Pénteki foci: két csapat az elődöntőbe juthat a vb-n

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Pénteki foci: két csapat az elődöntőbe juthat a vb-n

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.07.06. 22:31

kristof98.haladas írta:
BSTH írta:
MindigÚjpest írta: Két hozzászólásodra sem reagáltam,de lehet többre sem. Itt meg csak sajnálkozásomat fejeztem ki,hogy nem kamatoztatták a brazilok a szaktudásodat. Sorry.

Nem értem miért utazol ManBat-re.

Valószínű irritálja a tudálékos stílusa.
Pedig az ifjú denevér minden mondata helytálló ezúttal.

Én persze öreg pöcs (érzékenyeknek hímtag) vagyok, aki még látta Socratest, Zicót, Falcaót. S nem tetszik, amit látok, hogy "verik a brazilt". Mert kik ezek a "belga" gyűjtőnéven futó, túlnyomórészt exportált "korcsok", akik elgáncsolnak egy Brazíliát? Aztán magamhoz térek, milyen korban élek. S már nem csodálkozom. Még azt se mondhatom, hogy igazságtalan. Ez az idegenlégiók kora. Lukaku Poirot, te szülj nekem rendet!

Belgium utolsó mérvadója a szememben továbbra is a Pándy András.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.07.06. 22:32

ManBat írta:
kristof98.haladas írta:
BSTH írta:Nem értem miért utazol ManBat-re.

Ezt a modoros beszólogatásokon kívül máshogy is kifejtheti.
Például?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.07.06. 22:37

MindigÚjpest írta:
ManBat írta:
kristof98.haladas írta:Valószínű irritálja a tudálékos stílusa.

Ezt a modoros beszólogatásokon kívül máshogy is kifejtheti.
Például?

Az imént azt írtad, a kevesebb több. Ha nem rontanál rá majd' minden állításomra topik-, és témafüggetlenül, már az előrelépés lenne, de az ideális igazából az lenne, hogy ha annyira zavarlak, akkor beraksz a haragosaid közé a vezérlőpultodon, eltűnnek a hozzászólásaim a szemed elől, és Bódog mindenki.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2018.07.06. 22:40

ManBat írta:
ryanmckane írta:
BSTH írta:Kedvencem a Kőbányai. :-)

borzasztó rég ittam :) manapság nagyon rákattantam - ha esetleg kocsmázásra kerül a sor - a Dreher Hidegkomlósra...

Itthon kaphatók közül a Lobkowicz a kedvenc. Cseh, a Pennyben adják, ízre olyan mint a Soproni IPA, csak keserűbb, és 220 doboza.

az IPA kellemes, de már néha az is sok nekem, ami annál keserűbb, szerintem az már nem jönne be :) a Hidegkomlós viszont marha jó, csapolva, üvegben mindenhogy .. :)

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.07.06. 22:41

ManBat írta:
MindigÚjpest írta:
ManBat írta:Ezt a modoros beszólogatásokon kívül máshogy is kifejtheti.
Például?

Az imént azt írtad, a kevesebb több. Ha nem rontanál rá majd' minden állításomra topik-, és témafüggetlenül, már az előrelépés lenne, de az ideális igazából az lenne, hogy ha annyira zavarlak, akkor beraksz a haragosaid közé a vezérlőpultodon, eltűnnek a hozzászólásaim a szemed elől, és Bódog mindenki.
Az azért túlzás,hogy haragszom rád. Mondjuk megfontolandó ez a vezérlőpultosdi. Meglátjuk.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.07.06. 22:41

ManBat írta:
MindigÚjpest írta:
ManBat írta:Ezt a modoros beszólogatásokon kívül máshogy is kifejtheti.
Például?

Az azért túlzás,hogy haragszom rád. Mondjuk megfontolandó ez a vezérlőpultosdi. Meglátjuk.

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2018.07.06. 22:41

BSTH írta:
ryanmckane írta:
BSTH írta:Kedvencem a Kőbányai. :-)

borzasztó rég ittam :) manapság nagyon rákattantam - ha esetleg kocsmázásra kerül a sor - a Dreher Hidegkomlósra...

Vagy 25 éve nem ittam Drehert. Nem ízett soha.

kóstold ezt meg szerintem, behűtve valami félelmetesen jó (számomra, bár én nem vagyok egy nagy ízlelgetős)

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.06. 22:43

ryanmckane írta:
BSTH írta:
ryanmckane írta:

Vagy 25 éve nem ittam Drehert. Nem ízett soha.

kóstold ezt meg szerintem, behűtve valami félelmetesen jó (számomra, bár én nem vagyok egy nagy ízlelgetős)

Megfogadom a tanácsodat.

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2018.07.06. 22:44

MindigÚjpest írta:
ManBat írta:
MindigÚjpest írta: Például?

nemá', hogy fogtok így tippelni? :)

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.07.06. 22:46

ryanmckane írta:
MindigÚjpest írta:
ManBat írta:Az imént azt írtad, a kevesebb több. Ha nem rontanál rá majd' minden állításomra topik-, és témafüggetlenül, már az előrelépés lenne, de az ideális igazából az lenne, hogy ha annyira zavarlak, akkor beraksz a haragosaid közé a vezérlőpultodon, eltűnnek a hozzászólásaim a szemed elől, és Bódog mindenki.

nemá', hogy fogtok így tippelni? :)
Ahogy eddig.

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2018.07.06. 22:53

ManBat írta:
ryanmckane írta:
ManBat írta:Kár, hogy minden hozzászólásomra csípőből beszólogatsz.
Európa - annak is csupán az 5 krémligája - minden eddiginél jobban lett a futball ütőere, amivel az izolált brazil liga jó húsz éve nem tudja tartani a tempót sem taktikailag, sem játékosanyagilag. Olyan szövkapot választani, akinek semmilyen tapasztalata vagy ismerete nincs a diktáló - és játékosai többsége által megélt - futballvilágról, jelentős öntökönlövés.

ez jogos, de akkor szerinted kit kellett volna kinevezni kapitánynak egy ilyen csapat élére? nyilván olyan kell, aki tud az otthoniból is válogatni, nem csak az Európába szakadt sztárokat ismeri, mert manapság egyre kevesebb van...

Nem ismerem, hogy a 2002-es aranycsapatból visszavonulásuk után hányan adták edzősködésre a fejüket, de én pl. ott néztem volna körül.

robikárlosz edzősködik talán valahol közép-belső ázsiában. valamelyik másik meg ifiedző philadelphiában.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.07.06. 23:10

ManBat írta:
Savaria1919 írta:
BSTH írta:Ahol hajrá Horátország!
Fogadtam egy sörben, hogy ők nyerik a tornát.

Legalább stílszerűen Karlovackóban?

Az egy kimondottan jó sör, a horvát piacot érthetetlenül vezető Ozujskóval ellentétben.

Én is kedvelem, Pesten van néhány abc a belvárosban, ahol forgalmazzák, akkor inkább azt választom a hazai hasonló árkategóriájúak helyett.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.07.06. 23:11

Savaria1919 írta:
ManBat írta:
Savaria1919 írta:Legalább stílszerűen Karlovackóban?

Az egy kimondottan jó sör, a horvát piacot érthetetlenül vezető Ozujskóval ellentétben.

Én is kedvelem, Pesten van néhány abc a belvárosban, ahol forgalmazzák, akkor inkább azt választom a hazai hasonló árkategóriájúak helyett.

Miskolcon is kapható, de 270 forintért inkább kihagyom.
Múltkor a Kronenbourg volt 250-re leárazva. Az viszont megérte az árkülönbözetet minden szinten.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.07.06. 23:12

BSTH írta:
Savaria1919 írta:
BSTH írta:Ahol hajrá Horátország!
Fogadtam egy sörben, hogy ők nyerik a tornát.

Legalább stílszerűen Karlovackóban?

Dehogy. Kocsma, csapolt Arany Ászok.

Hörpintő? :)
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.07.06. 23:15

ManBat írta:
Savaria1919 írta:
ManBat írta:Az egy kimondottan jó sör, a horvát piacot érthetetlenül vezető Ozujskóval ellentétben.

Múltkor a Kronenbourg volt 250-re leárazva. Az viszont megérte az árkülönbözetet minden szinten.

Nemrég kaptam egy Laskót, határozottan jó volt.
Ha tehetem, akkor leginkább Pilsnert iszom, az itthon beszerezhető cseh sörök közül az eredeti, nem bőcsi/kőbányai utángyártott.
- Képes Sport 1940.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.07.06. 23:18

nyúl írta:
kristof98.haladas írta:
BSTH írta:Nem értem miért utazol ManBat-re.

Pedig az ifjú denevér minden mondata helytálló ezúttal.

Én persze öreg pöcs (érzékenyeknek hímtag) vagyok, aki még látta Socratest, Zicót, Falcaót. S nem tetszik, amit látok, hogy "verik a brazilt". Mert kik ezek a "belga" gyűjtőnéven futó, túlnyomórészt exportált "korcsok", akik elgáncsolnak egy Brazíliát? Aztán magamhoz térek, milyen korban élek. S már nem csodálkozom. Még azt se mondhatom, hogy igazságtalan. Ez az idegenlégiók kora. Lukaku Poirot, te szülj nekem rendet!

Belgium utolsó mérvadója a szememben továbbra is a Pándy András.
Importált. Mindegy.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.07.06. 23:19

Savaria1919 írta:
ManBat írta:
Savaria1919 írta:Én is kedvelem, Pesten van néhány abc a belvárosban, ahol forgalmazzák, akkor inkább azt választom a hazai hasonló árkategóriájúak helyett.

Nemrég kaptam egy Laskót, határozottan jó volt.
Ha tehetem, akkor leginkább Pilsnert iszom, az itthon beszerezhető cseh sörök közül az eredeti, nem bőcsi/kőbányai utángyártott.

Az se rossz, és az kifejezetten gyakran kapható, és néha még értelmes áron is kapható.
Sajnos a szerb sörök nem nagyon jutnak be az itthoni piacra, pedig mind az apatini Jelen, mind a bácstopolyai Lav (mondjuk az itthon kapható zöld dobozos Tuborgot ők fözik) igen jó nedűt hoz össze.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.07.06. 23:22

ManBat írta:
beroka írta:
ManBat írta:A belgákkal nekem se lenne gondom, ezzel a marokkói-belgakongói-albán-mali-fasztudjamilyenmég válogatottal nem tudok szimpátiát érezni.

Engem nem zavar hisz ez a világ van.
Mi magyarok is haladunk előre szépen már ezen a színten.
Ritka Európában már az a válogatott amelyikben nincs más régió.

Engem baromira zavar. Érdekes, a horvátok, az oroszok vagy a svédek(!) teljesen saját erőből, vagy csapatukban csak mutatóban más földivel jutottak el eddig.
Innentől akkor legyen orosz győzelem, francia ezüst, svéd bronz.

Akkor alapvetően nem is a csapattal, hanem a társadalmukkal van problémád. Tudtommal a lakosság jó negyede valamilyen migrációs háttérrel bír, a fiataloknál valószínűleg még nagyobb az arány, talán 35-40% is lehet. Ez tükröződik a válogatottjukon is, valamennyire leképezi a populáció jellegét, azaz egy természetes dolog, így nem is ütközök meg rajta.
Egyébként az orosz válogatott szerintem annyira nem jó példa. Van ott honosított (!) brazil, akinek eredendően semmi kapcsolata nem volt az országgal, és az egyik közvetítés során elhangzottak szerint 6 év alatt képtelen volt annyira megtanulni oroszul, hogy vállaljon egy kétmondatos nyilatkozatot. Az ilyen pl. engem sokkal jobban zavar. Dzagojev, Gabulov mindketten oszét gyökerűek, Szamedov félig azeri, Dzjuba félig ukrán, Granat ukrán zsidó, Kuzjajev pedig tadzsik származású, nem mintha bármi gondom lenne velük.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.07.06. 23:24

Cselszky írta:
ManBat írta:
beroka írta:Engem nem zavar hisz ez a világ van.
Mi magyarok is haladunk előre szépen már ezen a színten.
Ritka Európában már az a válogatott amelyikben nincs más régió.

Engem baromira zavar. Érdekes, a horvátok, az oroszok vagy a svédek(!) teljesen saját erőből, vagy csapatukban csak mutatóban más földivel jutottak el eddig.
Innentől akkor legyen orosz győzelem, francia ezüst, svéd bronz.

Akkor alapvetően nem is a csapattal, hanem a társadalmukkal van problémád. Tudtommal a lakosság jó negyede valamilyen migrációs háttérrel bír, a fiataloknál valószínűleg még nagyobb az arány, talán 35-40% is lehet. Ez tükröződik a válogatottjukon is, valamennyire leképezi a populáció jellegét, azaz egy természetes dolog, így nem is ütközök meg rajta.
Egyébként az orosz válogatott szerintem annyira nem jó példa. Van ott honosított (!) brazil, akinek eredendően semmi kapcsolata nem volt az országgal, és az egyik közvetítés során elhangzottak szerint 6 év alatt képtelen volt annyira megtanulni oroszul, hogy vállaljon egy kétmondatos nyilatkozatot. Az ilyen pl. engem sokkal jobban zavar. Egyébként pl. Dzagojev, Gabulov mindketten oszét gyökerűek, Szamedov félig azeri, Dzjuba félig ukrán, Granat ukrán zsidó, Kuzjajev pedig tadzsik származású, nem mintha bármi gondom lenne velük.

Fernandes számomra is egy kategória az újbelgákkal, újsvájciakkal, a többi felsorolt nemzetiség viszont történelmileg megtalálható Oroszországban.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.06. 23:30

Savaria1919 írta:
BSTH írta:
Savaria1919 írta:Legalább stílszerűen Karlovackóban?

Dehogy. Kocsma, csapolt Arany Ászok.

Hörpintő? :)

Igencsak az lesz :-)

Vissza: “www.nb1.hu”