2-1-re nyert a Liverpool a Manchester City elleni felkészülési találkozón. Mohamed Szalah 1 perccel a becserélése után gólt fejelt, ám nem ettől marad emlékezetes a mérkőzés.

csecsko5 írta:örülök, hogy nem adta fel és vissza tudott térni a horror sérülése után, ami tönkretette a karrierjét :) Animo!
A szurkolók már csak ilyenek,nem kell mellre szívni.BSTH írta:csecsko5 írta:örülök, hogy nem adta fel és vissza tudott térni a horror sérülése után, ami tönkretette a karrierjét :) Animo!
Én is örülök, hogy a szarfaszú megúszta a meccset lap nélkül, két ilyen hőstett után.
Annak meg külön is: nem tudsz meglenni a szokásos beszólás nélkül.
MindigÚjpest írta:A szurkolók már csak ilyenek,nem kell mellre szívni.BSTH írta:csecsko5 írta:örülök, hogy nem adta fel és vissza tudott térni a horror sérülése után, ami tönkretette a karrierjét :) Animo!
Én is örülök, hogy a szarfaszú megúszta a meccset lap nélkül, két ilyen hőstett után.
???csecsko5 írta:MindigÚjpest írta:A szurkolók már csak ilyenek,nem kell mellre szívni.BSTH írta:Én is örülök, hogy a szarfaszú megúszta a meccset lap nélkül, két ilyen hőstett után.
:P
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég