k11zoltan írta:Hát én leszopom magam, ha ezt se nyerjük meg.
Az őszi produkció végén még a dobogóról beszéltünk.
Most meg a kínosabbnál kínosabb zakók.
Jó, ha meglesz a felsőház.
Hajrá Pápa!
Savaria1919 írta:k11zoltan írta:Hát én leszopom magam, ha ezt se nyerjük meg.
Hajrá Pápa!
Nekem személy szerint hiányoztok az NB1-ből.
k11zoltan írta:Savaria1919 írta:k11zoltan írta:Hát én leszopom magam, ha ezt se nyerjük meg.
Hajrá Pápa!
Nekem személy szerint hiányoztok az NB1-ből.
Kösz.
El akarok menni az Újpest elleni meccsetekre. Kell most valami szurkolói kártya, vagy csak úgy be lehet menni?
Kell előfoglalni, vagy úgyse lesz telt ház?
kristof98.haladas írta:k11zoltan írta:Savaria1919 írta:Nekem személy szerint hiányoztok az NB1-ből.
Kösz.
El akarok menni az Újpest elleni meccsetekre. Kell most valami szurkolói kártya, vagy csak úgy be lehet menni?
Nem kell kártya. Szerintem a vendég mellett biztos lesz helyed, de azért tájékozódj, hogy mennyire fogynak a jegyek.
k11zoltan írta:kristof98.haladas írta:k11zoltan írta:Kösz.
Nem kell kártya. Szerintem a vendég mellett biztos lesz helyed, de azért tájékozódj, hogy mennyire fogynak a jegyek.
És szerinted a vendégbe is? (mert azért mégiscsak Újpest szurkoló vagyok) Persze megnézem a hazaiból is ha kell.
Vagy a vendég jegyeket csak pesten lehet megvenni?
k11zoltan írta:kristof98.haladas írta:k11zoltan írta:Kösz.
És szerinted a vendégbe is? (mert azért mégiscsak Újpest szurkoló vagyok) Persze megnézem a hazaiból is ha kell.
Vagy a vendég jegyeket csak pesten lehet megvenni?
k11zoltan írta:Kösz! Akkor átugrok.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég