HozzászólásSzerző: ravanelli » 2018.09.03. 19:21
velasco írta:ManBat írta:velasco írta:
Az argentin, a belga és a japán űbergáz, az orosz ötlettelen, a belga-kolumbiai-német-spanyol pedig korábbi saját dizájnok újraértelmezett változata. Ezek közül a mexikói meggypirosban lett volna jó, de szerintem ez ami van is zsírkirály.
nem véletlenül írtam fentebb a mexikóit és a németet. esetleg még a kolumbiai. de amúgy nekem is a mexikói tetszene a legjobban a mi színeinkben. egyébként az argentinoknak mindig is ilyen volt a meze, az övék is csak modernizált. az hogy mi benne a gáz, nehéz felfogni. mindig is jól nézett ki ez az égszínkék fehér csíkos mez. ráadásul egyedi is. amit nekünk idexartak, az minden csak nem esztétikus. ráaádásul színidegen is.
Keress utánna a kolumbiai (kék), svéd (kék), belga (sárga) második számú meznek, amiben a vbn játszották. Pont ugyanilyen.
"A játékosok még véletlenül se higgyék azt, hogy ők tisztelik meg a közönséget, hanem éppen fordítva. A játékos érezze magát megtisztelve, hogy egy nemzet színeit képviselheti a nagyvilágban. Ez egy íratlan törvénye a közösség képviseletének, és ez nemcsak a sportra, hanem a világon minden másra igaz." Grosics Gyula