beroka írta:Igazságos a döntetlen.
Igaz Bereczki ha belövi üres kapura...
Azért elégedett vagyok a látottakkal nem volt ez rossz.
Sok sikert a Vidinek a jövő hétre.
Nagyon szétestünk a végére sajnos.
beroka írta:Igazságos a döntetlen.
Igaz Bereczki ha belövi üres kapura...
Azért elégedett vagyok a látottakkal nem volt ez rossz.
Sok sikert a Vidinek a jövő hétre.
zaggar írta:Ilyen meccszárással inkább vesztett a Loki 2 pontot, mint nyert 1-et. Kár érte.
zaggar írta:Ilyen meccszárással inkább vesztett a Loki 2 pontot, mint nyert 1-et. Kár érte.
SAW írta:Mintha nem örültek volna a hazai játékosok az egyenlítő gólnak.
Cselszky írta:SAW írta:Mintha nem örültek volna a hazai játékosok az egyenlítő gólnak.
Elég feltűnő volt. Gondolom, nem Tamással van bajuk, hanem fejben már a keddi meccsükön járnak. Végig érezhető volt valami ilyesmi, ami nekünk jól jött, máskülönben nem sok sanszunk lett volna a pontszerzésre.
SAW írta:Cselszky írta:SAW írta:Mintha nem örültek volna a hazai játékosok az egyenlítő gólnak.
Elég feltűnő volt. Gondolom, nem Tamással van bajuk, hanem fejben már a keddi meccsükön járnak. Végig érezhető volt valami ilyesmi, ami nekünk jól jött, máskülönben nem sok sanszunk lett volna a pontszerzésre.
Remélem, hogy ennyiről van szó és nem másról.
SAW írta:Cselszky írta:SAW írta:Mintha nem örültek volna a hazai játékosok az egyenlítő gólnak.
Döglégy írta:SAW írta:Cselszky írta:Elég feltűnő volt. Gondolom, nem Tamással van bajuk, hanem fejben már a keddi meccsükön járnak. Végig érezhető volt valami ilyesmi, ami nekünk jól jött, máskülönben nem sok sanszunk lett volna a pontszerzésre.
Nem tudom, feltűnt-e, de bundameccseken általában inkább túljátssza a szerepét, aki sáros.
SAW írta:Döglégy írta:SAW írta:Remélem, hogy ennyiről van szó és nem másról.
Nem tudom, feltűnt-e, de bundameccseken általában inkább túljátssza a szerepét, aki sáros.
Sosem ismertem fel a bundameccseket, nincs ehhez tehetségem.
De olyat is ritkán látok, hogy egy 91. percben esett gól szerzőjét konkrétan messzire kerülnek el a csapattársak.
Olyat többet, hogy a nyakában az egész csapat.
nyúl írta:Előre aláírtam volna. Így bosszantó.
SAW írta:Döglégy írta:SAW írta:Remélem, hogy ennyiről van szó és nem másról.
Sosem ismertem fel a bundameccseket, nincs ehhez tehetségem.
De olyat is ritkán látok, hogy egy 91. percben esett gól szerzőjét konkrétan messzire kerülnek el a csapattársak.
Olyat többet, hogy a nyakában az egész csapat.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 32 vendég