SuperDepor írta:Szarka írta:Cselszky írta:Elvileg valóban meglepő lenne, de - egyfelől a Felcsút-Dió tulajdonosi összefonódása tükrében, másfelől tudva azt, hogy Kuznyecov Felcsútról került Miskolcra - akár úgy is felfoghatják, hogy az anyaklubból a fiókcsapathoz küldték (bocs a diósgyőriektől), majd mivel ott bizonyítani látszik, mehet vissza a főnök szíve csücskéhez. Más kérdés, miféle szakmai izgalmakat tartogathat ez…, illetve mennyire vonzó egy nagyváros sok ezres szurkertáborát egy falu szellemstadionjára cserélni…
Nem tudom milyen szerepet szánnak majd a feljutó DVTK-nak, kapnak-e dobogós költségvetés, ha nem, simán megéri egy bajnokesélyes klubhoz igazolni . Hogy ez egy falu csapata az az edzőt rohadtul nem érdekli, senki se az NB1 hangulata miatt lesz itt edző. Nemzetközi porond esélye és liga egyik legjobb fizuja, nyomás nélkül aláírja. Amikor az NB2-be kellett lemenni, akkor ott kellhetett igazán a nyomásgyakorlás.
Maximum a pénz ami csábíthatja, havi 5 millió helyett a 8-9. Bár az öt is olyan sok, hogy ahhoz képest a 8-9 nem annyira vonzó, mint gondolnánk. Akármennyi pénzt tesznek a Felcsútba, a felnőttcsapat örökké egy halott projekt lesz. Még egy Kisvárdahoz vagy Kövesdhez se mérhető.
Bajnokok nem lesznek, az meg nem tudom, hogy mennyire számít nemzetközi porondnak nyáron 1-2 meccs a konferencia ligában egy balkáni vagy exszovjet csapat ellen. Inkább nyűg. Szakmailag kiteljesedni egy edzőnek Felcsúton képtelenség. Oda csak a pénz miatt lehet szerződni. Az meg nagyon kevés a sikerhez. Vissza kéne keresni Hornyak nyilatkozatait, hányszor volt olyan, hogy a játékosok - elsősorban a légiósok - hozzaallasa miatt panaszkodik csapzottan, leizzadva mint falusi lagziban az örömapa hajnal négykor. Kuznyecov az ilyen szituációkban a legrosszabb. Kudarcot, sikertelenséget nem tudja kezelni. Én nem hullajtanék könnyet érte, nagyon nehéz ember. Van benne egy nagy adag Bódog Tamás, bár a futballhoz jobban ért. Ha az nb1ben nem sikerül az első hatban tartania a csapatot úgyis menni fog.
Kuznyecovnak ez az első csapata vezetőedzőként, ahhoz semmilyen nyomás nem kellett, hogy elvallalja a felcsúti alibiállás helyett.
szakmailag tényleg nincs sem kihívás se nagy lehetőség a csúti melóban, leginkább a sivatagi ligákba való beugráshoz lehetne hasonlítani az egészet
talán annyi előnye lehet, hogy lesz egy-két erősember haverod, egy olyan referenciád amitől lehet, hogy páran hanyatt esnek ha megkérik őket, aztán ennyi
én a Kovács Zoli projektet értem legkevésbé, a pasas mögött csak romokat lehet felfedezni, tisztán látszik, hogy semmit nem ért az egészből és az egészhez, kicsit olyan nekem már ez a csúti cirkusz, mintha direkt akarnák mindig visszanyesni nehogy egyszer tényleg bajnokok legyenek mert annak már komolyabb nyoma lenne az évkönyvekben is
szóval vagy az van, hogy Vitya húzott egy határt és azon nem hajlandó túllépni, vagy szeretne a csúcsra érni, de a világ leghülyébb tanácsadóival van itt is körülvéve, esetleg valahol tényleg úgy akarja a csúcsot megostromolni, hogy azt majd az akadémistákkal tegye és vár a megfelelő anyagra
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi