BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.04. 12:09

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:ez a lényeg, ott a minta, hogy a hazaiakkal is lehet innen fényévnyire kerülni

nem értem ezt a cseh felszopást kedves fórumtársak - már ők sem Józsin Bazsikkal állnak ki 29,7 % a légiós a ligában jelenleg, nemzetköziben szereplő csapataiknál általában még magasabb:

Sparta: 44,4 %
Slavia: 37,9 %
Plzen: 34,6 %
Bohemians jutott még ki, igaz ott csak 2 légiós van, de az kb. Paks szintű bravúr lehetett tavaly...

idén kijutott még:
Baník Ostrava: 42,3 %
Mlada Boleslav: 19,2 %

ezzel szemben FTC 71%

van benne fejlődési lehetőség vagy nincs?

jó, a mennyeiben csúnyán félrementek a dolgok, az tény
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.04. 12:20

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:nem értem ezt a cseh felszopást kedves fórumtársak - már ők sem Józsin Bazsikkal állnak ki 29,7 % a légiós a ligában jelenleg, nemzetköziben szereplő csapataiknál általában még magasabb:

Sparta: 44,4 %
Slavia: 37,9 %
Plzen: 34,6 %
Bohemians jutott még ki, igaz ott csak 2 légiós van, de az kb. Paks szintű bravúr lehetett tavaly...

idén kijutott még:
Baník Ostrava: 42,3 %
Mlada Boleslav: 19,2 %

ezzel szemben FTC 71%

a következő lenne a javaslatom, írjunk ki csasztuska pályázatot a cselák liga utolérésére, esetleg 120%-s túlteljesítésére
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.04. 12:45

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:ezzel szemben FTC 71%

a következő lenne a javaslatom, írjunk ki csasztuska pályázatot a cselák liga utolérésére, esetleg 120%-s túlteljesítésére

jó, de a Józsin Bazsin legyen az alap dallam, ehhez ragaszkodom elvtársam!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.04. 12:46

Chelsea 5 évre szerződtette Marescat . Szép a hosszútávú tervezés, de az elmúlt 4-5 edzőjük egy évig ha maradt. Talán egy rövidebb szerződéssel érdemesebb lett volna nyitni. :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.04. 13:12

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:jó, a mennyeiben csúnyán félrementek a dolgok, az tény

én a mentők zenéjére gondoltam, de legyen úgy ahogy a nők kívánják a pult mögött
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.04. 13:28

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:a következő lenne a javaslatom, írjunk ki csasztuska pályázatot a cselák liga utolérésére, esetleg 120%-s túlteljesítésére

én a mentők zenéjére gondoltam, de legyen úgy ahogy a nők kívánják a pult mögött

jó akkor mindkettőre

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.06.04. 14:40

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:jó, de a Józsin Bazsin legyen az alap dallam, ehhez ragaszkodom elvtársam!

jó akkor mindkettőre

Karel Gott ki ne maradjon!
Vagy ez a trió:
https://youtu.be/tt9FgBwa9hM?si=TAxAM4KmzGgyYRoy
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.06.04. 19:09

Szarka írta:Chelsea 5 évre szerződtette Marescat . Szép a hosszútávú tervezés, de az elmúlt 4-5 edzőjük egy évig ha maradt. Talán egy rövidebb szerződéssel érdemesebb lett volna nyitni. :)

Játékosnak bírtam, Sevilla meg minden, de mire ez a nagy bizalom?

Hallottam valamit a Chelsea akadémiarol, mégis nekem az maradt meg, amikor elsők között álltak ki full külföldivel kb 20 éve. Arra a csapatra értettem. Arsenal detto.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.04. 21:06

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:Chelsea 5 évre szerződtette Marescat . Szép a hosszútávú tervezés, de az elmúlt 4-5 edzőjük egy évig ha maradt. Talán egy rövidebb szerződéssel érdemesebb lett volna nyitni. :)

Játékosnak bírtam, Sevilla meg minden, de mire ez a nagy bizalom?

Hallottam valamit a Chelsea akadémiarol, mégis nekem az maradt meg, amikor elsők között álltak ki full külföldivel kb 20 éve. Arra a csapatra értettem. Arsenal detto.

Talán szeretik szórni a pénzük :)
Egyébként egy kockázatos kinevezés, a PL-ben még nem edzősködött, profilra domináns focit szeret játszatni, de a Leicesterrel nem is volt nehéz a Champoban, soha olyan magas bérkerete nem volt még egy másodosztályú angol klubnak, mint nekik.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.06.05. 01:19

Javier Arizmendi írta:Hozza haza Nagy Adamot, Balogh Botit, Stilus Kalmit amikor lejár a szerződése adjon ajánlatot Ataturknek, de még akár Schafernek is.

Ezt ugye te sem gondolod komolyan - hozzátéve, hogy Szalait látni nem akarom a Fradi védelmében, Styles-t meg mai napig nem tudom hova tenni. Nagy Ádám meg szar.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.06.05. 01:25

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
banok írta:
És nincs igaza?

Hozza haza Nagy Adamot, Balogh Botit, Stilus Kalmit amikor lejár a szerződése adjon ajánlatot Ataturknek, de még akár Schafernek is. Az olasz B, meg a nem játszás helyett, meg a bundas kiesés elkerülése helyett, a fix európai csoportkor aszondjatok jó ajánlat. Miért csak kulfoldieket céloz? azért a fradi zsoldosai, nem jobbak ennél a vonulatnal. Lehetnétek a magyar Inter, vagy korábbi Juve, egy erős hazai vonulattal, de ti az Arsenal, Chelsea akartok lenni.

Kálmira 2 éven át próbálkoztunk, ő úgy volt vele, hogy egyszer a pályafutása alatt szeretne PL csapatban játszani és erre otthonról nagyobb az esélye, azóta lassan kicsúszik az országos ligákból
Nagyi úgy van az egésszel, hogy neki a környezet a legfontosabb tényező és hozzá a digó életérzés áll a legközelebb, megértem ha nyugdíj előtt nem jön haza
a bulgár fél a hazaitól, fél attól, hogy a szurkerek és a csapat összenőjön újra mint 2000 előtt, fizető fogyasztókat akar és nem fanatikusokat, a hazainál csak a saját kölyköktől fél jobban, itt szúrnám közbe, hogy országos csúcsakadémiáról beszélünk
az edzők terén viszont teljesen vakon van, ott meggyőződésből hülye és ebből nem enged

"a bulgár fél a hazaitól, fél attól, hogy a szurkerek és a csapat összenőjön újra mint 2000 előtt"

Ez egy rettenetes faszság. Ennél röhejesebb baromságot még nem hallottam ebben az évben...

"az edzők terén viszont teljesen vakon van, ott meggyőződésből hülye és ebből nem enged"

Ezt fejtsd már ki részletesebben.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.05. 06:43

banok írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Hozza haza Nagy Adamot, Balogh Botit, Stilus Kalmit amikor lejár a szerződése adjon ajánlatot Ataturknek, de még akár Schafernek is. Az olasz B, meg a nem játszás helyett, meg a bundas kiesés elkerülése helyett, a fix európai csoportkor aszondjatok jó ajánlat. Miért csak kulfoldieket céloz? azért a fradi zsoldosai, nem jobbak ennél a vonulatnal. Lehetnétek a magyar Inter, vagy korábbi Juve, egy erős hazai vonulattal, de ti az Arsenal, Chelsea akartok lenni.

Kálmira 2 éven át próbálkoztunk, ő úgy volt vele, hogy egyszer a pályafutása alatt szeretne PL csapatban játszani és erre otthonról nagyobb az esélye, azóta lassan kicsúszik az országos ligákból
Nagyi úgy van az egésszel, hogy neki a környezet a legfontosabb tényező és hozzá a digó életérzés áll a legközelebb, megértem ha nyugdíj előtt nem jön haza
a bulgár fél a hazaitól, fél attól, hogy a szurkerek és a csapat összenőjön újra mint 2000 előtt, fizető fogyasztókat akar és nem fanatikusokat, a hazainál csak a saját kölyköktől fél jobban, itt szúrnám közbe, hogy országos csúcsakadémiáról beszélünk
az edzők terén viszont teljesen vakon van, ott meggyőződésből hülye és ebből nem enged

"a bulgár fél a hazaitól, fél attól, hogy a szurkerek és a csapat összenőjön újra mint 2000 előtt"

Ez egy rettenetes faszság. Ennél röhejesebb baromságot még nem hallottam ebben az évben...

