Megdöbbentő nyilatkozatot adott a Vidi sztárja

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.03.02. 11:05

Székesfehérvár - Danko Lazovics szavai komoly vitát váltottak ki.

Lehet szeretni, vagy nem szeretni, de az vitathatatlan, hogy Danko Lazovics az NB I egyik legjobbja. A Vidi szerb futballistája az M4 Sportnak adott hosszabb interjút, amelyben a honi labdarúgást fényezte.

"Maga a liga nagyon kiegyenlített, ez a bajnokság nem lefutott, itt bárki lehet bajnok, szorosak a mérkőzések. Hasonló minőségűek a keretek is. Nagyon szeretek itt lenni, mert magaménak tudom érezni ezt a tervezetet. Nemcsak azt, ami a magyar futball egészét jellemzi, hanem azt, ami a Videotonnál is zajlik. Úgy gondolom, ha ezen az úton halad tovább a fejlődés, akkor az elkövetkezendő öt-hat évben a magyar futball újra olyan sikeres lehet, mint Puskásék idejében volt" - fogalmazott Lazovics.

Érdekes nyilatkozat, annyi szent, de azt kívánjuk, legyen igaza a légiósnak...

FTC: ennyit kaphatnak a bűnösök a balhé miatt - videó - NB1.hu

18 drukker ellen emeltek vádat.

SuperDepor
Moderátor

Re: Megdöbbentő nyilatkozatot adott a Vidi sztárja

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.03.02. 13:18

azt hittem, h a cím ellenére mégsem lesz megdöbbentő, azonban most igazatok van, tényleg megdöbbentő marhaságokat beszél Lazovics
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.02. 13:28

amikor a tehetség ésszel is párosul
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.03.02. 13:59

Szerintem is reális esélye van annak, hogy ha még 5-6 évig öntik bele a pénzt, azalatt a világfutball lesz olyan kedves és visszalassul a mi kis megszokott rugós/állófocis sebességünkre, hogy ismét mi lehessünk a "Puszkászék".
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.03.02. 17:12

Jó cucc lehet amit szed,nyilván attól volt az is mikor pörgött,mint a búgócsiga.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.03.02. 17:51

Egyébként a labdarúgás színvonala már ott van (tán még meg is haladta picit), mint Puskásék idejében. Szóval jó úton vagyunk, már csak meg kell várni, mire utolér minket a siker.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.03.02. 18:56

Reginald McFreez írta:Egyébként a labdarúgás színvonala már ott van (tán még meg is haladta picit), mint Puskásék idejében. Szóval jó úton vagyunk, már csak meg kell várni, mire utolér minket a siker.

Ennyi! Leragadtunk annál a sebességnél. :D
Go Gunners Hajrá Videoton

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.03.02. 18:59

Gunners írta:
Reginald McFreez írta:Egyébként a labdarúgás színvonala már ott van (tán még meg is haladta picit), mint Puskásék idejében. Szóval jó úton vagyunk, már csak meg kell várni, mire utolér minket a siker.

Ennyi! Leragadtunk annál a sebességnél. :D

Türelem, megvárjuk, hogy mindenki elmenjen Kínába, és mienk lesz a világ! :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

challo
Tartalék

HozzászólásSzerző: challo » 2018.03.03. 12:59

a nyilatkozatnak talán érdekesebb volt ez a része:

„Nem annak kellene a legfontosabbnak lennie, hogy Roli (Juhász) vagy én mellettem ülnek-e az öltözőben. Az lenne a lényeg, hogy lássam rajtuk, jobbak akarnak lenni, mint amilyenek mi vagyunk. Könnyű valaki mellett ülni az öltözőben, Az viszont egy másik dolog, ha meg kell harcolni a helyért. Egyelőre nem látok olyan fiatalokat, akik letépnék rólunk a mezt. Ha változik a fiatalok mentalitása, hamar fejlődni fog az ország labdarúgása."

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2018.03.03. 13:47

Ferencváros // Man Utd írta:Szerintem is reális esélye van annak, hogy ha még 5-6 évig öntik bele a pénzt, azalatt a világfutball lesz olyan kedves és visszalassul a mi kis megszokott rugós/állófocis sebességünkre, hogy ismét mi lehessünk a "Puszkászék".

a bl versenykiírás változtatása után nincs az a pénz a magyar fociban, hogy a következő évtized(ek)ben talpra álljon... ez a hajó elment, talán csak egy olyan komoly pénzügyi válság után amikor is padlóra kerülnének az óriások, persze akkor meg nekünk is lesz épp elég bajunk a foci helyett...

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.03.03. 15:59

raab írta:a bl versenykiírás változtatása után nincs az a pénz a magyar fociban, hogy a következő évtized(ek)ben talpra álljon... ez a hajó elment, talán csak egy olyan komoly pénzügyi válság után amikor is padlóra kerülnének az óriások, persze akkor meg nekünk is lesz épp elég bajunk a foci helyett...

ez nem csak minket érint. lengyelek, az összes balkáni, a skandik, még az osztrákok is csak kamillázhatnak mostantól.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.03.03. 16:08

Javier Arizmendi írta:
raab írta:a bl versenykiírás változtatása után nincs az a pénz a magyar fociban, hogy a következő évtized(ek)ben talpra álljon... ez a hajó elment, talán csak egy olyan komoly pénzügyi válság után amikor is padlóra kerülnének az óriások, persze akkor meg nekünk is lesz épp elég bajunk a foci helyett...

ez nem csak minket érint. lengyelek, az összes balkáni, a skandik, még az osztrákok is csak kamillázhatnak mostantól.

Pedig az volt a duma, hogy mennyire fasza lesz a szlovén elnök a kicsiknek... Át lettünk verve, fiatal barátaim.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.03.03. 23:54

Cselszky írta:
Javier Arizmendi írta:

Pedig az volt a duma, hogy mennyire fasza lesz a szlovén elnök a kicsiknek... Át lettünk verve, fiatal barátaim.

alighogy elfoglalta a székét a csávó, utána röviddel meg is szavazták /vagy elrendelte?/ hogy fullra topligásítják a BL-t, az elég józanító pofon volt a sportszerető emberkéknek, csak a többség eddig nem vette komolyan a dolgot...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.03.04. 03:06

Cselszky írta:
Javier Arizmendi írta:

Remélem az elnök úr és a haverock ismerik a Deep Throat című oktatási anyagot. Ha nem, szívesen tartok nekik prezentációt 25 egyenként 70 centis farkú négerrel.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.03.04. 08:45

Én örülök az üzleti alapú elitizmus egyre gátlástalanabb uralmának a futballban. Önmagát felfaló, belterjes folyamat. Azt remélem, hamarosan előidéz egy szakadást, s párhuzamos európai kupát vagy kupákat hoznak tető alá a mesterségesen, tisztességtelen versennyel kiszorítottak összefogásával. A BL meg csak valami hányadék szar lesz pénzes proliknak, mint a Superbowl.

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2018.03.04. 14:10

nyúl írta:Én örülök az üzleti alapú elitizmus egyre gátlástalanabb uralmának a futballban. Önmagát felfaló, belterjes folyamat. Azt remélem, hamarosan előidéz egy szakadást, s párhuzamos európai kupát vagy kupákat hoznak tető alá a mesterségesen, tisztességtelen versennyel kiszorítottak összefogásával. A BL meg csak valami hányadék szar lesz pénzes proliknak, mint a Superbowl.

Egyetértek!

Egy nagyobb pénzügyi válság esetén a folyamat fel is gyorsulhat. Ha az átigazolási piac piramisjátéka összedől, akkor Amerikához hasonlóan kénytelenek lesznek intézményesíteni a szakadást.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.03.05. 00:30

nyúl írta:Én örülök az üzleti alapú elitizmus egyre gátlástalanabb uralmának a futballban. Önmagát felfaló, belterjes folyamat. Azt remélem, hamarosan előidéz egy szakadást, s párhuzamos európai kupát vagy kupákat hoznak tető alá a mesterségesen, tisztességtelen versennyel kiszorítottak összefogásával. A BL meg csak valami hányadék szar lesz pénzes proliknak, mint a Superbowl.

Az SB, mint az amerikai fociliga döntője (figyelembe véve a liga draftolási rendszerét, fizetési sapka stb.) pont nem jó példa ide. Ha csak önmagában veszed, mint médiaeseményt, akkor lehet, de azt meg nem igazán lehet összevetni egy egész sorozattal (BL).
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.03.05. 01:05

Ferencváros // Man Utd írta:

Az SB, mint az amerikai fociliga döntője (figyelembe véve a liga draftolási rendszerét, fizetési sapka stb.) pont nem jó példa ide. Ha csak önmagában veszed, mint médiaeseményt, akkor lehet, de azt meg nem igazán lehet összevetni egy egész sorozattal (BL).

Irdatlan jegyárak lesznek, és igaz: ami az egykori munkások szórakozása volt, az átmegy úrias, gazdag emberek passziójává. A SB-ra egy jegy most se volt kevés: átlag 8.000 dolcsi környékén mozogtak, de egy szállodai szoba arra hétre 800 pénz volt per koponya. Nyilván ott van akinek megy ilyen jól, de oda se az megy, akiért ez a sport megszületett.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.03.05. 06:43

Deep Purple írta:

Egyetértek!

Egy nagyobb pénzügyi válság esetén a folyamat fel is gyorsulhat. Ha az átigazolási piac piramisjátéka összedől, akkor Amerikához hasonlóan kénytelenek lesznek intézményesíteni a szakadást.

Bottal fogunk járni, mire az összedől, az én tippem szerint.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.05. 07:15

BlancoAgilon38 írta:
Ferencváros // Man Utd írta:

Irdatlan jegyárak lesznek, és igaz: ami az egykori munkások szórakozása volt, az átmegy úrias, gazdag emberek passziójává. A SB-ra egy jegy most se volt kevés: átlag 8.000 dolcsi környékén mozogtak, de egy szállodai szoba arra hétre 800 pénz volt per koponya. Nyilván ott van akinek megy ilyen jól, de oda se az megy, akiért ez a sport megszületett.

ez a sport leginkább azokért született akik csinálnák, csinálják, aztán ragadt rá a bamba néző
az üzlet meg senkiért, mert az üzlet a profitért jön létre kizárólag és nem valakikért, szóval abba sajnos bele volt kódolva, hogy elbukja a proli, maximum a dolog sebessége és mértéke lehetett kérdés valamikor is
egyetlen esély, hogy lesz kétféle foci, egy videós, reklámszünetes steril szar az új közönségnek, egy amatőr, feketeruhásbírós a lemaradóknak
ha ez létre is jön, előző valszeg önmaga farkába fog egyszer harapni és akkor megint lenyúlják a focit és csinálnak belőle megint bizniszfocit, de ez rengeteg idő még, nem a mi ügyünk lesz
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”