Maradonapoli írta:Rozi néni feljutott. Meg van az egyik jövő évi atombiztos kieső.
?
Maradonapoli írta:Rozi néni feljutott. Meg van az egyik jövő évi atombiztos kieső.
sznot írta:Maradonapoli írta:Rozi néni feljutott. Meg van az egyik jövő évi atombiztos kieső.
?
Maradonapoli írta:sznot írta:Maradonapoli írta:Rozi néni feljutott. Meg van az egyik jövő évi atombiztos kieső.
?
Frosinone
Mech írta:Maradonapoli írta:sznot írta:
?
Frosinone
nem hiányoztak az tuti, újabb hangulattalan "semmilyen" csapat a Sassuolo, Monza, Spezia után az első osztályban
RAUL7 írta:A szocik nagyon akarják ezt a BéeL-t, meg is lesz nekik.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Rozi néni feljutott. Meg van az egyik jövő évi atombiztos kieső.
hogy is van ez a harmadik feljutó hely? 3-4 erőnyerő 5-8 és 6-7 győzteseivel elődöntő aztán döntő meccs? nem tudom ezt a képletet soha megjegyezni
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Rozi néni feljutott. Meg van az egyik jövő évi atombiztos kieső.
hogy is van ez a harmadik feljutó hely? 3-4 erőnyerő 5-8 és 6-7 győzteseivel elődöntő aztán döntő meccs? nem tudom ezt a képletet soha megjegyezni
Igen. A 3-4 erőnyelő.
Annyival megcifrázva, hogy az 5.-6. is erőnyerő olyan szempontból a 7. és 8. ellen, hogy azokat a párharcokat otthon játsszák és csak azon az egy meccsen dől el a továbbjutás. A rájátszás igazi elődöntője már oda-visszavágós.
Ellentétben Hohenzollern spritzend-sprucc Guten Morgen! Itt amennyiben egyenlő a párharc összesítésben, akkor azonnal lefújják, semmi hosszabbítás vagy tizik, hanem a bajnokságban előrébb álló jut a döntőbe. Legalábbis eddig így volt.
A döntő szintén oda-visszavágós, itt már volt olyan is, hogy volt hosszabbítás meg olyan is, hogy nem, most nem tudom épp mi a perverziójuk.
Minden évben csavarnak rajta valamit.
A Serie C-s rájátszás még ettől is betegebb.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:hogy is van ez a harmadik feljutó hely? 3-4 erőnyerő 5-8 és 6-7 győzteseivel elődöntő aztán döntő meccs? nem tudom ezt a képletet soha megjegyezni
Igen. A 3-4 erőnyelő.
Annyival megcifrázva, hogy az 5.-6. is erőnyerő olyan szempontból a 7. és 8. ellen, hogy azokat a párharcokat otthon játsszák és csak azon az egy meccsen dől el a továbbjutás. A rájátszás igazi elődöntője már oda-visszavágós.
Ellentétben Hohenzollern spritzend-sprucc Guten Morgen! Itt amennyiben egyenlő a párharc összesítésben, akkor azonnal lefújják, semmi hosszabbítás vagy tizik, hanem a bajnokságban előrébb álló jut a döntőbe. Legalábbis eddig így volt.
A döntő szintén oda-visszavágós, itt már volt olyan is, hogy volt hosszabbítás meg olyan is, hogy nem, most nem tudom épp mi a perverziójuk.
jól hangzik, valami Fibonacci féle koponya szerkesztheti arrafelé a dolgokat
remélem a Vizelet beverekszi magát valahogy a buliba, a kick-box ligában meg a Millwall és akkor Nagy meg Gollam is rájátszhat egy jót a szabadság helyett
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Igen. A 3-4 erőnyelő.
jól hangzik, valami Fibonacci féle koponya szerkesztheti arrafelé a dolgokat
remélem a Vizelet beverekszi magát valahogy a buliba, a kick-box ligában meg a Millwall és akkor Nagy meg Gollam is rájátszhat egy jót a szabadság helyett
Ötmeccses nyeretlenségi sorozatban vannak, jómúltkorában Ádikát is kiállították. Most már el kellene kezdeniük kapaszkodni, hogy a 7-8. hely valamelyikét megcsípjék, mert bár még ott vannak, de ilyen formával nem lesz meg.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:jól hangzik, valami Fibonacci féle koponya szerkesztheti arrafelé a dolgokat
Ötmeccses nyeretlenségi sorozatban vannak, jómúltkorában Ádikát is kiállították. Most már el kellene kezdeniük kapaszkodni, hogy a 7-8. hely valamelyikét megcsípjék, mert bár még ott vannak, de ilyen formával nem lesz meg.
hány meccset kapott a hentelő?
Gollamék viszont saját kézben tartják a gyeplőt, szerencsés esetben egy pont elég lehet nekik otthon, a formájuk se szar és ő is visszatért a kezdőbe
Maradonapoli írta:14/12
Stuttgart-Frankfurt 0,5 over
Atléti-Cádiz 1,5 over
Valencia-Villarreal 0,5 over
Budafok-Zete 1,5 over
Hellas-Inter 0,5 over
Monza-Roma 0,5 over
Lazio-Sassuolo 1,5 over
Milan-Cremonese 1,5 over
Sampdoria-Torino 0,5 over
Salerno-Fiorentina 0,5 over
Juve-Lecce H vagy X
Atalanta-Spezia 1,5 over
Man. City - WHU 1,5 over
Liverpool-Fulham 1,5 over
Szarka írta:Maradonapoli írta:14/12
Atléti-Cádiz 1,5 over
Budafok-Zete 1,5 over
Hellas-Inter 0,5 over
Monza-Roma 0,5 over
Lazio-Sassuolo 1,5 over
Milan-Cremonese 1,5 over
Juve-Lecce H vagy X
Atalanta-Spezia 1,5 over
Man. City - WHU 1,5 over
Érdekelne, hogy ez a rendszeres overes fogadásaid mennyire jönnek be? Összességében haszonnal jössz ki? Azt láttam, hogy legutóbb a Barcán ment el. Bevált ez hosszabb távon?
Én mindig is ódszkodtam 5 meccsnél többet tenni, akármennyire tuti volt 1-1 meccs. No de én nem is nyerek hosszabb távon :)
Maradonapoli írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:14/12
Atléti-Cádiz 1,5 over
Budafok-Zete 1,5 over
Hellas-Inter 0,5 over
Monza-Roma 0,5 over
Lazio-Sassuolo 1,5 over
Milan-Cremonese 1,5 over
Juve-Lecce H vagy X
Atalanta-Spezia 1,5 over
Man. City - WHU 1,5 over
Érdekelne, hogy ez a rendszeres overes fogadásaid mennyire jönnek be? Összességében haszonnal jössz ki? Azt láttam, hogy legutóbb a Barcán ment el. Bevált ez hosszabb távon?
Én mindig is ódszkodtam 5 meccsnél többet tenni, akármennyire tuti volt 1-1 meccs. No de én nem is nyerek hosszabb távon :)
ritkán jönnek, ezek jobbára buli szelvények - hogy legyen minimál sikerélmény vagy bosszankodás meccskövetés közben, inkább szórakozás, mint komoly
a pénzszerzéses részét komolyabban veszem és vannak meccsek, amiket nem teszek itt közé - babonából :)
mert a közzétett meccsek nagyrésze itt bukik, még akkor is, ha csak 2-3-t teszek meg :DDDD
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég