belinkeltem, h lehessen hozzászólni
Súlyos UEFA-büntetés a szlovák-magyar miatt
MTI - 2019. április 26. péntek 19:18
Bezárás és pénzbírság.
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) büntetése miatt a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőt a lehetségesnél háromezerrel kevesebb szurkoló tekintheti meg a helyszínen. A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója szerint az UEFA fegyelmi bizottsága azért szankcionálta a válogatottat, mert szurkolóinak egy csoportja rasszista magatartást tanúsított március 21-én, a Szlovákia-Magyarország (2-0) selejtezőmérkőzésen.
Az MLSZ a korábbi UEFA-rendezésű meccsen során tapasztalt rasszizmus miatt már kapott stadionbezárást büntetésként, így ezúttal visszaesőnek számított. Június 11-én a magyar-walesi találkozót így a lehetségesnél háromezerrel kevesebben tekinthetik meg a Groupama Arénában.
Az UEFA honlapja szerint az MLSZ-nek 23 500 eurót is be kell fizetnie büntetésként, mert a szurkolók károkat okoztak a nagyszombati stadionban, pirotechnikai eszközöket használtak és tárgyakat dobáltak a pályára. A szlovák szövetséget 43 ezer euróra büntették.
Súlyos büntetés a szlovák - magyar miatt
-
SuperDepor
- Moderátor
Súlyos büntetés a szlovák - magyar miatt
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Adamek
- Flegma
Re: https://nb1.hu/hazai-labdarugas/sulyos-uefa-buntetes-a-szlovak-magyar-miatt
SuperDepor írta:belinkeltem, h lehessen hozzászólni
tudtam, hogy egyszer előléptetnek szekusból szerkesztővé
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
SuperDepor
- Moderátor
Re: https://nb1.hu/hazai-labdarugas/sulyos-uefa-buntetes-a-szlovak-magyar-miatt
Adamek írta:SuperDepor írta:belinkeltem, h lehessen hozzászólni
tudtam, hogy egyszer előléptetnek szekusból szerkesztővé
áááá, csak ilyen okirathamisításfélét csinálok
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- MindigÚjpest
- fanatikus
Re: Súlyos büntetés a szlovák - magyar miatt
A szlovák-magyaron résztvevő haverjaim rosszabbra számítottak.SuperDepor írta:belinkeltem, h lehessen hozzászólni
Súlyos UEFA-büntetés a szlovák-magyar miatt
MTI - 2019. április 26. péntek 19:18
Bezárás és pénzbírság.
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) büntetése miatt a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőt a lehetségesnél háromezerrel kevesebb szurkoló tekintheti meg a helyszínen. A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója szerint az UEFA fegyelmi bizottsága azért szankcionálta a válogatottat, mert szurkolóinak egy csoportja rasszista magatartást tanúsított március 21-én, a Szlovákia-Magyarország (2-0) selejtezőmérkőzésen.
Az MLSZ a korábbi UEFA-rendezésű meccsen során tapasztalt rasszizmus miatt már kapott stadionbezárást büntetésként, így ezúttal visszaesőnek számított. Június 11-én a magyar-walesi találkozót így a lehetségesnél háromezerrel kevesebben tekinthetik meg a Groupama Arénában.
Az UEFA honlapja szerint az MLSZ-nek 23 500 eurót is be kell fizetnie büntetésként, mert a szurkolók károkat okoztak a nagyszombati stadionban, pirotechnikai eszközöket használtak és tárgyakat dobáltak a pályára. A szlovák szövetséget 43 ezer euróra büntették.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!