Szombati foci: Fradi-Vidi!

Cselszky
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.06. 15:44

A Vasasnak nem kellene minden mindegy alapon támadnia, legalább itt a meccs vége felé? Nem értem, mi ez a pöcsölés tőlük. Aztán legfeljebb kikapnak, na bumm. Valószínűleg 3 ponttal sem mennének már sokra, de az x-et őrizni semmi értelme. Elég halvány ma az Újpest, lenne lehetőség behúzni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.06. 16:25

Cselszky írta:A Vasasnak nem kellene minden mindegy alapon támadnia, legalább itt a meccs vége felé? Nem értem, mi ez a pöcsölés tőlük. Aztán legfeljebb kikapnak, na bumm. Valószínűleg 3 ponttal sem mennének már sokra, de az x-et őrizni semmi értelme. Elég halvány ma az Újpest, lenne lehetőség behúzni.

Az is lehet mennének, de a képességek hiányoznak ehhez.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.06. 16:39

Egyelőre közünk nincs a meccshez, érik a hazai gól.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.06. 19:04

1 pontot megérdemeltünk az összkép alapján, reálisnak érzem az x-et.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.05.06. 20:06

Adamek írta:
sznot írta:
Cselszky írta:Elég tompa volt ma a KTE. Horváth hiánya is érződött.
Ha holnap legyűr minket a Paks, akkor a második hely kérdése újra nyílttá válik.

Minimum 2 napig kiesőhelyen a MOL.
Játékerőben gyengécske csapatnak látszik a Honvéd, de tekernek rendesen, emiatt szvsz jobban megérdemelnék az NB1-et, mint a fehérváriak, akiknél ez a szintű elszántság csak ritkán érződik.

Annyi kiderult ma, hogy a masodik sor a kieses elkerulesere talan elegseges.
Paksi meccs elott meg izgultam, hogy meglesz e az ezust, de mar leszarom. Ezen a meccsen is erdekes dolgok tortentek, Bano Szabo labat is megtapostak a gol elott, de semmi. A buntetok hataresetek voltak, a Paksnak megadjak, nekunk nem, ez van.

szakmailag úgy néz ki a szitu szerintem, hogy vannak stílusok amik egyszerűen nem fekszenek bizonyos csapatok játékának, a KTE-nek ilyen pl. a Honvéd odaszúrogatós viszonylag agresszív játéka, nem véletlen, hogy 3-ból egyszer se jött össze ellenük (vagy a Kövesdi légió ellen is így van, de mondhatnám azt is, hogy nekünk meg a KTE játéka nem fekszik és nem tudjuk őket megverni háromból egyszer se)
télen amikor ez a sor volt a KTE meccssora azt írtam hullámvölgyben vannak, ma már látom, hogy ez egy minta, szinte ugyanaz jött most is, jövőhéten meg simán lefociznak minket mert így hatnak egymásra ezek a játékstílusok szépen körbe

amúgy meg az öt bajnokságból most volt a legjobb kihívónk játékban, ha a Paks hamarabb vált még jobb lehetett volna a vége, talán jövőre lesz 3 vagy 4 esélyes is ha nem törnek meg a munkálatok, mondjuk félő, hogy a KTE rengeteg kölcsönjátékosát visszarendelik, vagy a paksiak jóllaknak és nem lesznek beépíthető fiatalok, a DVSC nálam inkább volt fekete ló és nem is igazán tudom őket kiértékelni mert náluk nem látom a stílusjegyeket úgy mint a másik kettőnél, remélem lassan kitisztul náluk is a saját játékrendszer amit minden körülmények közt el tudnak bábozni és akkor végre nálunk is fel kell kötni a gatyát mert nem fog beleférni egy ilyen gyalázatos tél-tavasz

A hullámvölgyre konkrétan emlékszem, hogy egy Újpest meccs ellen írtad be. Akkor 2:2 lett a végeredmény, és most megnéztem 19 kapuralövés volt, ami nem kevés.
Az előző két Kispest elleni meccs nagyon más volt, az első mérkőzés egy dögunalmas, szerintem kapura se lőttek, végeredmény 0:0. Életem legszarabb mérkőzése.
A második viszont nagyon pörgős volt, potyogtak a gólok és 2:2 lett.
A bajnokságot biztonsági játékkal kezdte a Kecskemét, aztán vérszemet kaptak, és átváltottak támadó focira.
A Fradi szerintem először lebecsülte a KTE-t, ezért kaptak ki nálunk. Idegenben óriási mázli volt a döntetlen, az első félidőben ha 4 gólt kapunk akkor se szólhattunk volna semmit. Nem tudom miért gondolod, hogy ki fogtok kapni, szerintem nem, minimum döntetlen lesz. Erre a meccsre készülhetett Szabó is, ez a kezdő soha mégegyszer nem fog kifutni, sőt azon is meglepődnék ha pl. Májer jövőre itt játszana.
Az hogy szétszedik a csapatot valós veszély, pedig ebben van az erejük. Egyénileg senki se emelkedik ki, viszont iszonyat egységesek, fegyelmezettek. Ha van eszük, akkor maradnak, főleg ha lesz nemzetközi kupameccs.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.05.07. 15:30

Telt házra nem számítottam, de azt hittem, hogy a friss kupagyőztes ZTE meccsén többen lesznek. A kapu mögötti ultraszektorban pár tucatnyian dalolásznak.
Mi anno öt éve 4200-an voltunk hasonló időpontban és helyzetben a felcsútiak ellen.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.05.07. 16:58

Boér 2/2 + kupadöntő is :D

Innen már nem esnek ki.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 17:30

Mech írta:Boér 2/2 + kupadöntő is :D

Innen már nem esnek ki.

Boér a zalai Sacchi!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 17:33

Savaria1919 írta:Telt házra nem számítottam, de azt hittem, hogy a friss kupagyőztes ZTE meccsén többen lesznek. A kapu mögötti ultraszektorban pár tucatnyian dalolásznak.
Mi anno öt éve 4200-an voltunk hasonló időpontban és helyzetben a felcsútiak ellen.

Jó, de mi vagyunk a XV. Legio - még a létszám is majdhogynem teljesen korrekt -, ezek meg sötét zalai parasztok, akik az eke szarvát hagyták ott, hogy megtekintsék a mérkőzést.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.05.07. 17:51

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:Telt házra nem számítottam, de azt hittem, hogy a friss kupagyőztes ZTE meccsén többen lesznek. A kapu mögötti ultraszektorban pár tucatnyian dalolásznak.

Jó, de mi vagyunk a XV. Legio - még a létszám is majdhogynem teljesen korrekt -, ezek meg sötét zalai parasztok, akik az eke szarvát hagyták ott, hogy megtekintsék a mérkőzést.

Kép
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 19:04

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:

Kép

:cool:

https://www.youtube.com/watch?v=VLfzvUv ... hannel=K.T.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 19:08

Ez a spanyol akadémiai focitudor elég csúnyán megbukik az ETO-nál, ahogy nézem. Kb. mintha az egyetemi profot küldenék be a katedráról hirtelen helyettesíteni a körzeti rendelőbe, ahol aznap minden beteget hatalmas szakértelemmel - félrediagnosztizál.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2023.05.07. 19:40

Nem tudom melyik topik, de cigány slovan
DEBRECENI VSC

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 20:06

Sanyeey írta:Nem tudom melyik topik, de cigány slovan

Jó helyre írtad, mert belföld. És igen, a ... na jó, ma anyák napja van... szóval, igen retkek!

Sosem hittem benne, hogy hagyják egy magyar csapatnak, hogy szloták bajnok legyen.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.05.07. 20:22

Maradonapoli írta:

Jó helyre írtad, mert belföld. És igen, a ... na jó, ma anyák napja van... szóval, igen retkek!

Sosem hittem benne, hogy hagyják egy magyar csapatnak, hogy szloták bajnok legyen.

Azért az kemény, hogy a DAC kezdőben több szlovák van, mint a Slovanban.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.07. 21:21

Kurva jó. :D

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.07. 21:26

Nego is teljesen leépült, használhatatlan.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.07. 21:28

Nem lepne meg, ha elküldenék ezt a svéd-lengyel fickót.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 21:29

sznot írta:
Maradonapoli írta:

Azért az kemény, hogy a DAC kezdőben több szlovák van, mint a Slovanban.

Na igen, elég globalistává váltak a kisebb bajnokságok is, legalábbis élcsapati szinten. Pl. régen a szerbeknél még a nagycsapatoknál sem lehetett légiós találni - pár montenegróit leszámítva, manapság meg már ott is össze van mindenféle.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2023.05.07. 21:30

Cselszky írta:Kurva jó. :D

Mi volt?
DEBRECENI VSC

Vissza: “www.nb1.hu”