Milito írta:dingo írta:Milito írta:Ez csak simán egy provokatív kérdés. Nem fogom kifejteni a dolgot.
Nincs ebben semmi provokatív. Mi az a lényeg amit nem értenek keleten?
Ők csak azt látják, hogy pénzért elvihetnek magukhoz néhány nevesebb játékost, de fogalmuk nincs arról, hogy milyen lehet igazán kötődni egy csapathoz, milyen lehet a lehető legjobb értelemben véve szurkolónak lenni.
Csak próbálják lemásolni ezt az elkorcsisult, kizárólag pénzre épülő fajtáját a sportnak, amitől az utóbbi időben itt Európában is egyre többen fordulnak el.
"Ők csak azt látják, hogy pénzért elvihetnek magukhoz néhány nevesebb játékost,"
Tehát ugyanazt teszik mint az ejrópai nagy klubbok
"de fogalmuk nincs arról, hogy milyen lehet igazán kötődni egy csapathoz, milyen lehet a lehető legjobb értelemben véve szurkolónak lenni."
Az életben nem voltam Kínában meccsen így lövésem sincs mennyire kötődnek a szurkolóik a klubjukhoz, de szerintem pont az a cél hogy minél népszerűbbé tegyék a focit.
"Csak próbálják lemásolni ezt az elkorcsisult, kizárólag pénzre épülő fajtáját a sportnak, amitől az utóbbi időben itt Európában is egyre többen fordulnak el."
Tehát a mai európai klubfoci lényegét tökéletesen megértették.
Az nem világos nekem ha egy brit vagy spanyol klub kifizet valakiért 20 millát azzal semmi gond, meg azzal se hogy orvérzésig van minden csapat légióssal,de a sárgáknak a kurvaannyát mert csapatonként le fognak igazolni 2-3 nevesebb játékost,Nyilván sokkal nagyobb pénzt feldobva.