BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

SuperDepor
Moderátor

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.13. 09:24

Adamek írta:
SuperDepor írta:Öröm boldogság, Dárdaiék megverték kupameccsen a negyed vagy ötödosztályú Jénát, mindegyik kölyök a pályán volt, Palkó (ettől a névtől mindig elmosolyodok) gólt is lőtt. Egy órája lett vége, de már olvastam vagy tíz helyen. Hajrá Dárdaikok!

na szirénás komám, ma újabb nagy nap jő
ma kiderül végre
ma új fejezet nyílhat
ma a szar is babbá változhat

ma kiderül, hogy Sbzoslzai a Púl vezére lesz e, túl a 299 barátságos játékpercen és első gólpasszán szögiből

Kerkez Miklós viszont egész jól lehozta az első meccsét.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.13. 09:56

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Öröm boldogság, Dárdaiék megverték kupameccsen a negyed vagy ötödosztályú Jénát, mindegyik kölyök a pályán volt, Palkó (ettől a névtől mindig elmosolyodok) gólt is lőtt. Egy órája lett vége, de már olvastam vagy tíz helyen. Hajrá Dárdaikok!

ma kiderül végre
ma új fejezet nyílhat

ma kiderül, hogy Sbzoslzai a Púl vezére lesz e, túl a 299 barátságos játékpercen és első gólpasszán szögiből

Kerkez Miklós viszont egész jól lehozta az első meccsét.

ő egy kicsit háttérben vokálozik a nagy hármas mögött (Óperenciántúli csapataink-Dárdáj klán-Klopp vezére trió mögött)
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.13. 10:00

SuperDepor írta:
Adamek írta:

ma kiderül végre
ma új fejezet nyílhat

Bármi is lészen, meg fogják találni benne a szépet. Például egy nagyon jó ütemben elvégzett bedobás, amilyet csak a mi kutyánk kölykei tudnak.

szerintem ma túlszárnyalja Zserárdot egy szöglettel ami négy érintés után, közte két felszabadítással véghül góllá érik
ej de nem lennék most a többi PL sztár helyében, senkinek nincs ilyen búvársajtója
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.13. 10:09

SuperDepor írta:Kerkez Miklós viszont egész jól lehozta az első meccsét.

Félig-meddig néztem. Az első félidő derekáig többször adta magát, hogy neki kell kinyomni a szélre, de a középről osztogató fazon a környékére sem nézett, aztán javult a helyzet, a második felesben jobban bevonták, miután produkált néhány korrekt beadást.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.13. 12:07

digók írják:
Ibanez 28,5 milla Al Ahli - bemutatkozómérkőzés:
3 kapitális hiba :lol::lol::lol:
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2023.08.13. 13:36

Cselszky írta:

Félig-meddig néztem. Az első félidő derekáig többször adta magát, hogy neki kell kinyomni a szélre, de a középről osztogató fazon a környékére sem nézett, aztán javult a helyzet, a második felesben jobban bevonták, miután produkált néhány korrekt beadást.

Én is így láttam. Összességében szerintem bátran játszott, csípni fogják.
DEBRECENI VSC

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.13. 14:07

Sanyeey írta:
Cselszky írta:

https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2 ... Hr5Wn9RkBQ
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.13. 14:19

Mancini lemondott.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.13. 15:20

SuperDepor írta:
Sanyeey írta:
Cselszky írta:Félig-meddig néztem. Az első félidő derekáig többször adta magát, hogy neki kell kinyomni a szélre, de a középről osztogató fazon a környékére sem nézett, aztán javult a helyzet, a második felesben jobban bevonták, miután produkált néhány korrekt beadást.

Lehet, hogy a voksolók fele magyar volt. :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.13. 15:37

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Sanyeey írta:Én is így láttam. Összességében szerintem bátran játszott, csípni fogják.

Lehet, hogy a voksolók fele magyar volt. :)

Ja :) eszembe se jutott, valszeg igazad van, szavazásban a világelithez tartozunk

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2023.08.13. 20:41

Hogy játszott Szoboszlai?
DEBRECENI VSC

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.14. 08:41

Emlékezzünk meg Négó Lajosról is, 32 évesen bemutatkozhatott hazája élvonalában. Sajnos a szarabbak közé tartozott, osztályzatai alapján a védelemből a leggyengébb volt, le is kapták a 70. percben. Remélem azért a későbbiekben sikerül felvennie a ritmust. Szedd össze magad Lajos, különben télen mész a BVSC-be!!!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.14. 08:45

