Cselszky írta:Schäferék jól elcseszték a végét, így még az egyenes kiesés is szóba jöhet, az osztályozó meg kifejezetten benne lehet.
Hopp, az első félidő közepén Mainz-BVB 3-0, nem egy jó hír nekik ez sem.
Cselszky írta:Schäferék jól elcseszték a végét, így még az egyenes kiesés is szóba jöhet, az osztályozó meg kifejezetten benne lehet.
Adamek írta:zaggar írta:ebből az egész x parádéból, amit bemutatnak a svábok meg az angolok, egyedül a wolves meccsére tettem x-et, na annak köze nincs hozzá
ez megint egy akkora kamuforduló volt mint a ház
bundás cigány angolok meg germánok
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:ebből az egész x parádéból, amit bemutatnak a svábok meg az angolok, egyedül a wolves meccsére tettem x-et, na annak köze nincs hozzá
ez megint egy akkora kamuforduló volt mint a ház
a csizmában is hideg lehet, úgy tűnik,h a juve stabia is kabátot húzott
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:ez megint egy akkora kamuforduló volt mint a ház
a csizmában is hideg lehet, úgy tűnik,h a juve stabia is kabátot húzott
a BVB is fogadásokkal gyűjt pénzt a londoni repjegyekre
Maradonapoli írta:Adamek írta:zaggar írta:a csizmában is hideg lehet, úgy tűnik,h a juve stabia is kabátot húzott
a BVB is fogadásokkal gyűjt pénzt a londoni repjegyekre
lehet csak nincsenek jóban a Kölniekkel
Maradonapoli írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:passzolom, de szerintem ha nem jutnának fel, akkor eleve a rájátszásba sem engednék őket, nem? ergo akkor lehet feljuthatnak...
Ez logikus, de éppen ezért nem vall a FIGC-re..
Ez is logikus. :)
zaggar írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:
Ez logikus, de éppen ezért nem vall a FIGC-re..
Ez is logikus. :)
Tovább is ment mindkettő. (mondjuk az szép, h a juveU23-ban egy 34 éves pali is lőtt gólt, de az ilyen túlkoros utánpótlás jelenségek valahonnan ismerősnek hatnak)
Maradonapoli írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:Ez is logikus. :)
Tovább is ment mindkettő. (mondjuk az szép, h a juveU23-ban egy 34 éves pali is lőtt gólt, de az ilyen túlkoros utánpótlás jelenségek valahonnan ismerősnek hatnak)
Pescara szépen elb*szta megint az ez évit.
Maradonapoli írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:Ez is logikus. :)
Pescara szépen elb*szta megint az ez évit.
Amúgy kurva sok értelme van ennek a giga-rájátszásnak - főleg az 1 mecccses, döntetlen is jó a hazaiaknak párosításban... - kb. egy második coppa italia - ja és van egy harmadik is:a c-s kupa, annak a győzetse, a Catania is részt vesz ebben a kuplerejban, pedig valami 12. lett kb. csak...
Szarka írta:Amikor a saját csapatom viszi el az utolsó fillereket :/
Na mindegy, EBig pihi.
Maradonapoli írta:Nem látom, hogy a nagy sportlapok címlapokon hoznák, szóval kénytelen vagyok én:
Az Al-Hilal a szaudi bajnok, Neymi cica, Rubint Neves, nápolyi Kulabá, Milinkovics-Szavics, Mitrovics, Malcolm X, Michael J meg egy rakás tevehajcsár.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Nem látom, hogy a nagy sportlapok címlapokon hoznák, szóval kénytelen vagyok én:
Az Al-Hilal a szaudi bajnok, Neymi cica, Rubint Neves, nápolyi Kulabá, Milinkovics-Szavics, Mitrovics, Malcolm X, Michael J meg egy rakás tevehajcsár.
van a térségben más csapatnév, mint Al-Hilal?
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Nem látom, hogy a nagy sportlapok címlapokon hoznák, szóval kénytelen vagyok én:
van a térségben más csapatnév, mint Al-Hilal?
Van még Al-Ahli meg Al-Ittihad, Al-Nassr, Al-Wehda és természetesen Al-Shabab
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:van a térségben más csapatnév, mint Al-Hilal?
Van még Al-Ahli meg Al-Ittihad, Al-Nassr, Al-Wehda és természetesen Al-Shabab
Al-Ezredes nincs is akkor?
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Van még Al-Ahli meg Al-Ittihad, Al-Nassr, Al-Wehda és természetesen Al-Shabab
Al-Ezredes nincs is akkor?
Al-Gebra van
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 9 vendég