Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:vegyük át a hatalmat
szereted te a pogácsát?
csak ha laktózmentes
megoldható
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:vegyük át a hatalmat
szereted te a pogácsát?
csak ha laktózmentes
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:szereted te a pogácsát?
csak ha laktózmentes
megoldható
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:csak ha laktózmentes
megoldható
ha más nem, importálunk dán kekszet, díszdobozban
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:megoldható
ha más nem, importálunk dán kekszet, díszdobozban
az de jó
meg a skót Walker's kekszek
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:ha más nem, importálunk dán kekszet, díszdobozban
az de jó
Skótot még nem kóstoltam, múltkor vendégségben meglepődtem, hogy a dán kekszes dobozban keksz volt és nem varrókészlet.
SuperDepor írta:Deep Purple írta:Én egyébként úgy láttam, hogy Tajti nagyon hasznos ember volt Egerszegen, tudtommal csapatkapitány is. Kíváncsi leszek, mit alkot nálunk.
Az biztos, hogy nem erősödtetek vele.
Cselszky írta:Állítólag Mancét vinné a ZTE, Babunszki helyére pedig egy vándormadár without club szerb gyereket hoznánk, aki tavaly a Novi Pazarban 12 gólt szerzett.
A ZTE Mocsi és Tajti távozása után bejelentette Croizet és Spoljarics leigazolását, Mance mellett Medgyes Sinant is vinnék.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:az de jó
Skótot még nem kóstoltam, múltkor vendégségben meglepődtem, hogy a dán kekszes dobozban keksz volt és nem varrókészlet.
a szupernagy Nivea bádogdobozban meg anyacsavarok
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Skótot még nem kóstoltam, múltkor vendégségben meglepődtem, hogy a dán kekszes dobozban keksz volt és nem varrókészlet.
a szupernagy Nivea bádogdobozban meg anyacsavarok
Carte d'Or dobozban pörkölt, Coca-Colás palackban házipálesz (vajh hány gyerök hitte azt rá az első kortyig, hogy hideg víz)
Savaria1919 írta:A lengyeleknek is jót tett a 18-as rendszer, meg ott is feljövőfélben vannak a fellegvárak.
A 12-nél az nem véletlen, hogy a 2000-es évek nagy reformjait megelőzően csak a '35-ös bővítés előtt volt nálunk.
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:A lengyeleknek is jót tett a 18-as rendszer, meg ott is feljövőfélben vannak a fellegvárak.
A 12-nél az nem véletlen, hogy a 2000-es évek nagy reformjait megelőzően csak a '35-ös bővítés előtt volt nálunk.
habár én is nagy fellegvár hívő vagyok, azt azért elfogadom, hogy a fellegvárak néha más országokban is bajba kerülnek. skótoknál volt egy-két olyan év 2014 körül, hogy a Celtic csak kereste az ősi ellenfeleit, de a Rangers, Hearts, Hibernians helyén csak falvakat talált. a labancoknál is van egy-két falu az első osztályban, miközben az Admira, Vienna, Grazer AK trió jelenleg a másodikban tolja, de volt ennél már rosszabb is a helyzet. görögöknél is az Arisz és a Panioniosz szépen lement jó pár évre, az Iraklisz meg el is tűnt. szóval lehet, hogy ez a normális.
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:A lengyeleknek is jót tett a 18-as rendszer, meg ott is feljövőfélben vannak a fellegvárak.
habár én is nagy fellegvár hívő vagyok, azt azért elfogadom, hogy a fellegvárak néha más országokban is bajba kerülnek. skótoknál volt egy-két olyan év 2014 körül, hogy a Celtic csak kereste az ősi ellenfeleit, de a Rangers, Hearts, Hibernians helyén csak falvakat talált. a labancoknál is van egy-két falu az első osztályban, miközben az Admira, Vienna, Grazer AK trió jelenleg a másodikban tolja, de volt ennél már rosszabb is a helyzet. görögöknél is az Arisz és a Panioniosz szépen lement jó pár évre, az Iraklisz meg el is tűnt. szóval lehet, hogy ez a normális.
