Cselszky írta:Jova, Lang, Kelemen, Windecker, Radó, Szolnoki, Ugrai, Poór, Szakály A., Adorján, Kovács I.
Ez volt az álomcsapatunk.
Már Jován bukott az egész.
Cselszky írta:Jova, Lang, Kelemen, Windecker, Radó, Szolnoki, Ugrai, Poór, Szakály A., Adorján, Kovács I.
Savaria1919 írta:kristof98.haladas írta:Savaria1919 írta:Nem szerették a szurkolók. Csertői után vette át a csapatot, egy harmatgyenge ősz után hozott egy vállalható tavaszt, aztán otthagyott minket szezonkezdés előtt, amikor hívták edzősködni az U-válogatotthoz.
Nekem pozitívumként a Pápa elleni idegenbeli győzelem maradt meg,de voltak kifejezetten kellemetlen meccsek, mint a ZTE és a Videoton megalázó vereségek.
Igen, na azóta sem nyertünk Pápán. Pedig akkor jó sorozatban voltak k11zoliék.
BlancoAgilon38 írta:Cselszky írta:Jova, Lang, Kelemen, Windecker, Radó, Szolnoki, Ugrai, Poór, Szakály A., Adorján, Kovács I.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Cselszky írta:Jova, Lang, Kelemen, Windecker, Radó, Szolnoki, Ugrai, Poór, Szakály A., Adorján, Kovács I.
pedig Jován Robi nagy reménység volt Petres Tomival együtt
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Már Jován bukott az egész.
Lottózni fogok szombaton. Tudtam, hogy erre te fogsz lecsapni.
Egyébként az említett páros Kálmán bá' álmaiban volt világverő. Nagyjából szart se értek együtt. Összesen 9 meccs, 2 gól. India és az USA ellen.
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Már Jován bukott az egész.
Egyébként az említett páros Kálmán bá' álmaiban volt világverő. Nagyjából szart se értek együtt. Összesen 9 meccs, 2 gól. India és az USA ellen.
ManBat írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:pedig Jován Robi nagy reménység volt Petres Tomival együtt
Petres Tamás (Székesfehérvár, 1968. szeptember 3. – ) labdarúgó, csatár. Az 1988–89-es bajnoki idény gólkirálya 19 góllal.
gondolom ő volt a kor Eppelje
BlancoAgilon38 írta:ManBat írta:BlancoAgilon38 írta:Lottózni fogok szombaton. Tudtam, hogy erre te fogsz lecsapni.
Petres Tamás (Székesfehérvár, 1968. szeptember 3. – ) labdarúgó, csatár. Az 1988–89-es bajnoki idény gólkirálya 19 góllal.
Tudom. Gólkirály volt, de ugyanakkor egy nagy tévedés is.
ManBat írta:BlancoAgilon38 írta:ManBat írta:Petres Tamás (Székesfehérvár, 1968. szeptember 3. – ) labdarúgó, csatár. Az 1988–89-es bajnoki idény gólkirálya 19 góllal.
Tudom. Gólkirály volt, de ugyanakkor egy nagy tévedés is.
nem is feltételeztem másként :)
Savaria1919 írta:Cselszky írta:Jova, Lang, Kelemen, Windecker, Radó, Szolnoki, Ugrai, Poór, Szakály A., Adorján, Kovács I.
Majdnem mindeki szombathelyi.
Savaria1919 írta:Cselszky írta:Jova, Lang, Kelemen, Windecker, Radó, Szolnoki, Ugrai, Poór, Szakály A., Adorján, Kovács I.
A Vaskezű írta:Savaria1919 írta:Cselszky írta:Jova, Lang, Kelemen, Windecker, Radó, Szolnoki, Ugrai, Poór, Szakály A., Adorján, Kovács I.
Érdemes lenne ezt átdolgozni egy kicsit, egy rigmussá. Pl. mindenki szombathelyi, vagy ilyesmi.
A Vaskezű írta:Savaria1919 írta:Cselszky írta:Jova, Lang, Kelemen, Windecker, Radó, Szolnoki, Ugrai, Poór, Szakály A., Adorján, Kovács I.
Érdemes lenne ezt átdolgozni egy kicsit, egy rigmussá. Pl. mindenki szombathelyi, vagy ilyesmi.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég