BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Cselszky
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.05.19. 18:58

Szarka írta:Szobo jobban jár, hogy megy a német, mert tét nélküli meccsekre már a szezon végére teljesen "elfelejtette".

Rendszeresen nem követtem, de mikor mondjuk az utóbbi 2 hónapban láttam, elég súlyos hibákat vétett, vagy szimplán csak halványan játszott, és úgy olvastam, a szurkerek is beleálltak, szóval a teljesítménye visszaesése is közrejátszhatott - gondolom.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.05.19. 19:00

Szarka írta:
Adamek írta:szarzenál is jól beleszart ebbe a hátha dologba
sehol nincs már meg a becsületes hajtás a végső sípszóig

Azért gyakorlatilag egykapuznak, de igen, becsületből is be kellene ezt húzniuk.

Na pont most szerzik meg a vezetést.

ez a Haver régen valahogy élesebb kés volt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.05.19. 19:25

Adamek írta:
Szarka írta:
Adamek írta:szarzenál is jól beleszart ebbe a hátha dologba
sehol nincs már meg a becsületes hajtás a végső sípszóig

Azért gyakorlatilag egykapuznak, de igen, becsületből is be kellene ezt húzniuk.

Na pont most szerzik meg a vezetést.

ez a Haver régen valahogy élesebb kés volt

Mire gondolsz? A Chelseaben pont hogy nagyon nem ment neki, a Bundásban volt eredményesebb szezonja, de az Arsenalban a szezon felét középpályásként tolta végig. Évek óta a legjobb szezonja, a PL-ben biztos.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.05.19. 19:31

Cselszky írta:
Szarka írta:Szobo jobban jár, hogy megy a német, mert tét nélküli meccsekre már a szezon végére teljesen "elfelejtette".

Rendszeresen nem követtem, de mikor mondjuk az utóbbi 2 hónapban láttam, elég súlyos hibákat vétett, vagy szimplán csak halványan játszott, és úgy olvastam, a szurkerek is beleálltak, szóval a teljesítménye visszaesése is közrejátszhatott - gondolom.

Jogos, gyengébben muzsikált a második felesben ebben a szezonban, egy hibájára én is emlékszem, ami közvetlenül gólhoz vezetett. Még azt se mondanám, hogy jogtalan, hogy kiesett a kezdőből, de annyira nem volt rossz, hogy csak 10 percekre cseréljék be. McAllister jobb vétel volt, de Elliott vagy Gravenberch nem jobb játékos nála. A gólok nagyon hiányoztak, és azt biztos várták tőle, hogy pár pontrúgás vagy távoli lövéses gólt összehozzon a szezonban. A munkát beletette, de ennél többet vártak 70 millióért.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.19. 20:22

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:Paleenak sem sikerült a szép búcsú, vereség a tök utolsótól...

Nem láttam, de a meccslapot nézve erősen bele is szarhatott már ebbe, Zeefuik, Klemens, Maza keretben sem volt, 1-1-nél búcsúzó 37 évest és egymeccses, egész évben nem játszatott playert is becserélt, mondjuk xg alapján így is nekik kellett volna behúzni, de persze nem ez dönt.

a hivatalos fb oldaukon azt írták a szurkereik, hogy a valamelyik korosztályos csapatuk kupa vagy bajnoki döntőt játszik a dortmund hasonszőrűivel, azért hiányoztak, többek között Bence is
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.05.19. 20:33

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:Paleenak sem sikerült a szép búcsú, vereség a tök utolsótól...

Nem láttam, de a meccslapot nézve erősen bele is szarhatott már ebbe, Zeefuik, Klemens, Maza keretben sem volt, 1-1-nél búcsúzó 37 évest és egymeccses, egész évben nem játszatott playert is becserélt, mondjuk xg alapján így is nekik kellett volna behúzni, de persze nem ez dönt.

a hivatalos fb oldaukon azt írták a szurkereik, hogy a valamelyik korosztályos csapatuk kupa vagy bajnoki döntőt játszik a dortmund hasonszőrűivel, azért hiányoztak, többek között Bence is

OK, elhiszem, mondjuk Bence már hónapok óta nem játszik az A-nál, meglep, hogy az U-ban még ott van.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.05.19. 20:36

Az Odegaard, Sorloth, Haaland trió európa legjobbja, ehhez képest a norvégok az ebre nem jutottak ki. Fura.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.05.19. 22:02

Javier Arizmendi írta:Az Odegaard, Sorloth, Haaland trió európa legjobbja, ehhez képest a norvégok az ebre nem jutottak ki. Fura.

Lehet legközeleb már jobban összeállnak. De attól, hogy előre vannak embereik, még lehet fos az egész csapat.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.19. 22:05

egyre gányabb az eredmények.com is, amellett, hogy egyre lassabb és pontatlanabb újabban már a tiziket sem jelzi - legalábbis ma kétszer elmulasztotta nekem - most fél perccel előtte szedtem ki a lóvét, mert az láttam a zéerténél, hogy élőben megugrott a kiadható összeg lehetősége, de furcsa mód ugyanúgy 0:0 és egyetlen kapuralövés a második felesben - gondoltam nem kockáztatok, mert amúgy a lóvé egyre lentebb csúszott és elég motiválatlannak tűnt kommentek alapján a két csapat, pedig akkor már rég folyamatban lehetett a tizi... szerény 7300-as bukta...
a nap folyamán szintén volt egy olyan, hogy csak azt látom, hogy gól "a semmiből" és utána írják tizi, pedig figyeltem... mondom ezt meg hogy??? azelőtt villogva előre jelezték...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maradonapoli 2024.05.19. 22:06-kor.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.05.19. 22:05

Javier Arizmendi írta:Az Odegaard, Sorloth, Haaland trió európa legjobbja, ehhez képest a norvégok az ebre nem jutottak ki. Fura.

ilyenek ezek a csapatsportok
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.05.19. 22:21

Szarka írta:

Lehet legközeleb már jobban összeállnak. De attól, hogy előre vannak embereik, még lehet fos az egész csapat.

Azert játszanak itt ott embereik, pl Bobb a Cityben, az is igaz, hogy ketten meg kiestek a Sassuoloval.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.05.19. 22:44

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:

Azert játszanak itt ott embereik, pl Bobb a Cityben, az is igaz, hogy ketten meg kiestek a Sassuoloval.

Idén tolt 14 meccset, nem hiszem, hogy tőle várhatták az EB-re kijutást.
Amúgy nem tudok semmit róluk, lehet az edző baszta el, lehet tényleg nincs 11 épkézláb emberük. Vagy csak szimplán beleszarnak a válogatottba.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.19. 22:56

Bölöniék úgy estek ki, - a psg elleni kétgólos vereségen túl - hogy a reménytelen helyzetben levő riválisuk 5:0-ra verte a már csont nélkül kiesett utolsót. :) azért vannak arrafelé is érdekes dolgok :D

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.19. 23:16

Maradonapoli írta:Bölöniék úgy estek ki, - a psg elleni kétgólos vereségen túl - hogy a reménytelen helyzetben levő riválisuk 5:0-ra verte a már csont nélkül kiesett utolsót. :) azért vannak arrafelé is érdekes dolgok :D

állítólag mégis ők maradtak benn - egyelőre - és mennek osztályozóra... megint az eredmények.com első táblázata b*szott át...

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.05.19. 23:56

Maradonapoli írta:
Maradonapoli írta:Bölöniék úgy estek ki, - a psg elleni kétgólos vereségen túl - hogy a reménytelen helyzetben levő riválisuk 5:0-ra verte a már csont nélkül kiesett utolsót. :) azért vannak arrafelé is érdekes dolgok :D

állítólag mégis ők maradtak benn - egyelőre - és mennek osztályozóra... megint az eredmények.com első táblázata b*szott át...

Belenéztem a Metz fészbukjába, egymással vitatkoznak a kommentelők, hogy akkor most melyik csapat esett ki. :)
Állítólag az egymás elleniken idegenben lőtt több gól döntött, ami kb. az 5. rangsoroló szempont.

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.05.20. 09:01

Szarka írta:
zaggar írta:
ZotyeszKB írta:
Közben megtaláltam a szabályzatot, hogy csak a rendes játékidő számít, kivéve ha valaki az első félidő lefújása után kapja mert az beszámít a 2. Félidő lapjaihoz. Mekkora hülyeség már... miben másabb a szünet, mint a vége?

passz..valami jogász biztos kimagyarázná..

Vasárnapra egy Metz-Újpest-West Ham-Lazio-Villareal győztes ötösfogat egész évre megoldaná a játék finanszírozását ;)

A mérközés a kezdő sípszótol a lefújásig tart, így a meccs része a szünet is. A lefújással véget ér a meccs, így ami azután történik, már külön esemény része.
Jogi tanácsasásért 20.000 ft kiszámlázásra került a Zrt részére.

A Zrt. köszöni, de nem kéri a tanácsadást :))) Most nézem reggel, átraktak az Alavés-Getafe meccsen a lesz kiállítás opciót igenre :D még jó, hogy nem dobtam ki a szelvényt :))
Hajrá Vegyész!!

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.05.20. 09:40

ZotyeszKB írta:
Szarka írta:
zaggar írta:
passz..valami jogász biztos kimagyarázná..

Vasárnapra egy Metz-Újpest-West Ham-Lazio-Villareal győztes ötösfogat egész évre megoldaná a játék finanszírozását ;)

A mérközés a kezdő sípszótol a lefújásig tart, így a meccs része a szünet is. A lefújással véget ér a meccs, így ami azután történik, már külön esemény része.
Jogi tanácsasásért 20.000 ft kiszámlázásra került a Zrt részére.

A Zrt. köszöni, de nem kéri a tanácsadást :))) Most nézem reggel, átraktak az Alavés-Getafe meccsen a lesz kiállítás opciót igenre :D még jó, hogy nem dobtam ki a szelvényt :))

Mondtam,h ne tépd össze :)
Hülyék ezek, mint a tök.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.05.20. 17:04

SuperDepor írta:Végre nem a Salzburg a bajnok

Miért, a Sturm Graz jobb?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.05.20. 18:08

banok írta:
SuperDepor írta:Végre nem a Salzburg a bajnok

Miért, a Sturm Graz jobb?

Logikus, ők lettek az elsők a salzburgiak a masodikok.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.05.20. 18:46

Szarka írta:
Cselszky írta:

Jogos, gyengébben muzsikált a második felesben ebben a szezonban, egy hibájára én is emlékszem, ami közvetlenül gólhoz vezetett. Még azt se mondanám, hogy jogtalan, hogy kiesett a kezdőből, de annyira nem volt rossz, hogy csak 10 percekre cseréljék be. McAllister jobb vétel volt, de Elliott vagy Gravenberch nem jobb játékos nála. A gólok nagyon hiányoztak, és azt biztos várták tőle, hogy pár pontrúgás vagy távoli lövéses gólt összehozzon a szezonban. A munkát beletette, de ennél többet vártak 70 millióért.

majd Ernő gatyába rázza
vagy kirakja és visszaküldi a bundásba mint a másik kopasz holland Szanyót a Mú-nál

Vissza: “www.nb1.hu”