A "nyilatkozatos" cikk valahogy soha nem sikerül teljesre. Most pl. nem találom azt ami engem érdekelne, vagyis a Hali-Loki meccs utáni nyilatkozatokat.
Az újpesti csajszi egész szimpi, persze ezt külsőre gondolom, azt nem tudom, hogy vezeti az Újpestet :)
Reakciók az NB I 17. fordulójának a mérkőzéseiről
Re: Reakciók az NB I 17. fordulójának a mérkőzéseiről
########################
HAJRÁ HALI!
HAJRÁ HALI!
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
nick2005 írta:A "nyilatkozatos" cikk valahogy soha nem sikerül teljesre. Most pl. nem találom azt ami engem érdekelne, vagyis a Hali-Loki meccs utáni nyilatkozatokat.
Az újpesti csajszi egész szimpi, persze ezt külsőre gondolom, azt nem tudom, hogy vezeti az Újpestet :)
Mészöly Géza írta:Büszke vagyok, hogy ezer sebből vérző csapatom legyőzte a jó erőkből álló Debrecent. Amikor Debrecenben nyertünk, Király Gábor sérülése után Rózsa Dánielnek az volt az első meccse a szezonban, most pedig utóbbi sérülése miatt Gyurján Mártonnak kellett beállnia. Örülök, hogy három ilyen kiváló kapusunk van, Marci magabiztos volt, bravúrokat mutatott be. Nagyot küzdöttek a játékosok, harcoltak egymásért, nem ismertek elveszett labdát s néha Fortuna is mellettünk állt - sőt talán még az ördöggel is cimboráltunk. De sokat tettünk a győzelemért, nagy skalpot gyűjtöttünk be. Fontos kiemelni, hogy ezúttal hat fiatal futballista volt a keretünkben, közülük négy kezdett is. A fiatal labdarúgók tekintetében - ami a játékperceket illeti - toronymagasan a mezőny előtt járunk. Ami Arsot illeti, az első félidei teljesítménye után sokan lecserélték volna, én bíztam benne, hogy annál többet tud, amit láttunk tőle. Ezt góllal hálálta meg.
Leonel Pontes írta:Nagyon jóiramú mérkőzést játszottunk, csapatom ebben a bajnokságban most futballozott a legjobban. Nem emlékszem, hogy kapusomnak védenie kellett volna, viszont nekünk hat-hét helyzetünk is volt. Ám sajnos ezért pontot nem adnak, csakis a végeredmény számít. Annak örülök, hogy legalább megmutattuk, jó csapatunk van. Látták a Sporting Lisszabon-Real Madrid mérkőzést? A portugálok sokkal jobbak voltak, mégis a Real nyert 2-1-re.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Savaria1919 írta:nick2005 írta:A "nyilatkozatos" cikk valahogy soha nem sikerül teljesre. Most pl. nem találom azt ami engem érdekelne, vagyis a Hali-Loki meccs utáni nyilatkozatokat.
Az újpesti csajszi egész szimpi, persze ezt külsőre gondolom, azt nem tudom, hogy vezeti az Újpestet :)Mészöly Géza írta:Büszke vagyok, hogy ezer sebből vérző csapatom legyőzte a jó erőkből álló Debrecent. Amikor Debrecenben nyertünk, Király Gábor sérülése után Rózsa Dánielnek az volt az első meccse a szezonban, most pedig utóbbi sérülése miatt Gyurján Mártonnak kellett beállnia. Örülök, hogy három ilyen kiváló kapusunk van, Marci magabiztos volt, bravúrokat mutatott be. Nagyot küzdöttek a játékosok, harcoltak egymásért, nem ismertek elveszett labdát s néha Fortuna is mellettünk állt - sőt talán még az ördöggel is cimboráltunk. De sokat tettünk a győzelemért, nagy skalpot gyűjtöttünk be. Fontos kiemelni, hogy ezúttal hat fiatal futballista volt a keretünkben, közülük négy kezdett is. A fiatal labdarúgók tekintetében - ami a játékperceket illeti - toronymagasan a mezőny előtt járunk. Ami Arsot illeti, az első félidei teljesítménye után sokan lecserélték volna, én bíztam benne, hogy annál többet tud, amit láttunk tőle. Ezt góllal hálálta meg.Leonel Pontes írta:Nagyon jóiramú mérkőzést játszottunk, csapatom ebben a bajnokságban most futballozott a legjobban. Nem emlékszem, hogy kapusomnak védenie kellett volna, viszont nekünk hat-hét helyzetünk is volt. Ám sajnos ezért pontot nem adnak, csakis a végeredmény számít. Annak örülök, hogy legalább megmutattuk, jó csapatunk van. Látták a Sporting Lisszabon-Real Madrid mérkőzést? A portugálok sokkal jobbak voltak, mégis a Real nyert 2-1-re.
Közben én is megtaláltam máshol, de már többször előfordult, hogy éppen a mi meccsünk maradt ki valahogy........
########################
HAJRÁ HALI!
HAJRÁ HALI!