Nagy Ádám kiharcolt egy kiállítást, Hamsik és Mertens triplázott

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Nagy Ádám kiharcolt egy kiállítást, Hamsik és Mertens triplázott

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.02.04. 23:10

Számításaim szerint már csak pár gól hiányzik, hogy a Tátrák Maradonája beérje az igazit a klub örökranglistáján. :cool:
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.05. 07:51

Nagyon szeretem Hamsík játékát. Mindig le is igazolom OSM-ben a Stoke csapatához.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.05. 09:41

BlancoAgilon38 írta:Nagyon szeretem Hamsík játékát. Mindig le is igazolom OSM-ben a Stoke csapatához.

Én is csípem nagyon, szívesen láttam volna Dortmundban is, de így hogy kitart(ott) a Napoli mellett, még nagyobb játékos lett.
kanoczrobert.hu

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.02.05. 11:06

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:Nagyon szeretem Hamsík játékát. Mindig le is igazolom OSM-ben a Stoke csapatához.

Én is csípem nagyon, szívesen láttam volna Dortmundban is, de így hogy kitart(ott) a Napoli mellett, még nagyobb játékos lett.

Penig régen az első pár jó szezonja után mindenki azzal cukkolta a Napolit, hogy úgyis lelép, elviszik stb. Ez a nézet ki is tartott vagy 7 bő esztendeig, mire nagyjából mindenki felfogta, hogy a klub egy kizárólagos koronagyémántot nyert a sráccal. Ősrégen sok mindenkivel összeboronálták, de talán a legjobban az Inter és a MU ragadt meg az emlékezetemben. SAF mintha nagyon szerette volna megszerezni.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.05. 11:39

Maradonapoli írta:
Szpari4Life írta:

Penig régen az első pár jó szezonja után mindenki azzal cukkolta a Napolit, hogy úgyis lelép, elviszik stb. Ez a nézet ki is tartott vagy 7 bő esztendeig, mire nagyjából mindenki felfogta, hogy a klub egy kizárólagos koronagyémántot nyert a sráccal. Ősrégen sok mindenkivel összeboronálták, de talán a legjobban az Inter és a MU ragadt meg az emlékezetemben. SAF mintha nagyon szerette volna megszerezni.

Akarta őt mindenki szerintem, meg még most is vinnék. Az a durva, hogy ott van már mióta, de még mindig van benne legalább 5 év. Jól csinálta a srác, hülyegyereknek van titulálva sok helyen, de látszik, hogy van esze, mert mérlegelni tudott és többet nyomott nála a klubhűség, mint az ideiglenesen több pénz. Remélem Reusról is így beszélhetünk öt év múlva.
kanoczrobert.hu

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.02.05. 11:48

Szpari4Life írta:
Maradonapoli írta:
Szpari4Life írta:Én is csípem nagyon, szívesen láttam volna Dortmundban is, de így hogy kitart(ott) a Napoli mellett, még nagyobb játékos lett.

Akarta őt mindenki szerintem, meg még most is vinnék. Az a durva, hogy ott van már mióta, de még mindig van benne legalább 5 év. Jól csinálta a srác, hülyegyereknek van titulálva sok helyen, de látszik, hogy van esze, mert mérlegelni tudott és többet nyomott nála a klubhűség, mint az ideiglenesen több pénz. Remélem Reusról is így beszélhetünk öt év múlva.

Aszondta, hogy kurva jó érzés neki, hogy istenként tisztelik a városban, ezt sehol nem kapná meg plusz hatalmas dolog lenne klublegendává válni mint Totti Rómában. Eddig úgy tűnik jó úton jár. Mondjuk a mai világban már nincsenek illúzióim, lehet nyáron valami kínai kínál érte 150 milliót és Laurentiis papa seprűnyéllel elzavarja :)

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.05. 12:12

Maradonapoli írta:
Szpari4Life írta:
Maradonapoli írta:Penig régen az első pár jó szezonja után mindenki azzal cukkolta a Napolit, hogy úgyis lelép, elviszik stb. Ez a nézet ki is tartott vagy 7 bő esztendeig, mire nagyjából mindenki felfogta, hogy a klub egy kizárólagos koronagyémántot nyert a sráccal. Ősrégen sok mindenkivel összeboronálták, de talán a legjobban az Inter és a MU ragadt meg az emlékezetemben. SAF mintha nagyon szerette volna megszerezni.

Aszondta, hogy kurva jó érzés neki, hogy istenként tisztelik a városban, ezt sehol nem kapná meg plusz hatalmas dolog lenne klublegendává válni mint Totti Rómában. Eddig úgy tűnik jó úton jár. Mondjuk a mai világban már nincsenek illúzióim, lehet nyáron valami kínai kínál érte 150 milliót és Laurentiis papa seprűnyéllel elzavarja :)

Benne van, viszont ilyen összegeknél már lehet többet segít a klubnak, ha elfogadja, mintha marad. 1 éves szerződést kell kérni, aztán játszani pár meccset, majd félévre sérültet jelenteni. Utána egy picit vissza kell úgyis rázódni, utána meg venni egy repjegyet Nápolyba. :D
kanoczrobert.hu

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.02.05. 12:14

Szpari4Life írta:
Maradonapoli írta:
Szpari4Life írta:Akarta őt mindenki szerintem, meg még most is vinnék. Az a durva, hogy ott van már mióta, de még mindig van benne legalább 5 év. Jól csinálta a srác, hülyegyereknek van titulálva sok helyen, de látszik, hogy van esze, mert mérlegelni tudott és többet nyomott nála a klubhűség, mint az ideiglenesen több pénz. Remélem Reusról is így beszélhetünk öt év múlva.

Benne van, viszont ilyen összegeknél már lehet többet segít a klubnak, ha elfogadja, mintha marad. 1 éves szerződést kell kérni, aztán játszani pár meccset, majd félévre sérültet jelenteni. Utána egy picit vissza kell úgyis rázódni, utána meg venni egy repjegyet Nápolyba. :D

jó ötlet, de remélem ez max 36 éves kora után lesz opció :D

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.05. 13:04

Maradonapoli írta:
Szpari4Life írta:
Maradonapoli írta:Aszondta, hogy kurva jó érzés neki, hogy istenként tisztelik a városban, ezt sehol nem kapná meg plusz hatalmas dolog lenne klublegendává válni mint Totti Rómában. Eddig úgy tűnik jó úton jár. Mondjuk a mai világban már nincsenek illúzióim, lehet nyáron valami kínai kínál érte 150 milliót és Laurentiis papa seprűnyéllel elzavarja :)

jó ötlet, de remélem ez max 36 éves kora után lesz opció :D

Sajnos nem saját ötlet... :(
Kép
kanoczrobert.hu

Vissza: “www.nb1.hu”