Bekker Roland már szerepelt korábban próbajátékon a Borussia Mönchengladbachnál, most örömhírről számolt be.

Bekker Roland már szerepelt korábban próbajátékon a Borussia Mönchengladbachnál, most örömhírről számolt be.
BEARGRYLLS írta:Hány éves?
Cselszky írta:BEARGRYLLS írta:Hány éves?
16.
BEARGRYLLS írta:Cselszky írta:BEARGRYLLS írta:Hány éves?
16.
Durva, hogy már ennyi idősen rendes fizut adnak nekik.
16.
ManBat írta:BEARGRYLLS írta:Cselszky írta:16.
Naigen, évekig nem fognak még tudni erősítést jelenteni ha egyáltalán, de azért csorogjon csak el oda is a pénzcsapból, elvégre az már eddig is olyan végtelen volt Leiszti keze alatt.
BEARGRYLLS írta:ManBat írta:BEARGRYLLS írta:Durva, hogy már ennyi idősen rendes fizut adnak nekik.
Naigen, évekig nem fognak még tudni erősítést jelenteni ha egyáltalán, de azért csorogjon csak el oda is a pénzcsapból, elvégre az már eddig is olyan végtelen volt Leiszti keze alatt.
Leiszti megvette a Mönchengladbachot?
16.
SAW írta:BEARGRYLLS írta:Cselszky írta:16.
Én is kaptam nyári munkán a zöldség nagykerben és a káposzta termelőnél is.
Savaria1919 írta:SAW írta:BEARGRYLLS írta:Durva, hogy már ennyi idősen rendes fizut adnak nekik.
Én is kaptam nyári munkán a zöldség nagykerben és a káposzta termelőnél is.
Én még túlórapénzt is kaptam a Szerencsejáték Zrt-től, amikor 17 évesen lottógép-tesztelőként dolgoztam náluk. (Plusz a belépőkártyám felmutatásával akciósan kaptam a gyrost a szomszédban lévő büfében)
SAW írta:Savaria1919 írta:SAW írta:Én is kaptam nyári munkán a zöldség nagykerben és a káposzta termelőnél is.
Én még túlórapénzt is kaptam a Szerencsejáték Zrt-től, amikor 17 évesen lottógép-tesztelőként dolgoztam náluk. (Plusz a belépőkártyám felmutatásával akciósan kaptam a gyrost a szomszédban lévő büfében)
Téged már a jóléti társadalom hordozott a tenyerén tinédzserként is.
A lottógépen mit kellett tesztelni? Ott is voltak hideg, meleg golyók?
Savaria1919 írta:SAW írta:Savaria1919 írta:Én még túlórapénzt is kaptam a Szerencsejáték Zrt-től, amikor 17 évesen lottógép-tesztelőként dolgoztam náluk. (Plusz a belépőkártyám felmutatásával akciósan kaptam a gyrost a szomszédban lévő büfében)
Egy pár éve telepítették ezeket az új terminálokat a fogadópontokon. Azokat kellett tesztelgetnünk. Volt, hogy napi 100 tippmix szelvényt töltöttem ki, majd olvastattam be a géppel. Nem volt különösebben bonyolult munka, ennek megfelelően minimálbért kaptam, nettó 425 ft-s órabért. A vasútnál idén fedélzeti utastájékoztatóként ennek a dupláját kerestem, ráadásul az izgalmasabb is volt.
Savaria1919 írta:SAW írta:Savaria1919 írta:Én még túlórapénzt is kaptam a Szerencsejáték Zrt-től, amikor 17 évesen lottógép-tesztelőként dolgoztam náluk. (Plusz a belépőkártyám felmutatásával akciósan kaptam a gyrost a szomszédban lévő büfében)
Egy pár éve telepítették ezeket az új terminálokat a fogadópontokon. Azokat kellett tesztelgetnünk. Volt, hogy napi 100 tippmix szelvényt töltöttem ki, majd olvastattam be a géppel. Nem volt különösebben bonyolult munka, ennek megfelelően minimálbért kaptam, nettó 425 ft-s órabért. A vasútnál idén fedélzeti utastájékoztatóként ennek a dupláját kerestem, ráadásul az izgalmasabb is volt.
SAW írta:Savaria1919 írta:SAW írta:Téged már a jóléti társadalom hordozott a tenyerén tinédzserként is.
Ez mi?
Te mondtad be, hogy "hajóvonták találkozása tilos"?
Na jó, azt nem, de legalább Kelenföldet?
Savaria1919 írta:SAW írta:Savaria1919 írta:Egy pár éve telepítették ezeket az új terminálokat a fogadópontokon. Azokat kellett tesztelgetnünk. Volt, hogy napi 100 tippmix szelvényt töltöttem ki, majd olvastattam be a géppel. Nem volt különösebben bonyolult munka, ennek megfelelően minimálbért kaptam, nettó 425 ft-s órabért. A vasútnál idén fedélzeti utastájékoztatóként ennek a dupláját kerestem, ráadásul az izgalmasabb is volt.
Ez mi?
Én mondtam be, hogy mi a következő állomás, plusz a szokásos egyéb információkat.
SAW írta:Savaria1919 írta:SAW írta:Ez mi?
Én mondtam be, hogy mi a következő állomás, plusz a szokásos egyéb információkat.
Azt hittem, ez felvételről megy. Minden vonaton ott ül egy búgó bariton, aki frissiben közli ezeket?
Savaria1919 írta:SAW írta:Savaria1919 írta:Én mondtam be, hogy mi a következő állomás, plusz a szokásos egyéb információkat.
Azt hittem, ez felvételről megy. Minden vonaton ott ül egy búgó bariton, aki frissiben közli ezeket?
Az újabbakon gépről megy, a régieken általában a jegyvizsgáló szokta bemondani. Nyárra a balatoni vonalakra kérnek erősítést, akkor ezeken az expresszeken szoktam dolgozni, volt jópár olyan nap, amikor kétszer tettem meg oda-vissza a Déli-Balatonfenyves távot. Az utasok is rá szoktak csodálkozni erre, többen jöttek oda érdeklődve a leszálláskor, hogy ezt maga mondja be?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég