Szombati foci: Fradi-Vidi!

Cselszky
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.05.17. 23:17

"Pont az nem érdekelte a távozó Fradi-edzőt, amire Kubatov elnök kiszemelte" - telex. Na igen, Kubatov anno azzal indokolta Máté elküldését és Sztankovics kinevezését, hogy a BL-hez illő edzőt akart, erre most a fazon lelécel azelőtt, hogy megpróbálhatnának bejutni a BL-be.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.05.17. 23:24

Javier Arizmendi írta:Jó lesz majd rajta is röhögni, amikor a fradi megint másodosztályú lesz.

Ezt azért ne várd fél lábon...

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.05.18. 07:26

Cselszky írta:"Pont az nem érdekelte a távozó Fradi-edzőt, amire Kubatov elnök kiszemelte" - telex. Na igen, Kubatov anno azzal indokolta Máté elküldését és Sztankovics kinevezését, hogy a BL-hez illő edzőt akart, erre most a fazon lelécel azelőtt, hogy megpróbálhatnának bejutni a BL-be.

Ráadásul olyan klubba, ahol szintén nem szerepelhet nemzetközi porondon. Pénz számít csak neki.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.05.18. 07:53

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:fú de mérges vagyok... a matyó-mtk-n kéne még egy gól, de ilyenkor persze elbasszák a bundásköcsögök, meg falausiak is ilyenkor küzdenek az életükér bazmeg, amikor már kiestek... hihetetlen bazmeg....

aki a bundásköcsögökben nem bízik az a mi fényes jövőnkben sem bízik

Köszönöm szépen, Adamek elvtárs!

egyszer majd kérni fogunk magától valamit a yachton, Maradonapoli sporttárs
de ne féljen, nem valami perverz, szivárványos rituáléról lesz szó
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.05.18. 08:04

Szarka írta:
Cselszky írta:"Pont az nem érdekelte a távozó Fradi-edzőt, amire Kubatov elnök kiszemelte" - telex. Na igen, Kubatov anno azzal indokolta Máté elküldését és Sztankovics kinevezését, hogy a BL-hez illő edzőt akart, erre most a fazon lelécel azelőtt, hogy megpróbálhatnának bejutni a BL-be.

Ráadásul olyan klubba, ahol szintén nem szerepelhet nemzetközi porondon. Pénz számít csak neki.

fél éve még szinte senki sem hitt nekem, se az onlány térben se a lepusztult környezetemben, erről a csókáról percek alatt le lehetett vágni merre meddig
de legalább azon túl, hogy szarba vette a klubot még jól elmérgesített innen pár spílert akik a nyáron úgy fogják eldobni a fradimezt mint az ördög a szenteltvizes palackot
a bolgár fasztojás egy menyétet engedett be a galambdúcba, évekkel vissza lesz lőve a csapatépítési projekt, talán már a szerelmetes híveinek is leesik majd mekkora maszlag ez a félember és persze a másik két bohóc is

annyit azért kinéztem Dezsőből, hogy vagy hazaszerződik vagy valami nagyon ingoványos digó projektbe fog, de ezt az elszeparált orosz pöcegödröt egyetlen más dologgal nem lehet megmagyarázni mint a könnyű lóvé határtalan imádatával, nem erre tippeltem volna elsőre mint távozási irány
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.05.18. 08:35

banok írta:
Javier Arizmendi írta:Jó lesz majd rajta is röhögni, amikor a fradi megint másodosztályú lesz.

Azt ne hidd, hogy a klubotokban lévő pénzt ne tudnák szét hordani pillanatok alatt. Addig is gyúrok lábra.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.18. 08:39

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:aki a bundásköcsögökben nem bízik az a mi fényes jövőnkben sem bízik

Köszönöm szépen, Adamek elvtárs!

egyszer majd kérni fogunk magától valamit a yachton, Maradonapoli sporttárs
de ne féljen, nem valami perverz, szivárványos rituáléról lesz szó

tessenek mán kérni, Adamek elvtárs!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maradonapoli 2024.05.18. 08:45-kor.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.05.18. 08:39

Adamek írta:
Szarka írta:

fél éve még szinte senki sem hitt nekem, se az onlány térben se a lepusztult környezetemben, erről a csókáról percek alatt le lehetett vágni merre meddig
de legalább azon túl, hogy szarba vette a klubot még jól elmérgesített innen pár spílert akik a nyáron úgy fogják eldobni a fradimezt mint az ördög a szenteltvizes palackot
a bolgár fasztojás egy menyétet engedett be a galambdúcba, évekkel vissza lesz lőve a csapatépítési projekt, talán már a szerelmetes híveinek is leesik majd mekkora maszlag ez a félember és persze a másik két bohóc is

annyit azért kinéztem Dezsőből, hogy vagy hazaszerződik vagy valami nagyon ingoványos digó projektbe fog, de ezt az elszeparált orosz pöcegödröt egyetlen más dologgal nem lehet megmagyarázni mint a könnyű lóvé határtalan imádatával, nem erre tippeltem volna elsőre mint távozási irány

Otthon csak a Zvezda van neki, ott utoljára megbukott. Olaszban nem kellett most, egy-két év Moszkva belefér most, gondolom én dupla pénzért.
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.05.18. 09:33

banok írta:

Van némi ellentmondás, hogy hithű antifedeszesként lubickolsz abban, hogy az általad megvetett rendszer olyan torz piaci viszonyokat hozott létre a magyar futballban, hogy a Ferencváros keretének értéke = Zte + Kecskemét + Mezőkövesd + Kisvárda + Újpest + MTK + Paks.
Olyan kurvás ez.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.05.18. 10:06

Adamek írta:
Szarka írta:

Engem is inkább az lepett meg, hogy hova igazolt, nem annyira az, hogy távozott.
Mindenesetre ha igaz az, hogy 80 milláért ki lehetett vásárolni a szerződéséből, akkor nem értem, mi az a sértettség, amit pl. a kormánysajtó előad. A 80-ast kiköhögik, mehet, ahova csak akar, más kérdés, hogy intézhette volna elegánsabban, de Kubatovéknak számolnia kellett ezzel a lehetőséggel, ehhez képest Hajnal nem ideáls helyzetről, nagy kihívásról beszél. Július 9/10 az első selejtező, van kb. 2-3 hét edzőt találni, a szituval kalkulálniuk kellett, oldják meg.

"ezt az elszeparált orosz pöcegödröt egyetlen más dologgal nem lehet megmagyarázni mint a könnyű lóvé határtalan imádatával"
Úgy olvastam, milliárdos építési céggel hasít pl. Belgrádban, ott tulajdonos, igazából nem a megélhetéséhez kell edzősködnie, szóval valami más is lehet a háttérben, nemcsak a több zsé.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.05.18. 11:03

SuperDepor írta:
banok írta:

Van némi ellentmondás, hogy hithű antifedeszesként lubickolsz abban, hogy az általad megvetett rendszer olyan torz piaci viszonyokat hozott létre a magyar futballban, hogy a Ferencváros keretének értéke = Zte + Kecskemét + Mezőkövesd + Kisvárda + Újpest + MTK + Paks.
Olyan kurvás ez.

Mindig van az a pénz. Amúgy nem volt még olyan sanda gyanúd, h a leghangosabb hithű antifideszes rohan leggyorsabban a szavazás napján Viktorka fejére újabb koronát tenni?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.05.18. 18:20

Rajtunk segített a var,de ez a futball halála.
Fehérvár tábor jól nyomja
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.18. 18:23

SuperDepor írta:Rajtunk segített a var,de ez a futball halála.

pl-ben a wolves klubszinten kezdeményezte a megszüntetését, kellene még 13 klub melléjük, hogy sikerrel járjanak

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.05.18. 18:24

És akkor most jöhet az összeesküvések ideje...elvitt Vidi gól, Felcsútnak tizi, és még emberelőny is :)))) Tegyük hozzá Sigér tényleg lesen volt a Vidi gólnál, de akkor is na.
Hajrá Vegyész!!

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.05.18. 18:25

Cselszky írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Ráadásul olyan klubba, ahol szintén nem szerepelhet nemzetközi porondon. Pénz számít csak neki.

Engem is inkább az lepett meg, hogy hova igazolt, nem annyira az, hogy távozott.
Mindenesetre ha igaz az, hogy 80 milláért ki lehetett vásárolni a szerződéséből, akkor nem értem, mi az a sértettség, amit pl. a kormánysajtó előad. A 80-ast kiköhögik, mehet, ahova csak akar, más kérdés, hogy intézhette volna elegánsabban, de Kubatovéknak számolnia kellett ezzel a lehetőséggel, ehhez képest Hajnal nem ideáls helyzetről, nagy kihívásról beszél. Július 9/10 az első selejtező, van kb. 2-3 hét edzőt találni, a szituval kalkulálniuk kellett, oldják meg.

"ezt az elszeparált orosz pöcegödröt egyetlen más dologgal nem lehet megmagyarázni mint a könnyű lóvé határtalan imádatával"
Úgy olvastam, milliárdos építési céggel hasít pl. Belgrádban, ott tulajdonos, igazából nem a megélhetéséhez kell edzősködnie, szóval valami más is lehet a háttérben, nemcsak a több zsé.

A szerb-orosz, még közelebbről a Spartak-Zvezda barátság.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.18. 18:26

ZotyeszKB írta:És akkor most jöhet az összeesküvések ideje...elvitt Vidi gól, Felcsútnak tizi, és még emberelőny is :)))) Tegyük hozzá Sigér tényleg lesen volt a Vidi gólnál, de akkor is na.

összeesküvéselméletek nélkül is tudható, hogy ez a bajnokság már rég nem tiszta, hanem a rendszer játékszere, amit úgy variálnak, ahogy nekik tetszik

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.05.18. 18:55

Maradonapoli írta:

pl-ben a wolves klubszinten kezdeményezte a megszüntetését, kellene még 13 klub melléjük, hogy sikerrel járjanak

Továbbra is csak az alkalmazásában látok hibát, nem a rendszerben. Lehet túl korai volt a nagyszínpadra bevetni, évekig kellett volna még tesztelni kisebb szinteken, hogy flottul működjön.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.18. 19:05

Szarka írta:
Maradonapoli írta:

Továbbra is csak az alkalmazásában látok hibát, nem a rendszerben. Lehet túl korai volt a nagyszínpadra bevetni, évekig kellett volna még tesztelni kisebb szinteken, hogy flottul működjön.

úgy ahogy van be kell szántani az egész f*st, mintha nem is létezett volna

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.05.18. 19:29

Tét nekünk eleve nem volt, amúgy meg 4 eltiltott, 4 sérült, csak NB3-asok a padon, aztán még kiállítás is, de nem is igazán szaggatjuk - sajnos kitömnek minket.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.05.18. 19:41

Azta kurva...

Vissza: “www.nb1.hu”