Íme a magyar válogatott új szerelése - fotó

BSTH

Re: Íme a magyar válogatott új szerelése - fotó

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.09.03. 19:07

velasco írta:
Reginald McFreez írta:
velasco írta:[img]adidas-2018-world-cup-kits[/img]

Hát de. A színe meg a mintázata más. De hát ugye már csak ne vegyen fel a magyar válogatott argentin vagy német mezt ugye...

esetleg hasonló stílusban, mint a mexikói vagy a német, a magyar színekkel. nem bmeg fekete csíkozásokat meg kockákat belerondítani. de ez árnyaltabb gondolkozást igényel, szóval nem szóltam.

De te senkit nem alázol, ugye? Utalva ismét a magas szellemiségedre, kikezdhetetlen tudásodra. Bmeg, menj már a bús, huncut picsába!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.03. 19:11

ManBat írta:
velasco írta:
velasco írta:köze nincs

Kép

Az argentin, a belga és a japán űbergáz, az orosz ötlettelen, a belga-kolumbiai-német-spanyol pedig korábbi saját dizájnok újraértelmezett változata. Ezek közül a mexikói meggypirosban lett volna jó, de szerintem ez ami van is zsírkirály.

nem véletlenül írtam fentebb a mexikóit és a németet. esetleg még a kolumbiai. de amúgy nekem is a mexikói tetszene a legjobban a mi színeinkben. egyébként az argentinoknak mindig is ilyen volt a meze, az övék is csak modernizált. az hogy mi benne a gáz, nehéz felfogni. mindig is jól nézett ki ez az égszínkék fehér csíkos mez. ráadásul egyedi is. amit nekünk idexartak, az minden csak nem esztétikus. ráaádásul színidegen is.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.09.03. 19:12

Szép. Olyan mint a mi hazai szerelésünk a legutóbbi szezonban, csak pirosban.
Kép
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.09.03. 19:14

Nem a mez a lényeg
CS.A.K.

Kooliver
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Kooliver » 2018.09.03. 19:14

velasco írta:
BSTH írta:
velasco írta:lesd meg az idei VB adidas csapatmezeit. kb olyan.

Ízlés dolga.

baxki, sötétszürke vagy fekete csíkozások meg kockák vannak a magyar válogatott mezén. mi a faxom ez ?

Gondolom a kockák a horvátok miatt került bele, ha már a mi kutyánk kölkei.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.09.03. 19:15

velasco írta:
ManBat írta:
velasco írta:Kép

Az argentin, a belga és a japán űbergáz, az orosz ötlettelen, a belga-kolumbiai-német-spanyol pedig korábbi saját dizájnok újraértelmezett változata. Ezek közül a mexikói meggypirosban lett volna jó, de szerintem ez ami van is zsírkirály.

nem véletlenül írtam fentebb a mexikóit és a németet. esetleg még a kolumbiai. de amúgy nekem is a mexikói tetszene a legjobban a mi színeinkben. egyébként az argentinoknak mindig is ilyen volt a meze, az övék is csak modernizált. az hogy mi benne a gáz, nehéz felfogni. mindig is jól nézett ki ez az égszínkék fehér csíkos mez. ráadásul egyedi is. amit nekünk idexartak, az minden csak nem esztétikus. ráaádásul színidegen is.

Az argentin mindenféle ötletet, egyediséget nélkülöz.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.03. 19:17

ManBat írta:
velasco írta:
ManBat írta:Az argentin, a belga és a japán űbergáz, az orosz ötlettelen, a belga-kolumbiai-német-spanyol pedig korábbi saját dizájnok újraértelmezett változata. Ezek közül a mexikói meggypirosban lett volna jó, de szerintem ez ami van is zsírkirály.

ha vetsz egy pillantást a zászlajukra, nem tűnik hülyeségnek ugyanazokat a színeket használni a nemzeti válogatott dresszein....eleve a zászló sem tucat.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.09.03. 19:19

velasco írta:
ManBat írta:
velasco írta:nem véletlenül írtam fentebb a mexikóit és a németet. esetleg még a kolumbiai. de amúgy nekem is a mexikói tetszene a legjobban a mi színeinkben. egyébként az argentinoknak mindig is ilyen volt a meze, az övék is csak modernizált. az hogy mi benne a gáz, nehéz felfogni. mindig is jól nézett ki ez az égszínkék fehér csíkos mez. ráadásul egyedi is. amit nekünk idexartak, az minden csak nem esztétikus. ráaádásul színidegen is.

ha vetsz egy pillantást a zászlajukra, nem tűnik hülyeségnek ugyanazokat a színeket használni a nemzeti válogatott dresszein....eleve a zászló sem tucat.

Ok, de a sima függőleges világoskék csíkozás + fekete váll már 2006-ban is elavultnak hatott
Kép
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ravanelli
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: ravanelli » 2018.09.03. 19:21

velasco írta:
ManBat írta:
velasco írta:Kép

Keress utánna a kolumbiai (kék), svéd (kék), belga (sárga) második számú meznek, amiben a vbn játszották. Pont ugyanilyen.
"A játékosok még véletlenül se higgyék azt, hogy ők tisztelik meg a közönséget, hanem éppen fordítva. A játékos érezze magát megtisztelve, hogy egy nemzet színeit képviselheti a nagyvilágban. Ez egy íratlan törvénye a közösség képviseletének, és ez nemcsak a sportra, hanem a világon minden másra igaz." Grosics Gyula

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.09.03. 19:26

ManBat írta:
velasco írta:
ManBat írta:Az argentin mindenféle ötletet, egyediséget nélkülöz.

Ok, de a sima függőleges világoskék csíkozás + fekete váll már 2006-ban is elavultnak hatott
Kép

Némileg kombinálva ezer éve ilyen a mezük. Szerintem semmi baja.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.03. 19:26

ManBat írta:
velasco írta:
ManBat írta:Az argentin mindenféle ötletet, egyediséget nélkülöz.

Kép

sötétkék sztem az a fekete. mikor van egy ennyire megkülönböztethető meze egy válogatottnak, ami így beleivódott mindenkibe már, indokolatlan változtatni szerintem.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.09.03. 19:32

velasco írta:
ManBat írta:
velasco írta:ha vetsz egy pillantást a zászlajukra, nem tűnik hülyeségnek ugyanazokat a színeket használni a nemzeti válogatott dresszein....eleve a zászló sem tucat.

Kép

sötétkék sztem az a fekete. mikor van egy ennyire megkülönböztethető meze egy válogatottnak, ami így beleivódott mindenkibe már, indokolatlan változtatni szerintem.

Valami egyediség csak vihető lenne bele, a németeknél is mindig megoldják.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.03. 19:34

ManBat írta:
velasco írta:
ManBat írta:Ok, de a sima függőleges világoskék csíkozás + fekete váll már 2006-ban is elavultnak hatott
Kép

Valami egyediség csak vihető lenne bele, a németeknél is mindig megoldják.

ez igaz.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.09.03. 19:40

Reginald McFreez írta:Mér nem, turul? (Biztos nem érkezett még meg Kínából...)
Lesz az is. Majd a görög há-turul.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.09.03. 19:49

nyúl írta:
Reginald McFreez írta:Mér nem, turul? (Biztos nem érkezett még meg Kínából...)
Lesz az is. Majd a görög há-turul.

Azt a híres magyar sztájliszt fogja tervezni. Lakatosz Farbatosz. És közben a buzuki hangja szól.

Vissza: “www.nb1.hu”