SuperDepor írta:Ma van választék Imre, 29 konfetti liga meccs, egyik jobb, mint a másik.
..és csak úgy záporoznak az X-ek :)
SuperDepor írta:Ma van választék Imre, 29 konfetti liga meccs, egyik jobb, mint a másik.
zaggar írta:SuperDepor írta:Ma van választék Imre, 29 konfetti liga meccs, egyik jobb, mint a másik.
Adamek írta:zaggar írta:SuperDepor írta:Ma van választék Imre, 29 konfetti liga meccs, egyik jobb, mint a másik.
reneszánszát éli a Karesz-Taktika
Javier Arizmendi írta:Pau Torres: Villarrealból Aston Villaba. még nem olvastam nemzetköziben a szokásos angol rinyálást, hogy ezeket be kéne tiltani. remélem a sivatagi liga hasonló módon levadássza a PL-t.
SuperDepor írta:Adamek írta:zaggar írta:
1,5 over mindenhol jött ahová tettem, ráadásul 1,40 felettiek voltak
Javier Arizmendi írta:a Fortuna ultrák nem szeretnék, ha a Düsseldorf megmérkőzne Aprajafalva csodás csapatával.
elsősorban Szarkának, de amúgy mindenkinek egy újabb nemzeti cikk a PL szárnyalásáról:
https://www.nemzetisport.hu/angol_labda ... yt-2967683
SuperDepor írta:Adamek írta:zaggar írta:
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Adamek írta:reneszánszát éli a Karesz-Taktika
annyira nem foglalkoztam matchekkel hogy még a fórumra se jöttem fel :)
zaggar írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:1,5 over mindenhol jött ahová tettem, ráadásul 1,40 felettiek voltak
annyira nem foglalkoztam matchekkel hogy még a fórumra se jöttem fel :)
nincs is semmi érdemleges, én már kínomban női kosárlabdát néztem..legalább röplabda lett volna....
Javier Arizmendi írta:a Fortuna ultrák nem szeretnék, ha a Düsseldorf megmérkőzne Aprajafalva csodás csapatával.
elsősorban Szarkának, de amúgy mindenkinek egy újabb nemzeti cikk a PL szárnyalásáról:
https://www.nemzetisport.hu/angol_labda ... yt-2967683
Maradonapoli írta:Szarkáék bekopogtak egy 95 millás ajánlattal Kvaradonáért.
Szarka írta:Maradonapoli írta:Szarkáék bekopogtak egy 95 millás ajánlattal Kvaradonáért.
:D
Vicc kategória. Közel sincs rá pénzünk, és hacsak nem elégszik meg heti 100k fonttal , akkor fizunk se.
zaggar írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Szarkáék bekopogtak egy 95 millás ajánlattal Kvaradonáért.
:D
Vicc kategória. Közel sincs rá pénzünk, és hacsak nem elégszik meg heti 100k fonttal , akkor fizunk se.
Hm..sokat akar a Szarka? De nem bírja a ... bukszája?
Maradonapoli írta:Vicces ez a női tenisz, tök mindegy, hogy valami makkhetes-alsó torna Manilában, vagy a Grand Slamek közül bármelyik, mindig új random nyertesek/döntősök vannak. Régen aszondta itt valamelyik fórumos arc, hogy csak akkor fogad majd női teniszre, ha mensi naptárat is csatolnak hozzá, lehet neki volt igaza. Félreértés ne essék, nem fogadtam. Csak most olvasom, hogy megint olyan arc nyert tornát Wimbledonban, akiről most hallok életemben először.
Maradonapoli írta:Szarkáék bekopogtak egy 95 millás ajánlattal Kvaradonáért.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Vicces ez a női tenisz, tök mindegy, hogy valami makkhetes-alsó torna Manilában, vagy a Grand Slamek közül bármelyik, mindig új random nyertesek/döntősök vannak. Régen aszondta itt valamelyik fórumos arc, hogy csak akkor fogad majd női teniszre, ha mensi naptárat is csatolnak hozzá, lehet neki volt igaza. Félreértés ne essék, nem fogadtam. Csak most olvasom, hogy megint olyan arc nyert tornát Wimbledonban, akiről most hallok életemben először.
erre biztos azt mondaná ennek a sorozatnak a felkent híve (ha van ilyen egyáltalán), hogy lám milyen kiegyensúlyozott mezőny, bárki odaérhet a végén
durván idegtépő lehet női sportemberekkel melózni, egyéniben a ciklus és hangulat vezérelt egók miatt, csapatsportoknàl az összeférhetetlenség végtelen számú variációi miatt
szerintem minden nőket felkészítő edző azért fohászkodik, hogy a neveltje/csapata ratyi vagy lelkileg pasi legyen
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 37 vendég