem lehet kultúrát csinálni.
A válogatott ennek lenne az ékköve, a végső bizonyítéka.
De nem az. Nem építettek semmit, ami nem umbulda, túlszámlázás, hazugsággyár.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Közben Tunya lassan lehet elintézi magának, hogy negatív forgatókönyv esetén a mai legyen a búcsúmeccse a padon...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Fontos lépést tettünk a továbbjutás felé, skótokat ütjük kettővel, és megyünk a 16ba. Csányi uefa alelnök, le van ez zsírozva.
ETO
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Közben Tunya lassan lehet elintézi magának, hogy negatív forgatókönyv esetén a mai legyen a búcsúmeccse a padon...
mit művelt az ember?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
Cselszky
- Aranylabdás
Adamek írta:Maradonapoli írta:Közben Tunya lassan lehet elintézi magának, hogy negatív forgatókönyv esetén a mai legyen a búcsúmeccse a padon...
mit művelt az ember?
Orbán V.-t és Csányit elküldte a k. anyjukba. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2024.06.19. 22:05-kor.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Maradonapoli írta:Közben Tunya lassan lehet elintézi magának, hogy negatív forgatókönyv esetén a mai legyen a búcsúmeccse a padon...
mit művelt az ember?
a sporit savazza diszkréten, hogy mennyire sz*r vót
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Közben Tunya lassan lehet elintézi magának, hogy negatív forgatókönyv esetén a mai legyen a búcsúmeccse a padon...
mit művelt az ember?
hallatlan
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:mit művelt az ember?
hallatlan
reméljük télleg
nyúl írta:Van némi igazságod. Én tipikus magyar tróger vagyok lelkileg. De ez most mellékes, legfeljebb olvasva bosszantó.dingo írta:nyúl írta:Én sem a mai játék miatt, hanem en bloc. Látom, kik vagyunk.
Most ugye az a narratíva, hogy milyen dicső vereség. A torna előtt meg ment a felszopás. Néztem egy felvezető színest a meccs előtt. Öregasszony mondta, hogy győzünk. Az az ábrázat, az a vakhit a mai Magyarország. Pénz van Stuttgartra, de agyban-lélekben Vlagyivosztok-külső.
3 EB-n 9 meccsen csak a sógorokat tudtuk megverni, már 7-tel is EB-rekorderek voltunk nyeretlenségben, az új csúcs 8. (Ausztriát is miért? A legtöbb meccset velük játszottuk a történelemben, tőlük nem rostunk.)
A térség futballpáriái lettünk 50 éve, s minden forintmilliárd, infrastruktúra, migri-import ellenére maradtunk is.
Willi Orban ezen a tornán nem hivatalosan is magyar lett. Köztünk a helye.
Nyúl én mindig is kedveltelek, de mégis azt kell mondjam, iskolapéldája vagy annak, hogy.miért is nem érdemel meg ez a nemzet jobb válogatottat a mostaninál. Bár erre a legtöbb kollégám is alkalmas lenne. Két- minden emberi számítás szerint nálunk erősebb- csapattól kikapunk két góllal és rögtön mindenki be akarja szántani és sóval felhinteni a magyar focit. Elfeledkezve arról, hogy ezek a srácok majd 10 éve erőn felül teljesítve mennyi örömöt okpztak nekünk. Persze ebben bőven szerepe van a "sportsajtó" indokolatlan felszopásnak is. De hihetetlen, hogy.a fociszeretők 95 százalékának menyire nincs realitásérzéke. Csoportelsőként jutottunk ki egy olyan csoportból ahol a selejrtezőkbe gyakran belealvó , egyébként sem topcsapat szerbek voltak az egyetlen ellenfél. S ettől mindenki elhitte, hogy a bab is hús. Eddig a papírformát hoztuk. A realitás mindig is a 3. hely volt ami némi szerencsével tovbbjutást ér.De ha az sem lesz meg még akkor sem kell temetni . Lehet hogy az elmúlt 30évben még nem értük el azt a szintet amit szeretnénk de fényévekre vagyunk a kiindulási ponttól.
Ez nem érdemre megy. Az olaszok az elcseszett kaotikus államukkal, ahol tovább van a slágerlistán egy san rémói fesztiválon futottak még pojáca, mint a kormány hatalmon, és a Camorra előbb intézi el a problémádat, mint a szociális ellátó rendszer, tudnak teljesíteni a fociban, mert az elsőrendűen kulturális kérdés. S nekik van ezen a területen saját kultúrájuk.
Értünk haragszom, mert nekünk nincs, s az az állításom, hogy hangyalépésnyit sem haladtunk felé.
Nem attól lesz kultúra, hogy egy megalomán tolvaj barom a társasági adóbevételből a futballba allokáltat vagy a stróman famulusai cégeit bevonja szponzorként. Nem attól, hogy van csili-vili stadion Bivalyrettenetesen, meg edzőközpont Telkiben. Talpnyaló siserehad harsogó propagandával. Franciák által nevelt Nego Lajos, meg a Kálmi, meg az Orban, akik mind nem itt buktak csecsre. Ez egy nagy szemfényvesztés. A valóság a Várda-Kövesd. Meg az ifiket anyázó potrohos Véber.
Felülről nem lehet kultúrát csinálni.
A válogatott ennek lenne az ékköve, a végső bizonyítéka.
De nem az. Nem építettek semmit, ami nem umbulda, túlszámlázás, hazugsággyár.
Rossiek próbalnak egy sajat futballstílust kialakítani játékban, de ez most csak mutatóban volt, akkor se igazi formájában.
De persze ezt felülről nem tudod végigtolni, klubszinten, játékosnevelésnél kéne ezt csinálni.
A stadion csak bútor a bordélyban.
A többihez inkább most nem, se erőm se kedvem kifejteni, de nagyon nem értek egyet. Történt változás, nem Orbán miatt, hanem Rossi es stábja által.
Jó, nekem ezt jobb meg most abbahagyni a fogadást.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
skótok 1 pont... már attól féltem bemákolják...
Az tuti, hogy vasárnapon minden semleges a skótoknak fog drukkolni. Kivéve az angolokat. A neten és a helyszínen is most ők a vicces, jófej szurkolók.
-
Deep Purple
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ebben most ennyi volt. Hiányzik egy vezér mint Szalai Ádám, sose értettem, hogy miért Szoboszlai a csk, és nem a mostani visszafogott teljesítménye mondatja velem.
ja, pályán kívüli agyjátszáson kívül nem igazán tűnik egy führer-alkatnak, eleve hangulatfüggő spílernek tűnik....
Igen. Mondjuk azért nem kínálják magukat a jobbnál jobb lehetőségek. Aki tud rendesen magyarul, azok közül talán a már mások által is említett Sallai jobb lehetne. De ez van, igazából idén tavaszig működni látszott a dolog.
- Adamek
- Flegma
Szarka írta:Jó, nekem ezt jobb meg most abbahagyni a fogadást.
pluszegy
- Adamek
- Flegma
Deep Purple írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ebben most ennyi volt. Hiányzik egy vezér mint Szalai Ádám, sose értettem, hogy miért Szoboszlai a csk, és nem a mostani visszafogott teljesítménye mondatja velem.
ja, pályán kívüli agyjátszáson kívül nem igazán tűnik egy führer-alkatnak, eleve hangulatfüggő spílernek tűnik....
Igen. Mondjuk azért nem kínálják magukat a jobbnál jobb lehetőségek. Aki tud rendesen magyarul, azok közül talán a már mások által is említett Sallai jobb lehetne. De ez van, igazából idén tavaszig működni látszott a dolog.
Póthaj vagy Sallai
sajnos a többi annyira vezér mint egy szögletzászló
- banok
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Én nem értem mi ez a nagy sírás-rívás. Ma a torna győzelemre is esélyes németekkel játszottunk Stuttgartban és csak 2-0-ra kaptunk ki. És egyébként nem játszottunk rosszul talán csak a második gól után szartunk bele. Mit vártunk? Hogy majd legyőzzük a németeket Németországban? Mert a NER belenyomott egy kis lóvét a magyar futballba és mert a nso.hu azt írta? Aki ilyeneket ír az önmagáról árulja el azt, hogy ennyire manipulálható. Akik ezeket frusztrált, kárörvendő, szánalmas kommenteket írják a Facebookon önmagukat árulják el, ezek a kommentek róluk szólnak.
Ez a mai egy teljesen vállalható vereség volt. A németek jobbak ennyi.
Ez a mai egy teljesen vállalható vereség volt. A németek jobbak ennyi.