Sanyeey írta:Hogy játszott Szoboszlai?

maguk az angolok sem tudják, a hozsannázó osztályzatoktól, a lefitymáló csalódott jellemzésekig mindent kapott 5 és 8 között
állítólag az első felesben jó volt, a másodikra elhalványult, de Kloppo bevallása szerint 3 poszton is játszatta a meccsen, de hát ő meg szeret nagyokat mondani
összegezhetjük: az igazság odaát van!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.14. 09:03

https://index.hu/sport/futball/2023/08/ ... er-league/

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.14. 09:10

Majdnem mindegy, mert szűrő nélkül ez a középpálya működésképtelen lesz. Caicedo mégse lett meg, mert ő a Chelseat akarta ( hogy mit lát abban a projectben?!), és le is perkált 115 milliót végül Bhoely.
Így továbbra sincs egy szűrőjük se. Lavia lesz ezután, de ő meg nem egy kész játékos.

Meccset sajna nem láttam, de kommentek alapján okés volt, főleg az első félidőben. A twitter inkább Enzo-tól van elájulva.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2023.08.14. 09:16

Néztem a meccset, elképesztő volt mind a sebesség, mind a technikai készség kb minden játékosnál. Ez már tényleg egy másik sport, mint amit itthon ismerünk (meg a világ nagy részén).
Amikor először cserélt Klopp, azt hittem őt hozzák le Jota mellett (Jotának egyértelműen nem ment, és még kapott is egy nagyot a lábára), de meglepett, hogy Gakpot, aki viszont egész jól játszott addig. Szemre nekem úgy tűnt, hogy Szoboszlainak még fel kell vennie a ritmust, sokatmondó volt a végén, amikor lőni akart egyet a 16-oson kívülről, és simán blokkolták. Izland ellen ilyenből lőtt gólt és valószínűleg a Bundesligában is sikerült volna neki ezt ellőni, itt viszont ez lassú. A passzai jól ültek, technikailag egyáltalán nem lógott ki, az egyérintőkben rendre részt vett. Összességében szerintem a jobbak közé tartozott, de meglep, hogy a Chelsea góljánál nem emelik ki: ő fejelte vissza középre a labdát, ami hiba volt.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.14. 09:52

RAUL7 írta:

Néztem a meccset, elképesztő volt mind a sebesség, mind a technikai készség kb minden játékosnál. Ez már tényleg egy másik sport, mint amit itthon ismerünk (meg a világ nagy részén).
Amikor először cserélt Klopp, azt hittem őt hozzák le Jota mellett (Jotának egyértelműen nem ment, és még kapott is egy nagyot a lábára), de meglepett, hogy Gakpot, aki viszont egész jól játszott addig. Szemre nekem úgy tűnt, hogy Szoboszlainak még fel kell vennie a ritmust, sokatmondó volt a végén, amikor lőni akart egyet a 16-oson kívülről, és simán blokkolták. Izland ellen ilyenből lőtt gólt és valószínűleg a Bundesligában is sikerült volna neki ezt ellőni, itt viszont ez lassú. A passzai jól ültek, technikailag egyáltalán nem lógott ki, az egyérintőkben rendre részt vett. Összességében szerintem a jobbak közé tartozott, de meglep, hogy a Chelsea góljánál nem emelik ki: ő fejelte vissza középre a labdát, ami hiba volt.

Curris Jones jött be, gondolom erősíteni a középpályás védekezést, Gakpo pedig kevésbé hasznos ilyen téren ming akár Mcallister , akár Szoboszlai. Vkpnak mindannyian rosszak, de most csak ebből lehet főzni.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.14. 13:16

Mbappé és Messi nem lett meg, de Neymart már behúzták az arabok.
Kicsit 100 millió euró alatti áron + 2 éves szerződes , valószínű hasonló béren.
Hát, jó szórakozást neki, a PSG pedig így újra szórhatja a pénzt, két irreálisan nagy bértömeg lépett le, plusz a kapott 100 milla is arányaiban jól elkölthető. A szaudiak csak tovább inflálták a piacot , és innentől szar középszer vagy ha 50 milla alatt adnak el.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.14. 17:58

MU-Wolves 1,5 over
Atleti-Granada 1,5 over
Cadiz-Alavés 0,5 over
Bordeaux-Concarneau H vagy X
Torino-FeralpiSalo 1,5 over

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.14. 19:31

Holnapra
Molde Klaksvik V (0:3) 1,41

Vissza: “www.nb1.hu”