"az edzők terén viszont teljesen vakon van, ott meggyőződésből hülye és ebből nem enged"

Ezt fejtsd már ki részletesebben.

első körben tedd hozzá, hogy lécci és akkor talán
na jó, mondjuk odaböfögted, kapsz egy felületes mondatot, ezt oszd be
szóval Kubu ügynök bír egy elmélettel, miszerint egy futballklub egyenlő egy félmilitarista szervezettel és ennek megfelelően keres parancsnokot a sereg élére, nagy elvárások nincsenek, adja és vegye a parancsokat a megfelelő irányból és irányba valamint legyen valami minimális neve a szakma második vonalában

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.06.05. 08:00

Ha nincs más, a Dzurják - Dukon páros tuti elvállalja a Fradit. Vagy Kuntics, ha délszláv kell.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.05. 08:21

Javier Arizmendi írta:Ha nincs más, a Dzurják - Dukon páros tuti elvállalja a Fradit. Vagy Kuntics, ha délszláv kell.

vagy Gojko Mitic a nagy meszkaléró

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.06.06. 13:25

Lisztes Juniornak lesz honfitársa az Eintrachtnál, profi szerződést kötöttek Fenyő Noah-val.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.06.06. 18:17

Észak Korea - Szíria meccs volt az utolsó ami kellett volna az ázsiai szelómon...38. perctől a 90.-ig jelezte hogy Szíria vezet egy 11-es góllal...majd a 90. percben bejelezte hogy Korea gól, örültem is mert GG-t raktam. Erre fél perc múlva átírja hogy ja amúgy Korea vezet 1-0-ra...

Hab a tortán, hogy a tippmix.hu eredmények oldalon élő fogadásként győztesnek írják Szíriát, sima fogadásként meg Koreat.
Hajrá Vegyész!!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.06. 18:58

ZotyeszKB írta:Észak Korea - Szíria meccs volt az utolsó ami kellett volna az ázsiai szelómon...38. perctől a 90.-ig jelezte hogy Szíria vezet egy 11-es góllal...majd a 90. percben bejelezte hogy Korea gól, örültem is mert GG-t raktam. Erre fél perc múlva átírja hogy ja amúgy Korea vezet 1-0-ra...

Hab a tortán, hogy a tippmix.hu eredmények oldalon élő fogadásként győztesnek írják Szíriát, sima fogadásként meg Koreat.

egzotikus meccseknél előfordul, jártam már én is hasonlóan :DDD
még anno a bwinen is...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.06. 19:06

Maradonapoli írta:
ZotyeszKB írta:Észak Korea - Szíria meccs volt az utolsó ami kellett volna az ázsiai szelómon...38. perctől a 90.-ig jelezte hogy Szíria vezet egy 11-es góllal...majd a 90. percben bejelezte hogy Korea gól, örültem is mert GG-t raktam. Erre fél perc múlva átírja hogy ja amúgy Korea vezet 1-0-ra...

egzotikus meccseknél előfordul, jártam már én is hasonlóan :DDD
még anno a bwinen is...

én jégkorongnál jártam úgy, hogy pro-n vezetett két góllal cseszkó valaki ellen, a livescore-n hárommal, ütöttek megint egyet és hirtelen mindkettőn 2-1 -re váltott az eredmény. szerencsére 2.5 over volt a fogadás

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.06. 19:08

Savaria1919 írta:Lisztes Juniornak lesz honfitársa az Eintrachtnál, profi szerződést kötöttek Fenyő Noah-val.

a valóságban meg találkozni se fognak és főleg nem a frankfurti öltözőben, legfeljebb ellenfélként ha egy ligába adják őket kölcsön

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.06.06. 19:13

Adamek írta:
Savaria1919 írta:Lisztes Juniornak lesz honfitársa az Eintrachtnál, profi szerződést kötöttek Fenyő Noah-val.

a valóságban meg találkozni se fognak és főleg nem a frankfurti öltözőben, legfeljebb ellenfélként ha egy ligába adják őket kölcsön

na ja
nem is mondtad, hogy indulsz Balassagyarmaton a választáson: https://gyarmatihirek.hu/2024/06/05/bal ... t-videoja/
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”