Szombati foci: Fradi-Vidi!

Avatar
Adamek
Flegma
Hozzászólások: 74817
Csatlakozott: 2005.06.20. 10:18
Tartózkodási hely: nekem a Balaton a Himalája

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.07.14. 08:40

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Kegyetlen írta:Hat nem tudom, jobb-e pl a Besiktas ellen otthon vagy idegenben játszani.

és hány ilyen katlan van még a mai sterilebb viszonyok közt? milyen szinten alul érdekes ez?
pl. a hatvanas években még olyan megengedő szabványok voltak, hogy akár kétszeres méretű is lehetett egy hazai/idegenbeli pálya (90-120*45-90 csak az arány volt megszabva, ma 105*68 a nemzetközi szabvány és nincs nagy tűrés), nem voltak kapufa szabványok, mehetett a henger, a szögletes, a fa, az alumínium durván nagy méretingadozással, mindenki a saját beszállítója labdáival csapathatta (még a döntőkön is sorsolták kiével játszanak), na az nem volt mindegy ki mihez szokott

Nekem a Tatabánya kapui voltak a kedvenceim (nem a városé) :)

az menő is volt
a Honvédé is tetszett, a Hali elefántfüles is, de a mi délamcsi stílusú régi kapuink is menőek voltak, főleg amikor lógtak le róla a pénztárgép szalagok
nemzetköziben a régi ormótlan vembli meg a belülről kötözött hálós juvés volt menő, meg persze a végtelen mély argentín megoldások
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Avatar
Maradonapoli
Aranylabdás
Hozzászólások: 51165
Csatlakozott: 2006.01.30. 20:52

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.07.14. 13:21

A FIFA megerősítette, hogy télen (dec vagy jan) Nápolyban, a Diego Armando Maradona Stadionban kerül megrendezésre a Copa Maradona, azaz az interkontinentális címegyesítő mérkőzés Európa és Dél-Amerika legjobbja - azaz Olaszország kontra Arhentína - között a Mester emlékére! :cool:

Kép

Avatar
ManBat
Aranylabdás
Hozzászólások: 21627
Csatlakozott: 2014.07.21. 18:56
Tartózkodási hely: ahol a szekeret tolják

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.07.14. 18:07

kár, hogy a Szoligorszk-Esch meccsre nem engednek be nézőket, az egyetlen miskolci valódi futballmeccs lesz ez a szezonban
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél


НИКОГАШ СЕВЕРНА!

SuperDepor
Moderátor
Hozzászólások: 40672
Csatlakozott: 2006.03.07. 23:03
Tartózkodási hely: Magyar-Osztrák Monarchia

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.07.14. 18:51

Eddig egész jól megy a Kassa ellen is.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Avatar
Maradonapoli
Aranylabdás
Hozzászólások: 51165
Csatlakozott: 2006.01.30. 20:52

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.07.14. 19:10

ManBat írta:kár, hogy a Szoligorszk-Esch meccsre nem engednek be nézőket, az egyetlen miskolci valódi futballmeccs lesz ez a szezonban

Látszik, hogy a klubvezetésnek köze nincs a DVTK-hoz. Normális klubnál nem szokták megengedni, hogy egy idegen csapat hamarabb játssza az első nemzetközi mérkőzést a stadionban, mint a hazai klub. Például amikor a Sopron albérletet keresett Nagymartonban az el (vagy akkor még uefa?) meccséhez, közölték velük, hogy a stadionjukban a Mattersburg lesz az első, amelyik nemzetközi meccset vív, nem más csapat, ezért nem áll módjukban erre a meccsre kiadni.

Egyébként az uefa is f*sz ezzel a nézőket nem engednek be dologgal - ha már így alakult mégis - Luxemburgban gondolom ez nem lesz probléma.

Mondjuk az vicces lenne, ha tovább mennének (amire azért van esély) és a következő körben mondjuk a Feyenoordot kapnák - Miskolcon. Lenne kis nyálcsorgatás a stadionon kívül. :)

Javier Arizmendi
Kulcsjátékos
Hozzászólások: 2801
Csatlakozott: 2006.01.18. 17:32

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2021.07.14. 23:19

SuperDepor írta:Csak halkan mondom - Niedermuller után szabadon -, akinek nincs baja az lmbtq képviselő zászlóval a stadionban, annak miért van baja ennek a tagadását képviselő zászlóval (erről a kettős mércéről beszéltem, amit aztán az UEFA hivatalossá is tett a büntetések közti különbségekkel). A molinók valószínűleg a pólók voltak, olyan fekete pólót láttam amin az anti lmbtq felirat volt, illetve olyat amin egy térdelő alak volt áthúzva. Azt meg halkan kérdezném, hogy aki az ilyen ábrákat tiltja, bünteti és ezzel egyetért annak ugyan mi baja van az autokrata módon meghozott törvényekkel, rendeletekkel, mert a kettő ugyanaz, csak pepitában. Kurva jó volt a magyar válogatott a kiesés ellenére - rám nagyobb hatással volt a '16-os ebtől -, nagy kár, hogy a cirkusz beárnyékolja, jó lenne elfelejteni.
Remélem, hogy nem tűnik el a szenvedély a lelátókról.

na most volt időm visszatérni (az EU-ba :) ). ha ez nem volt egyértelmű én teljesen nyugodtan reagáltam korábban és nem is volt célom a vérlázítás.
válaszképp számodra: a lelátókon mindig is jelen volt a politika, azért a mi korosztályunk többsége előtt az 1990-es évek, politikával teljességgel átítatott olasz futball szurkolói kultúrája a példa. lehet, hogy te a Depor futballja miatt választottad az itteni nevedet, azt a minőséget én is érzékeltem, de ami engem igazán hozzájuk kötött és köt a mai napig, az a nálunk betiltott önkényuralmi jelképnek minősülő zászlók tömkelege a 2002-es spanyol kupadöntőben a kapu mögött, amelyet kellemes provokációnak találtam, miközben a nagyságos galaktikus Madridot alázták a 100-ik évfordulóján a Bernabeuban. szerintem nem az UEFA engedte be a politikát a fociba, a politika mindig is jelen volt a sportban (1938-as városi legenda, hogy Mussolini kérte a szövetséges minket, hogy ugyanmár ne játszon a tornán végig játszó Turai és Toldi az olaszok ellen a vb döntőben a baráti Magyarország szineiben) max. próbálja irányítani, hogy mely fajta politikát engedi be. a Kick Rascism Out kb. 20 éve jelen van, az egyik legsikeresebb európai sztárcsapat eredendően politikai okokból hirdeti magáról, hogy több mint egy klub.
Az UEFA-s téma és az EU-s téma kapcsán: lényegében csak ismételni tudom önmagam. jelenleg ezt a szivárvány politikát erőltetik, aki ezzel szembe megy, azt büntetik, ezt mindenki tudja, az is tudja, aki kirakta a molinót, azt is tudja, hogy ezzel kicseszik másik 60 ezer honfitársával a következő 1-3 meccsre, de azért mindent figyelembe véve csak kirakta. az UEFA szervez-rendez, ő adja a pénzt, jelen időszakban ezen szivárványos szabályok betartását kéri. 1936-ban Berlinben a karlengetés volt az elvárás. az idők változnak, elképzelhető, hogy később a szivárvány helyett jöhet valami itthon népszerűbb UEFA kampány, ha az több pénzt hoz nekik. de ezt ki kell várni.
A szenvedély a magyar lelátókon kapcsán: a kérdés az, hogy kitalálnak-e az arra illetékesek valamit a Cristiano Homosexual és az utálunk szar Románia helyett, valamit, ami UEFA-komform, és esetleg a magyar csapattal kapcsolatos pozitiv üzenete van. Úgy kell higyjem ennyi büntetés után, hogy ez az UEFA/FIFA elvárása.

azt is megértem, hogy önfeladás lenne UEFA kompetens módon szurkolászni, és azt is el tudom fogadni, hogy a magyar tábor marad olyan, amilyen, énekli azt, amit több évtizede, néha kapunk büntit, néha megússzuk. csak annyit kérek, hogy ha bünti van, ne sírjunk, és akik miatt a bünti történik, esetleg vállalják már fel, igen én raktam ki a molinót, ezért kb. miattam nem megy majd 60 ezer ember 2 vagy 3 Nemzetek Ligája meccsre, büszke vagyok magamra, és szándékom szerint legközelebb is ugyanilyen bannert rakok ki, csak még a fekáknak is üzenek valami szívhez szólót.

amúgy nyugodtság van, és Forza Depor!

Adamek kollégával túl sok mindenben egyetértek, ez a világ hova vezet? :) támogatom az UEFA-ból való kilépésünket, szegény bankárnak van elég másik állása.
ETO

Avatar
ManBat
Aranylabdás
Hozzászólások: 21627
Csatlakozott: 2014.07.21. 18:56
Tartózkodási hely: ahol a szekeret tolják

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.07.14. 23:30

Javier Arizmendi írta:csak annyit kérek, hogy ha bünti van, ne sírjunk, és akik miatt a bünti történik, esetleg vállalják már fel, igen én raktam ki a molinót, ezért kb. miattam nem megy majd 60 ezer ember 2 vagy 3 Nemzetek Ligája meccsre, büszke vagyok magamra, és szándékom szerint legközelebb is ugyanilyen bannert rakok ki, csak még a fekáknak is üzenek valami szívhez szólót.

pontosan ez a lényege ennek az egésznek, hogy ha már a kultúrharc renegát oldalán állunk, akkor
1) mindenki homogén és anonim legyen, lásd még fekete póló
2) ne legyen meghátrálás, és
3) semmilyen megalkuvást nem szabad engedni az ellenséggel

ez a zártkapuzgatás sokkal jobb alternatíva annál, minthogy a soxinűség bordázott faszát minimálisan is bevegyük. épp, hogy ahányszor lesújtanak, annyiszor kell még radikálisabbra vonni a figurát. el kell érni, hogy a magyar szurkolói közeg homogenizálódjon, a Szily Lászlók és Sztojcsev Ivánok jó messzire kerüljèk el a magyar stadionokat, vagy kapjanak két kurvanagy maflást minden meccsen, és a fellépés minden esetben egységes legyen Zalaegerszegtől Debrecenig. senkit nem szabad kiadni, pellengérre állítani, mert ez nem egyének privát szórakozása, hanem a nemzet egységfrontja
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél


НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Avatar
Adamek
Flegma
Hozzászólások: 74817
Csatlakozott: 2005.06.20. 10:18
Tartózkodási hely: nekem a Balaton a Himalája

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.07.15. 07:15

Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:Csak halkan mondom - Niedermuller után szabadon -, akinek nincs baja az lmbtq képviselő zászlóval a stadionban, annak miért van baja ennek a tagadását képviselő zászlóval (erről a kettős mércéről beszéltem, amit aztán az UEFA hivatalossá is tett a büntetések közti különbségekkel). A molinók valószínűleg a pólók voltak, olyan fekete pólót láttam amin az anti lmbtq felirat volt, illetve olyat amin egy térdelő alak volt áthúzva. Azt meg halkan kérdezném, hogy aki az ilyen ábrákat tiltja, bünteti és ezzel egyetért annak ugyan mi baja van az autokrata módon meghozott törvényekkel, rendeletekkel, mert a kettő ugyanaz, csak pepitában. Kurva jó volt a magyar válogatott a kiesés ellenére - rám nagyobb hatással volt a '16-os ebtől -, nagy kár, hogy a cirkusz beárnyékolja, jó lenne elfelejteni.
Remélem, hogy nem tűnik el a szenvedély a lelátókról.

na most volt időm visszatérni (az EU-ba :) ). ha ez nem volt egyértelmű én teljesen nyugodtan reagáltam korábban és nem is volt célom a vérlázítás.
válaszképp számodra: a lelátókon mindig is jelen volt a politika, azért a mi korosztályunk többsége előtt az 1990-es évek, politikával teljességgel átítatott olasz futball szurkolói kultúrája a példa. lehet, hogy te a Depor futballja miatt választottad az itteni nevedet, azt a minőséget én is érzékeltem, de ami engem igazán hozzájuk kötött és köt a mai napig, az a nálunk betiltott önkényuralmi jelképnek minősülő zászlók tömkelege a 2002-es spanyol kupadöntőben a kapu mögött, amelyet kellemes provokációnak találtam, miközben a nagyságos galaktikus Madridot alázták a 100-ik évfordulóján a Bernabeuban. szerintem nem az UEFA engedte be a politikát a fociba, a politika mindig is jelen volt a sportban (1938-as városi legenda, hogy Mussolini kérte a szövetséges minket, hogy ugyanmár ne játszon a tornán végig játszó Turai és Toldi az olaszok ellen a vb döntőben a baráti Magyarország szineiben) max. próbálja irányítani, hogy mely fajta politikát engedi be. a Kick Rascism Out kb. 20 éve jelen van, az egyik legsikeresebb európai sztárcsapat eredendően politikai okokból hirdeti magáról, hogy több mint egy klub.
Az UEFA-s téma és az EU-s téma kapcsán: lényegében csak ismételni tudom önmagam. jelenleg ezt a szivárvány politikát erőltetik, aki ezzel szembe megy, azt büntetik, ezt mindenki tudja, az is tudja, aki kirakta a molinót, azt is tudja, hogy ezzel kicseszik másik 60 ezer honfitársával a következő 1-3 meccsre, de azért mindent figyelembe véve csak kirakta. az UEFA szervez-rendez, ő adja a pénzt, jelen időszakban ezen szivárványos szabályok betartását kéri. 1936-ban Berlinben a karlengetés volt az elvárás. az idők változnak, elképzelhető, hogy később a szivárvány helyett jöhet valami itthon népszerűbb UEFA kampány, ha az több pénzt hoz nekik. de ezt ki kell várni.
A szenvedély a magyar lelátókon kapcsán: a kérdés az, hogy kitalálnak-e az arra illetékesek valamit a Cristiano Homosexual és az utálunk szar Románia helyett, valamit, ami UEFA-komform, és esetleg a magyar csapattal kapcsolatos pozitiv üzenete van. Úgy kell higyjem ennyi büntetés után, hogy ez az UEFA/FIFA elvárása.

azt is megértem, hogy önfeladás lenne UEFA kompetens módon szurkolászni, és azt is el tudom fogadni, hogy a magyar tábor marad olyan, amilyen, énekli azt, amit több évtizede, néha kapunk büntit, néha megússzuk. csak annyit kérek, hogy ha bünti van, ne sírjunk, és akik miatt a bünti történik, esetleg vállalják már fel, igen én raktam ki a molinót, ezért kb. miattam nem megy majd 60 ezer ember 2 vagy 3 Nemzetek Ligája meccsre, büszke vagyok magamra, és szándékom szerint legközelebb is ugyanilyen bannert rakok ki, csak még a fekáknak is üzenek valami szívhez szólót.

amúgy nyugodtság van, és Forza Depor!

Adamek kollégával túl sok mindenben egyetértek, ez a világ hova vezet? :) támogatom az UEFA-ból való kilépésünket, szegény bankárnak van elég másik állása.


nagyjából egyetértünk a történések és a folyamatok terén, csak máshogy fogadjuk el/be
annyit azért még megint hozzátennék, hogy az UEFA/FIFA nem adja a pénzt hanem elosztja annak a pénznek egy részét a térgyelés és a szivárványfetisiszták közt, amit a térgyelés és szivárványtagadó olajos brigádoktól fogad el nagy duzzogva nokiás dobozokba csomagolva és ürgebőrbe varrva
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Avatar
MindigÚjpest
fanatikus
Hozzászólások: 14806
Csatlakozott: 2009.04.17. 09:30
Tartózkodási hely: otthon,munkahely

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2021.07.15. 15:06

ManBat írta:
Javier Arizmendi írta:csak annyit kérek, hogy ha bünti van, ne sírjunk, és akik miatt a bünti történik, esetleg vállalják már fel, igen én raktam ki a molinót, ezért kb. miattam nem megy majd 60 ezer ember 2 vagy 3 Nemzetek Ligája meccsre, büszke vagyok magamra, és szándékom szerint legközelebb is ugyanilyen bannert rakok ki, csak még a fekáknak is üzenek valami szívhez szólót.

pontosan ez a lényege ennek az egésznek, hogy ha már a kultúrharc renegát oldalán állunk, akkor
1) mindenki homogén és anonim legyen, lásd még fekete póló
2) ne legyen meghátrálás, és
3) semmilyen megalkuvást nem szabad engedni az ellenséggel

ez a zártkapuzgatás sokkal jobb alternatíva annál, minthogy a soxinűség bordázott faszát minimálisan is bevegyük. épp, hogy ahányszor lesújtanak, annyiszor kell még radikálisabbra vonni a figurát. el kell érni, hogy a magyar szurkolói közeg homogenizálódjon, a Szily Lászlók és Sztojcsev Ivánok jó messzire kerüljèk el a magyar stadionokat, vagy kapjanak két kurvanagy maflást minden meccsen, és a fellépés minden esetben egységes legyen Zalaegerszegtől Debrecenig. senkit nem szabad kiadni, pellengérre állítani, mert ez nem egyének privát szórakozása, hanem a nemzet egységfrontja
10/10
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Avatar
MindigÚjpest
fanatikus
Hozzászólások: 14806
Csatlakozott: 2009.04.17. 09:30
Tartózkodási hely: otthon,munkahely

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2021.07.15. 15:29

Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:Csak halkan mondom - Niedermuller után szabadon -, akinek nincs baja az lmbtq képviselő zászlóval a stadionban, annak miért van baja ennek a tagadását képviselő zászlóval (erről a kettős mércéről beszéltem, amit aztán az UEFA hivatalossá is tett a büntetések közti különbségekkel). A molinók valószínűleg a pólók voltak, olyan fekete pólót láttam amin az anti lmbtq felirat volt, illetve olyat amin egy térdelő alak volt áthúzva. Azt meg halkan kérdezném, hogy aki az ilyen ábrákat tiltja, bünteti és ezzel egyetért annak ugyan mi baja van az autokrata módon meghozott törvényekkel, rendeletekkel, mert a kettő ugyanaz, csak pepitában. Kurva jó volt a magyar válogatott a kiesés ellenére - rám nagyobb hatással volt a '16-os ebtől -, nagy kár, hogy a cirkusz beárnyékolja, jó lenne elfelejteni.
Remélem, hogy nem tűnik el a szenvedély a lelátókról.

na most volt időm visszatérni (az EU-ba :) ). ha ez nem volt egyértelmű én teljesen nyugodtan reagáltam korábban és nem is volt célom a vérlázítás.
válaszképp számodra: a lelátókon mindig is jelen volt a politika, azért a mi korosztályunk többsége előtt az 1990-es évek, politikával teljességgel átítatott olasz futball szurkolói kultúrája a példa. lehet, hogy te a Depor futballja miatt választottad az itteni nevedet, azt a minőséget én is érzékeltem, de ami engem igazán hozzájuk kötött és köt a mai napig, az a nálunk betiltott önkényuralmi jelképnek minősülő zászlók tömkelege a 2002-es spanyol kupadöntőben a kapu mögött, amelyet kellemes provokációnak találtam, miközben a nagyságos galaktikus Madridot alázták a 100-ik évfordulóján a Bernabeuban. szerintem nem az UEFA engedte be a politikát a fociba, a politika mindig is jelen volt a sportban (1938-as városi legenda, hogy Mussolini kérte a szövetséges minket, hogy ugyanmár ne játszon a tornán végig játszó Turai és Toldi az olaszok ellen a vb döntőben a baráti Magyarország szineiben) max. próbálja irányítani, hogy mely fajta politikát engedi be. a Kick Rascism Out kb. 20 éve jelen van, az egyik legsikeresebb európai sztárcsapat eredendően politikai okokból hirdeti magáról, hogy több mint egy klub.
Az UEFA-s téma és az EU-s téma kapcsán: lényegében csak ismételni tudom önmagam. jelenleg ezt a szivárvány politikát erőltetik, aki ezzel szembe megy, azt büntetik, ezt mindenki tudja, az is tudja, aki kirakta a molinót, azt is tudja, hogy ezzel kicseszik másik 60 ezer honfitársával a következő 1-3 meccsre, de azért mindent figyelembe véve csak kirakta. az UEFA szervez-rendez, ő adja a pénzt, jelen időszakban ezen szivárványos szabályok betartását kéri. 1936-ban Berlinben a karlengetés volt az elvárás. az idők változnak, elképzelhető, hogy később a szivárvány helyett jöhet valami itthon népszerűbb UEFA kampány, ha az több pénzt hoz nekik. de ezt ki kell várni.
A szenvedély a magyar lelátókon kapcsán: a kérdés az, hogy kitalálnak-e az arra illetékesek valamit a Cristiano Homosexual és az utálunk szar Románia helyett, valamit, ami UEFA-komform, és esetleg a magyar csapattal kapcsolatos pozitiv üzenete van. Úgy kell higyjem ennyi büntetés után, hogy ez az UEFA/FIFA elvárása.

azt is megértem, hogy önfeladás lenne UEFA kompetens módon szurkolászni, és azt is el tudom fogadni, hogy a magyar tábor marad olyan, amilyen, énekli azt, amit több évtizede, néha kapunk büntit, néha megússzuk. csak annyit kérek, hogy ha bünti van, ne sírjunk, és akik miatt a bünti történik, esetleg vállalják már fel, igen én raktam ki a molinót, ezért kb. miattam nem megy majd 60 ezer ember 2 vagy 3 Nemzetek Ligája meccsre, büszke vagyok magamra, és szándékom szerint legközelebb is ugyanilyen bannert rakok ki, csak még a fekáknak is üzenek valami szívhez szólót.

amúgy nyugodtság van, és Forza Depor!

Adamek kollégával túl sok mindenben egyetértek, ez a világ hova vezet? :) támogatom az UEFA-ból való kilépésünket, szegény bankárnak van elég másik állása.
Nem a bünti miatt sírunk,hanem a kettős mérce miatt. Minket bármiért,másokat semmiért sem büntetnek.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Avatar
MindigÚjpest
fanatikus
Hozzászólások: 14806
Csatlakozott: 2009.04.17. 09:30
Tartózkodási hely: otthon,munkahely

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2021.07.15. 15:37

Setétvár hozza a szokásos fostalicska szintjét. :lol: Csak minket tudnak kitömni 4-5 góllal,a kupadöntőn még minket sem.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Cselszky
Aranylabdás
Hozzászólások: 96289
Csatlakozott: 2006.07.21. 12:19
Tartózkodási hely: Budapest (Debrecen)

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.07.15. 15:51

MindigÚjpest írta:Setétvár hozza a szokásos fostalicska szintjét. :lol: Csak minket tudnak kitömni 4-5 góllal,a kupadöntőn még minket sem.

Szabics kinevezése eddig nem egy sikersztori.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Avatar
ManBat
Aranylabdás
Hozzászólások: 21627
Csatlakozott: 2014.07.21. 18:56
Tartózkodási hely: ahol a szekeret tolják

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.07.15. 15:58

MindigÚjpest írta:Setétvár hozza a szokásos fostalicska szintjét. :lol: Csak minket tudnak kitömni 4-5 góllal,a kupadöntőn még minket sem.

ez a meccs a Budućnost Podgorica elleni kiesésükre hajaz eddig Gomessel
valami nagyon el van csesződve a Vidinél
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél


НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Avatar
MindigÚjpest
fanatikus
Hozzászólások: 14806
Csatlakozott: 2009.04.17. 09:30
Tartózkodási hely: otthon,munkahely

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2021.07.15. 16:13

Cselszky írta:
MindigÚjpest írta:Setétvár hozza a szokásos fostalicska szintjét. :lol: Csak minket tudnak kitömni 4-5 góllal,a kupadöntőn még minket sem.

Szabics kinevezése eddig nem egy sikersztori.
Nem,de szerintem az EL csoportkör óta kalap szarok.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Avatar
alehndr
Világsztár
Hozzászólások: 13655
Csatlakozott: 2011.08.13. 19:32
Tartózkodási hely: Ibiza

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: alehndr » 2021.07.15. 16:24

Ez a vidi évről-évre fejlődik, csak ennyi pénz után is visszafelé. Hihetetlen mennyire bűn szarok, de ebben Imre is benne van. Nagy neki ez a kabát.

Avatar
MindigÚjpest
fanatikus
Hozzászólások: 14806
Csatlakozott: 2009.04.17. 09:30
Tartózkodási hely: otthon,munkahely

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2021.07.15. 16:27

alehndr írta:Ez a vidi évről-évre fejlődik, csak ennyi pénz után is visszafelé. Hihetetlen mennyire bűn szarok, de ebben Imre is benne van. Nagy neki ez a kabát.
Valahogy így,siralmas.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Avatar
ManBat
Aranylabdás
Hozzászólások: 21627
Csatlakozott: 2014.07.21. 18:56
Tartózkodási hely: ahol a szekeret tolják

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.07.15. 16:28

MindigÚjpest írta:
Cselszky írta:
MindigÚjpest írta:Setétvár hozza a szokásos fostalicska szintjét. :lol: Csak minket tudnak kitömni 4-5 góllal,a kupadöntőn még minket sem.

Szabics kinevezése eddig nem egy sikersztori.
Nem,de szerintem az EL csoportkör óta kalap szarok.

a csoportban még kihoztak a maximumnál is többet, de a bajnokságban már akkor is szarok voltak
a töréspont szvsz a felcsúti bunyó és Lazović lelépése volt, bármekkora színész is volt, de a liga legjobb futballistájaként vitte a hátán a csapatot
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél


НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Avatar
Adamek
Flegma
Hozzászólások: 74817
Csatlakozott: 2005.06.20. 10:18
Tartózkodási hely: nekem a Balaton a Himalája

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.07.15. 16:32

alehndr írta:Ez a vidi évről-évre fejlődik, csak ennyi pénz után is visszafelé. Hihetetlen mennyire bűn szarok, de ebben Imre is benne van. Nagy neki ez a kabát.

ő kellene még oda, Kabát
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Avatar
alehndr
Világsztár
Hozzászólások: 13655
Csatlakozott: 2011.08.13. 19:32
Tartózkodási hely: Ibiza

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: alehndr » 2021.07.15. 16:33

Fityó szépen napba nézett :lol:
ez ala már tényleg csak egy benny hill zene kene.

Cselszky
Aranylabdás
Hozzászólások: 96289
Csatlakozott: 2006.07.21. 12:19
Tartózkodási hely: Budapest (Debrecen)

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.07.15. 16:34

Imre kissé feszültnek tűnik.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 170 vendég