SuperDepor írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:jáj kácce?
achtung panzer
egész jó a német vénátok, nem akartok kijönni dolgozni?
ahogy haladunk nem csak dolgozni
SuperDepor írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:jáj kácce?
achtung panzer
Cselszky írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:egész jó a német vénátok, nem akartok kijönni dolgozni?
Arbeit macht frei?
Ha intézel valami laza, jól fizetőt, miért ne...?
Szeretettel várnak!
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:achtung panzer
Maradonapoli írta:Adamek írta:SuperDepor írta:egész jó a német vénátok, nem akartok kijönni dolgozni?
Hallom bevittek a nersevikek...
Mond, oszt minden csontod épp? Kicsit lefogytál... Aztán ki volt az a piszok, aki feljelentett?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:ahogy haladunk nem csak dolgozni
Hallom bevittek a nersevikek...
Mond, oszt minden csontod épp? Kicsit lefogytál... Aztán ki volt az a piszok, aki feljelentett?
VO volt, bújtatott zsidózásért dobott fel egy hétre
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Hallom bevittek a nersevikek...
VO volt, bújtatott zsidózásért dobott fel egy hétre
milyen zsidót bújtattál?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:VO volt, bújtatott zsidózásért dobott fel egy hétre
milyen zsidót bújtattál?
gyémántcsiszolót
Maradonapoli írta:Na csak sikerült Koman Vladitól megszabadulni a miskolciaknak.
Tippre, hová megy a srác?
Stipi, stopi, Kispest!
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Na csak sikerült Koman Vladitól megszabadulni a miskolciaknak.
Stipi, stopi, Kispest!
Szombathelyen három közül választhatna.
SuperDepor írta:"Az így keletkező üres helyek egyikére nagy valószínűséggel a guineai Momo Yansane érkezik. A 25 éves csatár a moldovai FC Sheriff Tiraspol játékosaként a most véget ért évadban az orosz első osztályban szerepelt FC Pari Nizhniy Novgorod csapatának labdarúgója volt, kölcsönjátékosként, ám ott nem tudott alapemberré válni, a 17 bajnokin többnyire csereként jutott szóhoz."
Erre már nem lehet mit mondani. Ezerszer inkább Könyves sérülten mint ezek a nyomorultak.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Na csak sikerült Koman Vladitól megszabadulni a miskolciaknak.
Stipi, stopi, Kispest!
Szombathelyen három közül választhatna.
Gondoltam rá én is, hogy visszatér, de igazából szerintem nekünk már nem benne kellene gondolkodnunk, ha akarunk valami érdemlegeset.
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Szombathelyen három közül választhatna.
Gondoltam rá én is, hogy visszatér, de igazából szerintem nekünk már nem benne kellene gondolkodnunk, ha akarunk valami érdemlegeset.
Mehetne az NB II-es Haliba is, a HVSE-be is, meg Király Gabeszékhez, utóbbinál melózik a fater.
Savaria1919 írta:Ez a kecsói buli néha meglepő fordulatokat vesz, leigazolták kétszeres mesteredzőnk, Artner Tamás fiát. Dávid nálunk mutatkozott be az NB II-ben, az előző szezon felét a Szparinál, másik felét Óváron tölötte, most meg a KTE szerződtette.
Savaria1919 írta:Érdekes ez a Futács-sztori, rúgta a gólokat a felkészülési meccseken is, de az MTK nem vitte magával az edzőtáborba, valószínűleg Kispestre tart. Még játszhatna az NB I-ben, szerintem a pénz között sincs akkora difi. De ő tudja, lehet jobb neki a másodosztályban királykodni.
Szarka írta:Savaria1919 írta:Ez a kecsói buli néha meglepő fordulatokat vesz, leigazolták kétszeres mesteredzőnk, Artner Tamás fiát. Dávid nálunk mutatkozott be az NB II-ben, az előző szezon felét a Szparinál, másik felét Óváron tölötte, most meg a KTE szerződtette.
Miért, kire volna pénzük? Jövőre is a legszegényebb klub lesznek, nem?
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Érdekes ez a Futács-sztori, rúgta a gólokat a felkészülési meccseken is, de az MTK nem vitte magával az edzőtáborba, valószínűleg Kispestre tart. Még játszhatna az NB I-ben, szerintem a pénz között sincs akkora difi. De ő tudja, lehet jobb neki a másodosztályban királykodni.
Futacs az nb1ben? Hát én ellenünk láttam tavaly, ugrál mint egy bakkecske, a 7 busz gyorsabban megfordul mint ő, kb annyira fejlődött vissza, mint Eppel.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 23 vendég