van ilyen még topligákban is, engem inkább az érdekelne máshol is belekontárkodnak e a természetes folyamatokba vagy ott tényleg természetesek ezek
Adamek írta:vasárnap egyik nagy fórumkedvencünk mellett nézhettem egy kölyöklány kupát, Szuribá' volt a díszvendég
durván megöregedett, de azért fizikailag szemre rendben van, sajnos a társalgási nívó nagyjából a bezzeg régen minden jobb volt szintjén mozgott, nagyjából mindenre ez volt a reakciója ami a környezetéből érkezett beszélgetéskezdeményezés volt
Savaria1919 írta:Adamek írta:vasárnap egyik nagy fórumkedvencünk mellett nézhettem egy kölyöklány kupát, Szuribá' volt a díszvendég
durván megöregedett, de azért fizikailag szemre rendben van, sajnos a társalgási nívó nagyjából a bezzeg régen minden jobb volt szintjén mozgott, nagyjából mindenre ez volt a reakciója ami a környezetéből érkezett beszélgetéskezdeményezés volt
annyira régen nem éltem, biztos van olyan, amiben sokkal jobb volt, mint most, de azért így elolvasva és nagyjából megismerve a hetvenes-nyolcvanas évek bundáit/fogadási csalásait/megbeszélt eredményeit, azért a minden jobb állítást árnyalnám
Savaria1919 írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:habár én is nagy fellegvár hívő vagyok, azt azért elfogadom, hogy a fellegvárak néha más országokban is bajba kerülnek. skótoknál volt egy-két olyan év 2014 körül, hogy a Celtic csak kereste az ősi ellenfeleit, de a Rangers, Hearts, Hibernians helyén csak falvakat talált. a labancoknál is van egy-két falu az első osztályban, miközben az Admira, Vienna, Grazer AK trió jelenleg a másodikban tolja, de volt ennél már rosszabb is a helyzet. görögöknél is az Arisz és a Panioniosz szépen lement jó pár évre, az Iraklisz meg el is tűnt. szóval lehet, hogy ez a normális.
van ilyen még topligákban is, engem inkább az érdekelne máshol is belekontárkodnak e a természetes folyamatokba vagy ott tényleg természetesek ezek
a Hertha - Union összevetés lehet érdekes ebből a szempontból, előbbinél degesznyi pénz állt a rendelkezésre Pal I. és II. regnálása között, de akkor indult el igazán a hanyatlásuk, a keletiek meg a maguk állóhelyes stadionjával, összetartó közösségével mehetnek BL-ezni
A lengyeleknél most a Wisła Krakkó és a Lechia Gdansk a két fő döglődő, tulajváltás volt/van mindkét helyen, de szerintem egyszerűbb lenne a toldozás-foltozás és mentegetés helyett a nulláról gründolni egyet és azt felépíteni.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:vasárnap egyik nagy fórumkedvencünk mellett nézhettem egy kölyöklány kupát, Szuribá' volt a díszvendég
annyira régen nem éltem, biztos van olyan, amiben sokkal jobb volt, mint most, de azért így elolvasva és nagyjából megismerve a hetvenes-nyolcvanas évek bundáit/fogadási csalásait/megbeszélt eredményeit, azért a minden jobb állítást árnyalnám
ő leginkább a '90-2000 környékéről beszélt amikor edzősködött és ami feketébb volt véleményem szerint a mai szarnál is
amúgy rém hülye kérdésekkel és sztorikkal bombázták a neandervölgyi hazai apukák/anyukák, nem is lehetett nagyon csak hülye közhelyekkel válaszolni rá
sznot írta:
Én a klubok megegyeztek, de a játékos nem akar menni verzióra tippelek. Kecskeméten nincs pénz, égető szükség van rá, és Soma az egyik legjobb játékosunk.
Cselszky írta:sznot írta:
Én a klubok megegyeztek, de a játékos nem akar menni verzióra tippelek. Kecskeméten nincs pénz, égető szükség van rá, és Soma az egyik legjobb játékosunk.
Marad Kecskeméten.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég