Szpari4Life írta:A Fröccsös írta:Szpari4Life írta:Mutass még egy európai várost akkor, ahol közpénzből épült 4+1 stadion(Újpesten csak felújítanak)... Hagyjuk már, az a baj, hogy valószínűleg, ha nem a Vasasról lenne szó, akkor te is ezen az oldalon állnál, ahol rajtatok kívül jelenleg mindenki.
Visszakérdezek: mutass egy olyan magyar stadiont, ami nem közpénzből épül, amióta ez az építési láz megy? Mind abból épül, függetlenül attól, hogy egy adott városban mennyi van. Mint tudjuk, a TAO is közpénz, mégis ezt letagadva önkényesen és egyenlőtlenül használják fel. Egyik ellen sem lehet mit tenni.
Hagyjuk már ezt az európai hasonlítgatást… Bizonyos esetekben úgysem érjük el azt a szintet, más esetekben meg nem is szeretném. Mindegy, ez már más topik tárgya lenne.
Most épülnek a stadionok és én azt szeretném, ha a kedvenc csapatom hozzá méltó stadiont kapna, ne olyat, mint egyes falrahugyozó új kormánycsapatok (Csút, NAV FC).
A fent, már másodszor idézett hozzászólásodra azért nem reagáltam, mert nem tartozik ide. Ezek belső infók. Ebben én voltam a hibás, nem kellett volna utalnom rá.
:DDDDD Ez kész. Miért kellene nekem mutatni? :D Én kurvára de ellene vagyok az egésznek, mint írtam is, ha rajtam múlna sehol sem épülne, Nyíregyházán sem.
"Egyik ellen sem lehet mit tenni." Oké, legyen, de attól miért kell még jobban ráerősíteni? Mert most azt csináljátok, önkényesen és egyenlőtlenül akarjátok felhasználni a közpénzt.
Hagyjuk az európai hasonlítgatást akkor, bár ezzel magaddal szemben evezel. Akkor mutass még egy magyar várost, ahol közpénzből épült 4+1 stadion, ha így jobb neked.
Szerintem ez nem az a helyzet, amikor a kormánycsapatokkal kellene példálóznod, meg nem az, amikor a többi csapatot kellene minősítened azzal, hogy ők jobban fekszenek, mert jelen helyzetben ezekkel a lépésekkel ti fekszetek a legjobban.
Miért nem méltó a nagy Vasashoz egy ötezres stadion? Mivel érdemelt ki nagyobbat?
Legyen nyolcezres, biztos meg lehet oldani a mostani költségvetésből is, - mint írtam - léteznek állószektorok is, vagy akkor nem kell méregdrága kivetítő, hibrid-gyep, meg ki lehet hagyni ezt-azt a falakból is, aztán majd lehet tíz év múlva összeomlik, de az már a ti bajotok, de legalább addig kétszer kint lesztek hatezren.
Ha meg ez nem tetszik, akkor be lehet szállni a klubnak és a szurkolóknak is a költségekbe, de legalább akkor vegyetek meg ötezer bérletet, a klub meg vegyen fel hitelt, ahogy a Vasasnál 10 ezerszer nagyobb futballklubok is rákényszerültek Ne ilyen szánalmas karakterfosással próbáljátok kikényszeríteni. Nonszensz. Mint írtam, cigánykodás.
Sosem fogod elismerni ezt a dolgot, mert a csapatodról van szó.
:DDD Ez kész, szintén. Kikkel példálózzak, ez a magyar mezőny, ezek az építkezések vannak vagy lesznek, ezeknek a csapatoknak. Ez a kiindulópont, ehhez kell viszonyítanom. Nem nézhetem, hogy egy német vagy olasz csapatnál kik és milyen arányban építették a stadiont. Szerencsére nem rajtad múlik a stadionépítés.
„Akkor mutass még egy magyar várost, ahol közpénzből épült 4+1 stadion, ha így jobb neked.” Könyörgöm, ez a főváros, ne hasonlítsuk már egy vidéki városhoz vagy megyeszékhelyhez. Semmilyen más szempont szerint sem lenne értelme. Ezt most minden negatív él nélkül mondom.
„Miért nem méltó a nagy Vasashoz egy ötezres stadion? Mivel érdemelt ki nagyobbat?”
Igenis van csapat, amely többet kapott, mint amit eddigi eredményei illetve a labdarúgásban betöltött szerepe indokolná.
„Mert most azt csináljátok, önkényesen és egyenlőtlenül akarjátok felhasználni a közpénzt.” Úgy indult a sztori, hogy egy szurkoló írt levelet az SC elnökének. Ezt szerintem nem kellett volna kiszivárogtatni illetve a sajtónak adni, mivel nem tartozik a nyilvánosságra. Leírták a véleményüket, ehhez van joguk.
„Ha meg ez nem tetszik, akkor be lehet szállni a klubnak és a szurkolóknak is a költségekbe, de legalább akkor vegyetek meg ötezer bérletet, a klub meg vegyen fel hitelt, ahogy a Vasasnál 10 ezerszer nagyobb futballklubok is rákényszerültek.” Erről nem tudsz „lepörögni”. Ez biztos megint valami „nyugati példa” a 10 ezerszer nagyobb (!) csapattal. Én a családommal évek óta bérletet veszek, sőt idegenbeli meccsekre is járunk rendszeresen, ennyit tudok hozzátenni.
„..aztán majd lehet tíz év múlva összeomlik, de az már a ti bajotok, de legalább addig kétszer kint lesztek hatezren.” Erre nem írok semmit, nem engem minősít…
Ebben a kérdéskörben nem fogunk egyetérteni, nem is kell. Én ezzel lezárom a témát kivéve, ha olyan válasz jön, ami viszontválaszt követel.