BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

tomi

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.08.26. 11:37

egy Braga-Ludogorec-Nantes(vagy valamelyik ciprusi) elég jó lenne.

egy Arsenal-PSV-Trabzon hármas meg halál.

kíváncsi vagyok kit kapunk, mert van itt verhető csapat bőven, viszont meg is szophatjuk.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.08.26. 11:52

SuperDepor írta:Hátha öszejön egy Ferencváros-Sturm Graz mérkőzés.
Érdekesek ezek a kofficienciaalgoritmusok, francia csapat a negyedik kalapban.

a Sturm túl menő, remélem három tök érdektelen fostaliga jön, olyan HJK meg Dinamo szintűek, azokra talán még kevesebben lesznek kíváncsiak mint egy Gyirmi elleni rangadóra
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.08.26. 13:22

Adamek írta:

a Sturm túl menő, remélem három tök érdektelen fostaliga jön, olyan HJK meg Dinamo szintűek, azokra talán még kevesebben lesznek kíváncsiak mint egy Gyirmi elleni rangadóra

Ha megkapjátok az Arsenalt vagy az MU-t, több magyar lesz kint piros mezben, mint zöldben :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.08.26. 13:30

Legalább kimondhatta a Fradi nevét, azt hittem, már ilyenkor nem is sorsolják ki az utolsó golyót.

tomi

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.08.26. 13:35

ezt a szopó csoportot

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.08.26. 13:35

Elég rossz sorsolás, se érdekes, se verhető csapat igazán, bár a leggyengébb első kalapost kapták.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.08.26. 13:38

Szarka írta:
Adamek írta:

Ha megkapjátok az Arsenalt vagy az MU-t, több magyar lesz kint piros mezben, mint zöldben :)

Azt azért nem hiszem, emlékeim szerint a Vidi - Chelsea meccsen sem borult kék-fehérbe a Groupama
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.08.26. 13:51

tomi írta:
Javier Arizmendi írta:
tomi írta:vidistakat milyen csunyan alazzak hazai palyan :))) hangjukat nem hallani muhahahhaa

ugyanakkor nyilván elvárható minimális alapnak véled, hogy minden magyar szívből szurkol az afrikai hordátoknak, és nem röhög a Zseljo, Partizani vagy Qarabag elleni kieséseteken. majd nektek is összejön egy ilyen vagy Paok féle ellentábor egyszer és akkor bizonyíthattok.

amennyiben idéznéd, hol vártam el, hogy minden magyar szívből szurkoljon a Fradinak, egyből igazat adok

addig meg csak szándékosan provokálsz és kevered össze a szurkolókat a focicsapattal, a tényközlést azzal, hogy ki kinek szurkol, stb...

a vidi tábortól egy mondattal eljutottál a Qarabagig, bámulatos, csak épp mi értelme?

el is jött a te időd. remélem egy magad garantálod, hogy nem a Delijét kell majd hallgassuk a biztosítós staditokban.
ETO

tomi

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.08.26. 13:55

Javier Arizmendi írta:
tomi írta:
Javier Arizmendi írta:ugyanakkor nyilván elvárható minimális alapnak véled, hogy minden magyar szívből szurkol az afrikai hordátoknak, és nem röhög a Zseljo, Partizani vagy Qarabag elleni kieséseteken. majd nektek is összejön egy ilyen vagy Paok féle ellentábor egyszer és akkor bizonyíthattok.

amennyiben idéznéd, hol vártam el, hogy minden magyar szívből szurkoljon a Fradinak, egyből igazat adok

addig meg csak szándékosan provokálsz és kevered össze a szurkolókat a focicsapattal, a tényközlést azzal, hogy ki kinek szurkol, stb...

a vidi tábortól egy mondattal eljutottál a Qarabagig, bámulatos, csak épp mi értelme?

el is jött a te időd. remélem egy magad garantálod, hogy nem a Delijét kell majd hallgassuk a biztosítós staditokban.

ezért kár volt ma felkelned, hogy érdemben ne reagálj, de legalább valami nagyon ütősnek hitt cuccot kierőlködj magadból

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.08.26. 13:58

Szarka írta:Elég rossz sorsolás, se érdekes, se verhető csapat igazán, bár a leggyengébb első kalapost kapták.

tréfálsz? kaszinó, bunyó, Ázsia, mi kell még több
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.08.26. 14:12

Adamek írta:
Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:immár sosem látott mennyiségű, 96 csapat jutott a csoportkörbe. ebből a környékünkön az osztrákoknak és a cseheknek 3, a szerbek és románoknak 2 van. az elvileg mi szintünkön lévő dánoknak, skótoknak és ciprusnak 3, svédeknek, norvégoknak és izraelieknek 2 csapata lesz a csopi körben. akikkel tartjuk a szintet, azok a görögök, bolgárok, lengyelek, tótok, és kroátok (bár ők BL-eznek). na meg persze Finnország, Lettország, Litvánia, Liechtenstein, Örményország, Azerbajdzsán és Koszovó. nem érzem, hogy az NB 1 érdemben előre lépett volna nemzetközileg a fellegvárak száműzésével és a falusi futball felfuttatásával.

Magyarországon csak egy kirakat-csapat van. A skótok mióta a mi szintünk? 3. helytől igen, de a Celtic-Rangers más kávéház, még ha egy meccsre meg is lephetőek.

amióta a görögök vagy a dánok
szóval csak álmunkban, piásan

a görögök kapcsán a Setétváriakból indultam ki, oda-vissza alázták a nagynak mondott Paokot, meg idegenben ikszeltek az AEK-nál. nem látom, hogy a görögök nem a mi szintünk lenne. idén a bajnok Oly otthon kapott egy laza 4-es a Makkabeusoktól, az Aris kiesett az igazi Makkabeusok ellen, mint pár éve a fradi, a paoknak sok volt a Levski, amit egy körrel később egy méregerős máltai csapat aztán elgázolt, a Pana meg kiesett a Slavia ellenében, akiket a tieid vertek tavaly. a görög futball komoly kútban van.
belemehetnénk a skót és a dán klubfutballba is, de hagyjunk máskorra is témát. nyilván elismerem, hogy előttünk járnak, de hozzánk közelebb vannak, mint a top 5 ligához, az tuti.
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.08.26. 14:22

tomi írta:
Javier Arizmendi írta:
tomi írta:

ezért kár volt ma felkelned, hogy érdemben ne reagálj, de legalább valami nagyon ütősnek hitt cuccot kierőlködj magadból

szinte mindennap kár felkelnem. mostanában nem jött hozzátok komoly tábor, csupa távoli országbeli, vagy szurkoló nélküli gyógyszergyáriakkal, meg ruppotlan spanyol emberek csapataival találkoztatok. most majd jön hozzátok egy vagy két komoly brigád. meglátjuk, hogy röhöghetünk-e a GM-en annyira, mint te tetted az RBD-n.

más: nézegettem a Zvezdát mostanában. egy 100%-as fradinak lehet esélye ellenük, a Makkabeusok simán visszajöttek a meccsbe Belgrádban, nem úgy tűnt, hogy lenne kondició jugo oldalon. van egy-két játékosuk, aki jelentősen túl van értekelve a Transfermarkton, a többmilliós Crna Gorác balszélső gyerek elsőként. a fekáik kb. Tökmag szintje, gyengébbek, mint a Qarabagi center.
ETO

tomi

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.08.26. 14:37

Javier Arizmendi írta:
tomi írta:
Javier Arizmendi írta:el is jött a te időd. remélem egy magad garantálod, hogy nem a Delijét kell majd hallgassuk a biztosítós staditokban.

szinte mindennap kár felkelnem. mostanában nem jött hozzátok komoly tábor, csupa távoli országbeli, vagy szurkoló nélküli gyógyszergyáriakkal, meg ruppotlan spanyol emberek csapataival találkoztatok. most majd jön hozzátok egy vagy két komoly brigád. meglátjuk, hogy röhöghetünk-e a GM-en annyira, mint te tetted az RBD-n.

más: nézegettem a Zvezdát mostanában. egy 100%-as fradinak lehet esélye ellenük, a Makkabeusok simán visszajöttek a meccsbe Belgrádban, nem úgy tűnt, hogy lenne kondició jugo oldalon. van egy-két játékosuk, aki jelentősen túl van értekelve a Transfermarkton, a többmilliós Crna Gorác balszélső gyerek elsőként. a fekáik kb. Tökmag szintje, gyengébbek, mint a Qarabagi center.

nagyjabol akkora a kulonbseg a koln es a delije kozott mint az rbd es kozottunk.

de teged nem zavar, meg pontosan tudod is, hogy folyamatosan osszemosol es csusztatsz, nem gondolom, hogy utadba kellene allnom

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.08.26. 14:47

Savaria1919 írta:
Szarka írta:
Adamek írta:a Sturm túl menő, remélem három tök érdektelen fostaliga jön, olyan HJK meg Dinamo szintűek, azokra talán még kevesebben lesznek kíváncsiak mint egy Gyirmi elleni rangadóra

Azt azért nem hiszem, emlékeim szerint a Vidi - Chelsea meccsen sem borult kék-fehérbe a Groupama

Kis túlzás van benne persze, de a Chelsea-hez nem mérhető a hazai Arsenal és MU szurkolói tábor. Valamiért előbbiből van itthon igen sok. Rémlik is, hogy az FA-kupa döntőre szerveztek kivetítőt és nagyon nagy tömeg gyűlt össze.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2022.08.26. 14:53

Igaz, h nagyon nem követem ezeknek az országoknak a bajnokságait, de így első ránézésre nem tűnik lehetetlennek, h a zöldek továbbmenjenek. Persze a nándorfehérvári meccs lesz a legérdekesebb, főleg szurkolói szempontból. Vajon mit csinál a fradi tábor a szintén állami csapatként funkcionáló vörös csillagosoknál, ha már Viki az utóbbi években így összemelegedett a geronazzomária szájú rác elnökkel?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.08.26. 15:05

zaggar írta:Igaz, h nagyon nem követem ezeknek az országoknak a bajnokságait, de így első ránézésre nem tűnik lehetetlennek, h a zöldek továbbmenjenek. Persze a nándorfehérvári meccs lesz a legérdekesebb, főleg szurkolói szempontból. Vajon mit csinál a fradi tábor a szintén állami csapatként funkcionáló vörös csillagosoknál, ha már Viki az utóbbi években így összemelegedett a geronazzomária szájú rác elnökkel?

egyik csoport se lett könnyebb, szerintem a tisztes helytállás, 1-4 pont megszerzése (asszem egy ponttól van hivatalosan menetelés) és egy olyan játékos megtalálása lehet majd a cél aki érti is a Himnusz szövegét a meccs előtt/után

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2022.08.26. 16:13

Adamek írta:
zaggar írta:Igaz, h nagyon nem követem ezeknek az országoknak a bajnokságait, de így első ránézésre nem tűnik lehetetlennek, h a zöldek továbbmenjenek. Persze a nándorfehérvári meccs lesz a legérdekesebb, főleg szurkolói szempontból. Vajon mit csinál a fradi tábor a szintén állami csapatként funkcionáló vörös csillagosoknál, ha már Viki az utóbbi években így összemelegedett a geronazzomária szájú rác elnökkel?

egyik csoport se lett könnyebb, szerintem a tisztes helytállás, 1-4 pont megszerzése (asszem egy ponttól van hivatalosan menetelés) és egy olyan játékos megtalálása lehet majd a cél aki érti is a Himnusz szövegét a meccs előtt/után

Esetleg a B csoport nem lett volna könnyebb? Csak kérdem, fogalmam sincs :)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2022.08.26. 16:18

Javier Arizmendi írta:
tomi írta:
Javier Arizmendi írta:ugyanakkor nyilván elvárható minimális alapnak véled, hogy minden magyar szívből szurkol az afrikai hordátoknak, és nem röhög a Zseljo, Partizani vagy Qarabag elleni kieséseteken. majd nektek is összejön egy ilyen vagy Paok féle ellentábor egyszer és akkor bizonyíthattok.

Végül is mennyi német szurkoló jutott be a stadionba Fehérváron?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.08.26. 16:23

zaggar írta:
Adamek írta:

Esetleg a B csoport nem lett volna könnyebb? Csak kérdem, fogalmam sincs :)

szerintem nem nagyon, talán egy nagyon kicsivel, de ott is a 3-4 pont lenne a maximum

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.08.26. 22:03

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Magyarországon csak egy kirakat-csapat van. A skótok mióta a mi szintünk? 3. helytől igen, de a Celtic-Rangers más kávéház, még ha egy meccsre meg is lephetőek.

amióta a görögök vagy a dánok
szóval csak álmunkban, piásan

a görögök kapcsán a Setétváriakból indultam ki, oda-vissza alázták a nagynak mondott Paokot, meg idegenben ikszeltek az AEK-nál. nem látom, hogy a görögök nem a mi szintünk lenne. idén a bajnok Oly otthon kapott egy laza 4-es a Makkabeusoktól, az Aris kiesett az igazi Makkabeusok ellen, mint pár éve a fradi, a paoknak sok volt a Levski, amit egy körrel később egy méregerős máltai csapat aztán elgázolt, a Pana meg kiesett a Slavia ellenében, akiket a tieid vertek tavaly. a görög futball komoly kútban van.
belemehetnénk a skót és a dán klubfutballba is, de hagyjunk máskorra is témát. nyilván elismerem, hogy előttünk járnak, de hozzánk közelebb vannak, mint a top 5 ligához, az tuti.

ezzel a végszóval árnyaltabb a kép, de ez még nem helyez minket egy szintre
mindenki közelebb van hozzánk mint a top ligákhoz, talán a topligának csúfolt Bundás és Ligue1 is közelebb van hozzánk mint a tényleg topokhoz

Vissza: “www.nb1.hu”