Guzmicsnak külön szakács fog főzni Kínában
- BEARGRYLLS
- Sztár
Re: Guzmicsnak külön szakács fog főzni Kínában
Érdekesség még, hogy Guzmó csapatának városa észak-kelet Kínában van Vlagyivosztok szomszédságában, 30 km-re az észak-koreai határtól.Ha szeret utazni, világot látni és ez nem abban áll meg, hogy a képeslapokról lefolyó dögunalmas helyekre ellátogasson akkor egy hatalmas élmény lehet neki ez a kaland, én kihasználnám.Egyébként pl. egy pekingi idegenbeli túra 1400 km, Sanghai 2500 km.Európai szemmel ez sem semmi.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala
FK Anzsi Mahacskala
- Littbarski
- Moderátor
szegény Kriston Zizou meg csak Snickers-t mert enni 2 hétig Koreában.
-
Ferencváros // Man Utd
- BL-menõ
Hotelből kocsiba, onnan edzőközpont, meg multifunkciós sporttelep, majd kocsiba be, irány egy elegáns étterem, majd kocsival vissza a hotelbe stb.
Kb. ebből fog állni az élete. Túl sokat nem fog tapasztalni a kínai élhetetlenségből se ő, se más, aki ott ebből él.
Kb. ebből fog állni az élete. Túl sokat nem fog tapasztalni a kínai élhetetlenségből se ő, se más, aki ott ebből él.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
Ferencváros // Man Utd írta:Hotelből kocsiba, onnan edzőközpont, meg multifunkciós sporttelep, majd kocsiba be, irány egy elegáns étterem, majd kocsival vissza a hotelbe stb.
Szerintem annyira nem élhetetlen Kína. Szubjekítve még azok is sokszor boldogabbak, akiknek két tál rizsre jut egy nap... más világ.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
.... a kutyának azért tényleg biztonságosabb, ha itthon marad :) :) :) ...... nehogy ebédként végezze szegény :) :)
########################
HAJRÁ HALI!
HAJRÁ HALI!
-
Ferencváros // Man Utd
- BL-menõ
Reginald McFreez írta:Ferencváros // Man Utd írta:Hotelből kocsiba, onnan edzőközpont, meg multifunkciós sporttelep, majd kocsiba be, irány egy elegáns étterem, majd kocsival vissza a hotelbe stb.
Szerintem annyira nem élhetetlen Kína. Szubjekítve még azok is sokszor boldogabbak, akiknek két tál rizsre jut egy nap... más világ.
Attól függ, melyik része. Azért pl. Pekingben nem biztos, hogy élnék. A zsúfoltság-szomg-stb. együttese már kicsit sok.
Én inkább arra utaltam, hogy a szarrá fizetett labdarúgók, amilyen közegben mozognak (lsd. amit körülírtam feljebb), az alapján kb. tökmindegy, hogy épp hol légióskodnak, sokat nem forgolódnak olyan helyeken, ahol egy adott ország kulturális sajátosságai tetten érhető lenne. Ha pl. Guzmics úgy gondolja, jól menő szállodák és éttermek konyháin bármikor elérheti az európai fogásokat, sosem kell lemennie az utcai piacra valami wokos cuccért, kockáztatva egy jó kis hasmenést :)
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29
-
Mrs.Dolcetti
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
" Az egész kínai kaland alatt sokat fejlődhetek, mert amíg otthon és Lengyelországban a szabadidőmet a haverokkal töltöttem, Kínában csak a foci és az edzés lesz. "
És mi lesz ha majd ott is lesznek haverok?
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Mrs.Dolcetti írta:" Az egész kínai kaland alatt sokat fejlődhetek, mert amíg otthon és Lengyelországban a szabadidőmet a haverokkal töltöttem, Kínában csak a foci és az edzés lesz. "
nem fog sárgákkal haverkodni
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
Ferencváros // Man Utd írta:Reginald McFreez írta:Ferencváros // Man Utd írta:Hotelből kocsiba, onnan edzőközpont, meg multifunkciós sporttelep, majd kocsiba be, irány egy elegáns étterem, majd kocsival vissza a hotelbe stb.
Attól függ, melyik része. Azért pl. Pekingben nem biztos, hogy élnék. A zsúfoltság-szomg-stb. együttese már kicsit sok.
Én inkább arra utaltam, hogy a szarrá fizetett labdarúgók, amilyen közegben mozognak (lsd. amit körülírtam feljebb), az alapján kb. tökmindegy, hogy épp hol légióskodnak, sokat nem forgolódnak olyan helyeken, ahol egy adott ország kulturális sajátosságai tetten érhető lenne. Ha pl. Guzmics úgy gondolja, jól menő szállodák és éttermek konyháin bármikor elérheti az európai fogásokat, sosem kell lemennie az utcai piacra valami wokos cuccért, kockáztatva egy jó kis hasmenést :)
Én sem. Valahol a falvakban amúgy szívesen, mondjuk egy évet, vagy valami.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
-
BlancoAgilon38
Én se eszem kínait. Csak magyart.
-
manderel
- Légiós
BlancoAgilon38 írta:Én se eszem kínait. Csak magyart.
Nagyszemű babbal
GYIRMÓT