SuperDepor írta:Nincs az a matematikai képlet aminek a vége az lenne, h bent maradunk, ha nem szerzünk 6 pontot.
Totál megérte ezért kibaszni Bódogot
SuperDepor írta:Nincs az a matematikai képlet aminek a vége az lenne, h bent maradunk, ha nem szerzünk 6 pontot.
ManBat írta:SuperDepor írta:Nincs az a matematikai képlet aminek a vége az lenne, h bent maradunk, ha nem szerzünk 6 pontot.
ManBat írta:SuperDepor írta:Nincs az a matematikai képlet aminek a vége az lenne, h bent maradunk, ha nem szerzünk 6 pontot.
John McClane írta:ManBat írta:SuperDepor írta:Nincs az a matematikai képlet aminek a vége az lenne, h bent maradunk, ha nem szerzünk 6 pontot.
Így legalább van némi esély a változásra,vele teljesen kilátástalan volt.
MOndjuk szerintem a Kövesd és a Debrecen is leadja majd nektek a pontokat
John McClane írta:ManBat írta:SuperDepor írta:Nincs az a matematikai képlet aminek a vége az lenne, h bent maradunk, ha nem szerzünk 6 pontot.
Reginald McFreez írta:Cselszky írta:Savaria1919 írta:Na, a Loki belendült.
Bundás gecik. Vagy valami ilyesmi.
Nem biztos, hogy bunda, ha csak az akarás szándékos elhagyása nem az. De mindenképp fura. Tabakovics meg lehet nem figyelt oda a megbeszélésen. :)
nyúl írta:Hányinger. Azt hiszem, minden idők leggyengébb tavaszi szereplését produkáljuk egy nyert meccsel. S tippem szerint a legrosszabb hazai mérleggel győztes meccs nélkül. Ne higgye senki, hogy ez drámai formahanyatlás. Mind a klubra, mind a játékosokra nagybetűvel van felfestve, hogy eladó. Sajnálom, hogy kiesni már valószínűleg nem tudunk. Talán megszűnni még igen. Ami egyre szimpatikusabb kilátás nekem. Erre a csapatra semmi szükség. Viszolygok tőle és lassan szembefordít a gyerekkorommal. Bandinak azt kívánom, hogy méltósággal tudja venni a kalapját. Ezek a férgek meg pusztuljanak.
Cselszky írta:John McClane írta:ManBat írta:Totál megérte ezért kibaszni Bódogot
A Kövesd nem akar bentmaradni?
Cselszky írta:nyúl írta:Hányinger. Azt hiszem, minden idők leggyengébb tavaszi szereplését produkáljuk egy nyert meccsel. S tippem szerint a legrosszabb hazai mérleggel győztes meccs nélkül. Ne higgye senki, hogy ez drámai formahanyatlás. Mind a klubra, mind a játékosokra nagybetűvel van felfestve, hogy eladó. Sajnálom, hogy kiesni már valószínűleg nem tudunk. Talán megszűnni még igen. Ami egyre szimpatikusabb kilátás nekem. Erre a csapatra semmi szükség. Viszolygok tőle és lassan szembefordít a gyerekkorommal. Bandinak azt kívánom, hogy méltósággal tudja venni a kalapját. Ezek a férgek meg pusztuljanak.
Az előzetesen is valószínű volt, hogy nyögvenyelős meccs lesz (Bódi kiesése, Varga eltiltása), Könyves sérülése csak tetézte a bajt. Nagyon vékony a keretünk, nem igazán fér bele 3 alapember kihullása. De a védelmünk nagyjából egyben volt (kivéve ugye Ferenczi), a vkp-ink játszottak, így nehezen emészthető a széthulló hátsó alakzat és a benyelt 3 gól.
Érződik valami olyasmi, amiről írsz. Bandi helyében a szezon után lelépnék, vagy legalábbis a helyzet azonnali rendezésétől tenném függővé a folytatást. Bár utóbbi elég reménytelennek látszik. Nem lehet ilyen körülmények között alkotni, tömény szenvedés, kínlódás zajlik. Tegnap a közvetítésbe beszűrődött egy kétségbeesett megnyilvánulás a kispadoktól, 0-2-nél lehetett, mintha Bandi hangja lett volna: "De mondd meg, hogy kit küldjek be? Kit?"
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég