Gulácsi Péter először a forduló válogatottjában
-
Gunners
- Aranylabdás
Re: Gulácsi Péter először a forduló válogatottjában
Kár lenne ha szerződtetnének valakit helyette a következő szezonra. Elég jól belejött.
Go Gunners Hajrá Videoton
-
manderel
- Légiós
Gunners írta:Kár lenne ha szerződtetnének valakit helyette a következő szezonra. Elég jól belejött.
Szerintem megversenyeztetik majd. Ha igazolnak mégegy kapust, akkor is megkapja az esélyt mindkettő, és a jobban teljesítő ragad a kapuban.
GYIRMÓT
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
manderel írta:Gunners írta:Kár lenne ha szerződtetnének valakit helyette a következő szezonra. Elég jól belejött.
Szerintem megversenyeztetik majd. Ha igazolnak mégegy kapust, akkor is megkapja az esélyt mindkettő, és a jobban teljesítő ragad a kapuban.
Jelenleg nem nagyon van alternatívája. Ha sérül, necces a helyzet. És ja, kell neki a verseny. Ha nyer, lehet őérte jelentkeznek majd be, még komolyabb csapatok. Ez megkerülhetetlen állomása a klasszisság felé vezető útnak. Mi pedig - ha nem tévedek - szeretnénk egy klasszis kapust a válogatott kapujába.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Reginald McFreez írta:manderel írta:Gunners írta:Kár lenne ha szerződtetnének valakit helyette a következő szezonra. Elég jól belejött.
Jelenleg nem nagyon van alternatívája. Ha sérül, necces a helyzet. És ja, kell neki a verseny. Ha nyer, lehet őérte jelentkeznek majd be, még komolyabb csapatok. Ez megkerülhetetlen állomása a klasszisság felé vezető útnak. Mi pedig - ha nem tévedek - szeretnénk egy klasszis kapust a válogatott kapujába.
van alternatívája. klublegenda ül a padon felváltva a milliókért szerződtetett német u21 válogatottal, és a klub egyszerre kerülgette zielert és a psg-s trappot. elég nagy meglepetés volt, hogy gula kezdett a bajnokságban. 10-15 millió euróért igazolgattak játékosokat, ennyi pénzből tudnak olyat hozni, akinek gula nem konkurencia. ha verseny lesz, az még a jobbik kimenetel.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.
No life, no death.
Life is life, death is death.
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
cain írta:Reginald McFreez írta:manderel írta:Szerintem megversenyeztetik majd. Ha igazolnak mégegy kapust, akkor is megkapja az esélyt mindkettő, és a jobban teljesítő ragad a kapuban.
van alternatívája. klublegenda ül a padon felváltva a milliókért szerződtetett német u21 válogatottal, és a klub egyszerre kerülgette zielert és a psg-s trappot. elég nagy meglepetés volt, hogy gula kezdett a bajnokságban. 10-15 millió euróért igazolgattak játékosokat, ennyi pénzből tudnak olyat hozni, akinek gula nem konkurencia. ha verseny lesz, az még a jobbik kimenetel.
Persze, hogy van alternatíva, meglepő lenne, ha egy Bundesliga csapat egyetlen kapussal a keretben tolná a bajnokságban. De Coltorti 36 éves, és nagyon úgy tűnik, hogy már nem összeegyeztethető a klub jelenlegi céljaival. Müller meg egyelőre lufiigazolásnak tűnik, a jelenlegi célokkal szintén nem tűnik kompatibilisnek. Lehet egyszer majd az lesz, lehet sosem. A szezon elején valóban úgy volt, ahogy írod, de azóta változott a szituáció.
Egyébként igazolhatnak hatvanmillióért is kapust, ahogy írtam, elkerülhetetlen a fejlődés útján a megmérés. Egyébként úgy tűnik, Gulácsit kifejezetten motiválja a verseny. Nyáron jött az ifjú titán, aminek következtében stabil Bundesliga kapussá vált, most csak feldobott a sajtó két komoly nevet, egyből a forduló válogatottjában figyel. Ja, és állítólag 2015 Karácsonyakor vert helyzetből nyert meg egy családi Monopoly derbit, talán az okozta, hogy 2016-ban már kirobbanthatatlan volt a Lipcse kapujából.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?