zaggar írta:Szarka írta:zaggar írta:
..és igyatok bort!
(egyébként ma a litvánoknál vannak ránézésre papírforma meccsek)
Ezt sose értettem: miért fogadtok olyan ligára , amiből egy percet se láttatok? Honnan tudod mi a papírforma?
Még abban is van meglepetés, amikor szorosan követett csapatok eredményét kell eltalálnom.
Az első kérdésedet a harmadik mondatoddal tudom indokolni :) A papírformát a tabella és az elmúlt 5-6 mérkőzés alapján tippelem meg, de a papírformát már 90%-ban nem tippelem meg, inkább teszek x-ekre. (ami persze egy héten kb egyszer szokott bejönni, de az bőven fedezi az egész heti próbálkozást) Viszont a többiek- ahogy elnéztem keresik a papírformákat vagy a gólszámokat, ezért írtam be, hátha valakit érdekel.
Sose szerettem ikszre fogadni, mert annak nem lehet drukkolni :)
Amúgy úgy kell megtippelni, hogy ismered a két csapat helyzetét, legalábbis olvastál róla, és akkor a legvalószínűbb eredményt megtippelni. Én most pl a Chelsea meccsen underre tettem inkább, mint eredményre, jól is éreztem. A Sassuoloval viszont magam hibájába estem, és régi ismeretek alapján tettem rájuk. Kár volt.
Ami még van mára, az egy Arsenal 2 és a Chelse under, valamint egy Real, Sevilla H. Utóbbi igazán a necces, de jobbat nem találtam hozzá, és valami olyasmit olvastam, hogy a Las Palmas csapat fele lemaradt a repcsiről, szóval csak nem a legjobbukat hozzák :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében