Cselszky írta:https://www.origo.hu/sport/futball/20210423-nb-ii-1978-debrecen-kazincbarcika-teleki-gyula-kendi-ferenc-botrany.html
:)
Az origon egész jó sportcikkeket lehet olvasni.
Cselszky írta:https://www.origo.hu/sport/futball/20210423-nb-ii-1978-debrecen-kazincbarcika-teleki-gyula-kendi-ferenc-botrany.html
Cselszky írta:Úgy 65 percig ment a lassú játék, a kényelmeskedés, zéró agresszivitás, a betömörülő ellenféllel szokás szerint semmit nem tudtunk kezdeni, és a benyelt gól megint összejött. A cserék után változott valami, de ez egy 85 perces tömény szenvedés volt. A 3 pont szerencsére megvan, és örömteli, hogy Pávkovicsot végre kivették a kezdőből.
beroka írta:Szidtam Kondást azért mert nézhetetlen volt a csapat játéka.
Most mást játszunk mint anno de ez is borzalmasan szar.
Lassú, körülményes és tanácstalan.
Ha feljutunk és nem hozunk a kezdőbe legalább hat játékost úgy kiesünk mint a Budafok most.
Érthetetlen mi folyik a háttérben felkészülés fronton évek óta. Hozhatjuk ide Kuttort is amíg ez a keret van.
Cselszky írta:beroka írta:Szidtam Kondást azért mert nézhetetlen volt a csapat játéka.
Most mást játszunk mint anno de ez is borzalmasan szar.
Lassú, körülményes és tanácstalan.
Ha feljutunk és nem hozunk a kezdőbe legalább hat játékost úgy kiesünk mint a Budafok most.
Érthetetlen mi folyik a háttérben felkészülés fronton évek óta. Hozhatjuk ide Kuttort is amíg ez a keret van.
Azzal a hattal talán még jóindulatú is vagy. Tartok tőle, hogy a 30 feletti úgymond húzóneveink (Dzs, Bódi, Varga, Misi) már teljesen alkalmatlanok az nb1 iramához.
SuperDepor írta:Cselszky írta:https://www.origo.hu/sport/futball/20210423-nb-ii-1978-debrecen-kazincbarcika-teleki-gyula-kendi-ferenc-botrany.html
Az origon egész jó sportcikkeket lehet olvasni.
Cselszky írta:Úgy 65 percig ment a lassú játék, a kényelmeskedés, zéró agresszivitás, a betömörülő ellenféllel szokás szerint semmit nem tudtunk kezdeni, és a benyelt gól megint összejött. A cserék után változott valami, de ez egy 85 perces tömény szenvedés volt. A 3 pont szerencsére megvan, és örömteli, hogy Pávkovicsot végre kivették a kezdőből.
Savaria1919 írta:https://youtu.be/KTtcaJSjTfE
Itt egy hét és fél perces Mátyus monológ a szurkolóknak címezve. Ilyet se nagyon láttam még, talán Szentes rendezett egy hasonlót a kirúgását követően, illetve Illést lehetett verbálisan köpködni, amikor úgy nézett ki, hogy lelépnek.
Alapvetően egyet tudok érteni az edzőnkkel abban, hogy a körülmények és az anyagi háttér alapján messze innen az NB1. A keretünk fokozatosan gyengült, az igazolások közül csak Mocsi és Csilus vált be, Simon már az első meccs előtt lelépett, Kelemen erőnléte alkalmatlan volt a másodosztályra. Tóth Barnát szerintem hiba volt elengedni a télen, végre volt egy magas csatárunk. Közben kulcsemberek estek ki hosszabb-rövidebb időre.
ZotyeszKB írta:Cselszky írta:Úgy 65 percig ment a lassú játék, a kényelmeskedés, zéró agresszivitás, a betömörülő ellenféllel szokás szerint semmit nem tudtunk kezdeni, és a benyelt gól megint összejött. A cserék után változott valami, de ez egy 85 perces tömény szenvedés volt. A 3 pont szerencsére megvan, és örömteli, hogy Pávkovicsot végre kivették a kezdőből.
Egy darabig én is elhittem, hogy lehet keresnivalónk, mert a Loki elég lagymatag volt...rólunk sokat elmond, hogy 10 perc után már két gólunk is lehetett volna, de eltöketlenkedték...szerintem a végén a Loki megtudta hogy a Gyirmót is vezet, ezért felkapcsoltak egy fokozatot és hozták a papírformát...nekünk már csak a remény maradt, mert ha szerdán megverjük a Siófokot akkor sem kerülünk még eléjük a győzelmek száma miatt.
Cselszky írta:Savaria1919 írta:https://youtu.be/KTtcaJSjTfE
Itt egy hét és fél perces Mátyus monológ a szurkolóknak címezve. Ilyet se nagyon láttam még, talán Szentes rendezett egy hasonlót a kirúgását követően, illetve Illést lehetett verbálisan köpködni, amikor úgy nézett ki, hogy lelépnek.
Alapvetően egyet tudok érteni az edzőnkkel abban, hogy a körülmények és az anyagi háttér alapján messze innen az NB1. A keretünk fokozatosan gyengült, az igazolások közül csak Mocsi és Csilus vált be, Simon már az első meccs előtt lelépett, Kelemen erőnléte alkalmatlan volt a másodosztályra. Tóth Barnát szerintem hiba volt elengedni a télen, végre volt egy magas csatárunk. Közben kulcsemberek estek ki hosszabb-rövidebb időre.
Az megütötte a fülemet, ahogy többször elmondta: "néha" kikapunk (vagy valami ilyesmi). Nézem, 34 meccsen 10 vereség, nincs vele különösebb gond, de azért ez szerintem nem a "néha kategória". Egyebekben korrektnek éreztem a szavait.
Cselszky írta:ZotyeszKB írta:Cselszky írta:Úgy 65 percig ment a lassú játék, a kényelmeskedés, zéró agresszivitás, a betömörülő ellenféllel szokás szerint semmit nem tudtunk kezdeni, és a benyelt gól megint összejött. A cserék után változott valami, de ez egy 85 perces tömény szenvedés volt. A 3 pont szerencsére megvan, és örömteli, hogy Pávkovicsot végre kivették a kezdőből.
Egy darabig én is elhittem, hogy lehet keresnivalónk, mert a Loki elég lagymatag volt...rólunk sokat elmond, hogy 10 perc után már két gólunk is lehetett volna, de eltöketlenkedték...szerintem a végén a Loki megtudta hogy a Gyirmót is vezet, ezért felkapcsoltak egy fokozatot és hozták a papírformát...nekünk már csak a remény maradt, mert ha szerdán megverjük a Siófokot akkor sem kerülünk még eléjük a győzelmek száma miatt.
A sorsolásotokat is jóval nehezebbnek érzem. Ha nem veritek meg őket, akkor gyakorlatilag vége, de ha nyertek, akkor sem fogadnék rátok. Most 20%-nál többet nem adnék arra, hogy elkerülitek a kiesést. Korábban lett ez elbaltázva.
Savaria1919 írta:Ránéztem a harmadosztály tabelláira. Nyugaton és keleten eldőlt a feljutás kérdése, jön a III. Kerület és a Tiszakécske, tiszta kilencvenes évek második fele hangulata lesz az NB2-nek jövőre. Középen nagy a harc a KTE és az Iváncsa között. Bár most az utóbbiak vezetnek, ha tippelni kéne, akkor a lilákat mondanám befutónak.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég