Adamek írta:Maradonapoli írta:A nap kérdései:
Ata-Fior - csak az Atának lehet némi motivációja - a brunz érem - a Fiornak már nagyjából mindegy. Kérdés, hogy fejben nyaralnak-e már a bergamóiaik, ill. a karneváli hangulat miatt többet ünnepeltek-e, mint edzettek...
Metz-St. Etienne - a Metz kurva gyenge, de az ASSE sem túl erős... vajon jól lesznek vendégként egy x-re a feljutásért?
...és akkor a Tatabánya-Békéscsaba, Putnok-Szentlőrinc összecsapásról még szót sem ejtettünk - egyelőre...
Atlanta-Fityo meccs szerintem nagyjából 90+7 perc kezdőkör taposás lesz, semmi olyat nem látok bele ami kicsit is fociszerű lehetne
a lúzer Metz-től valami olyasmit várok, hogy vezetnek 89 percig aztán egy finn-góllal 1-1 és kipottyannak
a vájárok szerintem behúzzák, mint ahogy az Előre is a vészféket, a Putnok már otthon lerendezi a feljutást a Lölő javára
node most visszadobnám a mikrofont a kartársnak, mit várjunk a dél Amszterdamja-Krematórium feljutási cicaharctól és vajh folytatódnak e az északi ligákban a döntetlen orgiák? ki lesz a spanyol2 bajnoka és vonalközeli kiesője?
fú de jó, hogy mondád, észre sem vettem, hogy lesznek ma jó kis digó feljutási meccsek!
házat nem tolnék rá, de Velencés Andráséknak ennek rutinmunkának kellene lenni otthon
a döntetlenes meccseket most dobom nyárra, amikor nincsen megfelelő kínálat, spúrolok az eb-meccsekre
spanyol ligákhoz abszolúte nem értek, vannak akik ezt jobban tudják drága jó elvtársam!*
*Mondjuk ahogy nézem, pusztán matematikai alapon a Legényeknek nem férne bele a vereség, ha felakarnak jutni a középmezőnyös Elke növérék ellen.