Adamek írta:Maradonapoli írta:Mivel nemigazán akar betölteni más topikokat, így itt dobom fel a témát:
Ki lenne a kapusotok az EB-n? Dibusz vagy Gula esetleg salamoni döntésként Szappanos?
szerintem védjen Salamon
75 éves már... rég visszavonult...
Adamek írta:Maradonapoli írta:Mivel nemigazán akar betölteni más topikokat, így itt dobom fel a témát:
Ki lenne a kapusotok az EB-n? Dibusz vagy Gula esetleg salamoni döntésként Szappanos?
szerintem védjen Salamon
Maradonapoli írta:Mivel nemigazán akar betölteni más topikokat, így itt dobom fel a témát:
Maradonapoli írta:Mech írta:Maradonapoli írta:Mivel nemigazán akar betölteni más topikokat, így itt dobom fel a témát:
Gula, Gula, Dibusz a 3 meccsre leosztva sorrendben, ha továbbjutunk újra Gula, ha kiesünk akkor legalább Dibuszt sem alázta meg a Maestro, hogy 3. eb-je de 0 perc
maxi egyetértek én is!
annyi hogy bennem olyan elmélet volt, még sorsolás előtt - hogy Dibusz első két meccs - mégiscsak ő védett a selejtezők zömén, harmadik meccs meg Gula és ha továbbjutunk, akkor onnantól már csak ő...
...viszont a realitás az, hogy a németek ellen mindenképp védenie kell (mégiscsak ő játszadozik közöttük, jobban tudja mire számítson tőlük) első meccsen meg bemelegíthet svájc ellen rájuk, svájc meg amúgy is erősebb a skótoktól, skótok ellen meg Dibusz is jó lehet
Mech írta:Maradonapoli írta:Mech írta:Gula, Gula, Dibusz a 3 meccsre leosztva sorrendben, ha továbbjutunk újra Gula, ha kiesünk akkor legalább Dibuszt sem alázta meg a Maestro, hogy 3. eb-je de 0 perc
maxi egyetértek én is!
annyi hogy bennem olyan elmélet volt, még sorsolás előtt - hogy Dibusz első két meccs - mégiscsak ő védett a selejtezők zömén, harmadik meccs meg Gula és ha továbbjutunk, akkor onnantól már csak ő...
...viszont a realitás az, hogy a németek ellen mindenképp védenie kell (mégiscsak ő játszadozik közöttük, jobban tudja mire számítson tőlük) első meccsen meg bemelegíthet svájc ellen rájuk, svájc meg amúgy is erősebb a skótoktól, skótok ellen meg Dibusz is jó lehet
Rossi szavaiból ítélve szerintem Gula lesz a kezdő, tippre mindhárom meccsen. Amivel amúgy egyet is értek, topformában végigvédte a Bundesben a tavaszt. Az, hogy ki védett a selejtezők zömén szerintem mellékes, ha Szobo végig sérült lett volna, de most egészséges akkor őt sem kéne berakni? Ez ilyen sajnos.
Na meg az sem mellékes, hogy szerintem Gula, Orbán és Dárdai M. biztos, hogy németül beszélnek egymással a pályán, ez nagy könnyebbség lehet majd. De Szobo és Sallai is perfekt német. Egy interjúban a két Dárdai tesó is azt mondta, hogy ők egymás közt is németül beszélnek, nem magyarul.
Mech írta:Maradonapoli írta:Mech írta:Gula, Gula, Dibusz a 3 meccsre leosztva sorrendben, ha továbbjutunk újra Gula, ha kiesünk akkor legalább Dibuszt sem alázta meg a Maestro, hogy 3. eb-je de 0 perc
maxi egyetértek én is!
Rossi szavaiból ítélve szerintem Gula lesz a kezdő, tippre mindhárom meccsen. Amivel amúgy egyet is értek, topformában végigvédte a Bundesben a tavaszt. Az, hogy ki védett a selejtezők zömén szerintem mellékes, ha Szobo végig sérült lett volna, de most egészséges akkor őt sem kéne berakni? Ez ilyen sajnos.
Na meg az sem mellékes, hogy szerintem Gula, Orbán és Dárdai M. biztos, hogy németül beszélnek egymással a pályán, ez nagy könnyebbség lehet majd. De Szobo és Sallai is perfekt német. Egy interjúban a két Dárdai tesó is azt mondta, hogy ők egymás közt is németül beszélnek, nem magyarul.
Szarka írta:Gula mindhárom meccsen, ha van tét. Ha már nincs, akkor Dibusz. Rutin miatt is, forma alapján is, nem mellesleg a többiekkel is jobban kiismeri magat, Orbánnal és Dárdaival.
Dibusz is megerdemelne egy meccset, de csak jófejségből nem lehet. Ha már nincs tétje, én megadnam neki az esélyt a skótok ellen, de sajna az is tétmeccs lesz.
Maradonapoli írta:Szarka írta:Gula mindhárom meccsen, ha van tét. Ha már nincs, akkor Dibusz. Rutin miatt is, forma alapján is, nem mellesleg a többiekkel is jobban kiismeri magat, Orbánnal és Dárdaival.
Dibusz is megerdemelne egy meccset, de csak jófejségből nem lehet. Ha már nincs tétje, én megadnam neki az esélyt a skótok ellen, de sajna az is tétmeccs lesz.
akkor Dibusz helyében lemondanám a válogatottságot és elküldeném a kurvaannyába Tunyacsápot nyilvános sajttáj keretében, nem egy karót tűztek le a selejtezőkön 8 meccsen a két kapufa közé, minimum egy meccs mindenképp jár a srácnak
Maradonapoli írta:Mivel nemigazán akar betölteni más topikokat, így itt dobom fel a témát:
zaggar írta:Öööö, az nso-n olvastam egy olyat, h a vegas.hu nevű internetes fogadóoldal indít egy játékot, tippeljrosszul címen, asszem az eb-re. Lehet, h ez lenne a nekem való :P

Maradonapoli írta:Legközelebb megkérdezem a femilifrosztost, hátha már itt is forgalmazzák:
Maradonapoli írta:zaggar írta:Öööö, az nso-n olvastam egy olyat, h a vegas.hu nevű internetes fogadóoldal indít egy játékot, tippeljrosszul címen, asszem az eb-re. Lehet, h ez lenne a nekem való :P
100 millát akaszthatsz, ha minden tippet elb*szol
zaggar írta:Maradonapoli írta:Legközelebb megkérdezem a femilifrosztost, hátha már itt is forgalmazzák:
van egy bájos kicsengése annak, h az árja osztrák káplárnak a cigányfészekben van a legjobb marketingje
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég