Európa-liga: rossz hírt kapott a Vidi

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.09.12. 17:49

Nem örülhetnek ennek a székesfehérváriak.

Egy Európa-liga-csoportmérkőzést is ki kell hagynia Huszti Szabolcsnak, a Vidi FC futballistájának, akit az AEK Athén elleni Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzésen állítottak ki.

A székesfehérvári klub tájékoztatása szerint a 35 éves szélsőt az európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága két mérkőzésre tiltotta el, ebből egyet már a párharc visszavágóján letöltött.

A Vidi FC az El csoportküzdelmeit jövő csütörtökön a fehérorosz BATE Boriszov ellen kezdi meg a Groupama Arénában; a kvartettben még az angol Chelsea és a görög PAOK szerepel.

Gunners
Aranylabdás

Re: Európa-liga: rossz hírt kapott a Vidi

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.09.12. 18:57

Nem annyira gáz , megoldjuk nélküle is. A Bate-t legalább el kell verni.
Go Gunners Hajrá Videoton

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.09.13. 15:29

Elég jól fogynak a bérletek, a C szektorokba a helyek szinte teljesen elkeltek. Szerintem minimum 15.000 ember lesz a BATE ellen, de a telt ház közeli szitut sem zárnám ki.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Döglégy
Légiós

HozzászólásSzerző: Döglégy » 2018.09.13. 18:07

Cselszky írta:Elég jól fogynak a bérletek, a C szektorokba a helyek szinte teljesen elkeltek. Szerintem minimum 15.000 ember lesz a BATE ellen, de a telt ház közeli szitut sem zárnám ki.

Nagyon meglepne, szerintem a klub zárolta a helyeket valamiért, az Aek ellen is 15 ezreket vizionáltak, aztán szerintem a hivatalos 10 ezer is kamu.

A Bate szerintem hidegen hagyja a divatokat, 10 körül tippelem. Ne legyen igazam.
BSTH szövegei semmivel sem erősebbek adrenalinénál.
BSTH tiltása kettős mérce.
BSTH tiltása nevetséges, oldjátok fel!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.09.13. 20:40

Döglégy írta:
Cselszky írta:Elég jól fogynak a bérletek, a C szektorokba a helyek szinte teljesen elkeltek. Szerintem minimum 15.000 ember lesz a BATE ellen, de a telt ház közeli szitut sem zárnám ki.

Nagyon meglepne, szerintem a klub zárolta a helyeket valamiért, az Aek ellen is 15 ezreket vizionáltak, aztán szerintem a hivatalos 10 ezer is kamu.

A Bate szerintem hidegen hagyja a divatokat, 10 körül tippelem. Ne legyen igazam.

Azt feltételeztem, hogy mivel a Chelsea szóló árait okos árazással jól megnyomták, és így összesen 5-6 ezer forintért meg lehet nézni a másik két meccset is, ezért talán relatíve sokan vesznek bérletet.

Az AEK ellen nem tudom, hogy mi volt, de mire jó zárolni a helyeket, ha aztán azok a székek üresen maradnak?
De igazad lehet, mert pl. a bérletvásárlásnál a C2, C3, C4, C5, C6 szektorok 1 héttel a rajt előtt már fullon vannak, miközben a BATE meccsre még ezekbe a szektorokba is van jegy. Amúgy hogy létezik ez? Úgy tudom, sem a PAOK, sem a Chelsea ellen nem lehet még külön jegyet venni. Nem értem.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2018.09.13. 21:57

Cselszky írta:
Döglégy írta:

Azt feltételeztem, hogy mivel a Chelsea szóló árait okos árazással jól megnyomták, és így összesen 5-6 ezer forintért meg lehet nézni a másik két meccset is, ezért talán relatíve sokan vesznek bérletet.

Az AEK ellen nem tudom, hogy mi volt, de mire jó zárolni a helyeket, ha aztán azok a székek üresen maradnak?
De igazad lehet, mert pl. a bérletvásárlásnál a C2, C3, C4, C5, C6 szektorok 1 héttel a rajt előtt már fullon vannak, miközben a BATE meccsre még ezekbe a szektorokba is van jegy. Amúgy hogy létezik ez? Úgy tudom, sem a PAOK, sem a Chelsea ellen nem lehet még külön jegyet venni. Nem értem.

Fogalmam sincs.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Vissza: “www.nb1.hu”