daniute írta:BlancoAgilon38 írta:daniute írta:Ez a része nekem is kamuszagú. Ti szurkolók nem vettétek észre? Kilencet simán észre lehet venni.
Ő Vidi-szurkoló.
Akkor elnézést.:)
Ha megharagszik, véged. :)
daniute írta:BlancoAgilon38 írta:daniute írta:Ez a része nekem is kamuszagú. Ti szurkolók nem vettétek észre? Kilencet simán észre lehet venni.
Ő Vidi-szurkoló.
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ManBat írta:És akkor itt jön be az angol a képbe, mint közös áthidaló nyelv. Bár anno Kecsón Szivics kihajintotta azokat, akik nem tanultak meg legalább focimagyarul (vagy legalábbis fenyegetőzött vele).
Elég fura hely az ahol a felettes kell hogy igazodjon a beosztottjának.
hülyeség az egész, kell egy maroknyi szó ami a pályán kell, ezt bármelyik nyelvterületről jött ember meg tud jegyezni és tudja mikor mit kell csinálni, mint a kutya ha hallja a sípszót
neme kell ehhez a nyelvet megtanulni
amúgy meg biztos te is fel tudnál sorolni pár focistát a nagyvilágból aki némán is kellene bármelyik edzőnek
Némán, de nem süketen.
Én se arra gondoltam, hogy tökéletesen tanuljon meg magyarul, angolul. Pár száz szó bőven elég, nem kell egy hatezres szókincs és a műveltető szerkezet pontos ismerete.
BlancoAgilon38 írta:daniute írta:BlancoAgilon38 írta:Ő Vidi-szurkoló.
Ha megharagszik, véged. :)
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:hülyeség az egész, kell egy maroknyi szó ami a pályán kell, ezt bármelyik nyelvterületről jött ember meg tud jegyezni és tudja mikor mit kell csinálni, mint a kutya ha hallja a sípszót
neme kell ehhez a nyelvet megtanulni
amúgy meg biztos te is fel tudnál sorolni pár focistát a nagyvilágból aki némán is kellene bármelyik edzőnek
Némán, de nem süketen.
Én se arra gondoltam, hogy tökéletesen tanuljon meg magyarul, angolul. Pár száz szó bőven elég, nem kell egy hatezres szókincs és a műveltető szerkezet pontos ismerete.
azt te is belátod, hogy 1-200 szó ismeretétől még nem tanul meg magyarul (angolul)
szóval túl van ez tolva, ennyit már rég a fejébe kellett volna verni az edzéseken (és nem többet ha nem akarja)
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ManBat írta:Magyarul se tanult meg.
nem könnyű
ha meg se próbálta az mondjuk tényleg nem szép, de még azt sem tartanám tiszteletlenségnek
Ha leigazolta volna egy PL-csapat, már bőszen rikácsolna angolul. Ha olasz, akkor olaszul. Magasról lenézi a magyar futballt.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:nem könnyű
ha meg se próbálta az mondjuk tényleg nem szép, de még azt sem tartanám tiszteletlenségnek
Ha leigazolta volna egy PL-csapat, már bőszen rikácsolna angolul. Ha olasz, akkor olaszul. Magasról lenézi a magyar futballt.
ez meg egy érdekes fikció, semmi több
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Némán, de nem süketen.
azt te is belátod, hogy 1-200 szó ismeretétől még nem tanul meg magyarul (angolul)
szóval túl van ez tolva, ennyit már rég a fejébe kellett volna verni az edzéseken (és nem többet ha nem akarja)
Ha olvastad a hsz-t, éppen beláttam. Az előbbiekben rosszul fogalmaztam.
Fejébe kellett volna, de lehet, hogy nem is akarta.
daniute írta:Mantequilla írta:Adamek írta:nem tudom, de ez a kilenc kilogramm plusz elég kamuszagú
Nono azt mondta idén ledobott 6 kilót, akkor 15 kiló felesleggel vették meg? :D
Ez a része nekem is kamuszagú. Ti szurkolók nem vettétek észre? Kilencet simán észre lehet venni.
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Ha leigazolta volna egy PL-csapat, már bőszen rikácsolna angolul. Ha olasz, akkor olaszul. Magasról lenézi a magyar futballt.
ez meg egy érdekes fikció, semmi több
Nekem tetszik ez a fikció.
Utoljára Negraut láttam a Telesportban, ahogy a kérdések után félszeg mosollyal nyaldosta a száját válasz helyett. Aztán lett konkrétum is: Mezey doki felszólított mindenkit, hogy ne Negraunak, hanem Ádinak nevezzék őt, mert azt szereti a román mackó.
ManBat írta:daniute írta:Mantequilla írta:Nono azt mondta idén ledobott 6 kilót, akkor 15 kiló felesleggel vették meg? :D
Ez a része nekem is kamuszagú. Ti szurkolók nem vettétek észre? Kilencet simán észre lehet venni.
Egy darab képet nem láttunk róla mióta visszajöttek a játékosok a téli szünetről.
Adamek írta:ManBat írta:daniute írta:Ez a része nekem is kamuszagú. Ti szurkolók nem vettétek észre? Kilencet simán észre lehet venni.
Egy darab képet nem láttunk róla mióta visszajöttek a játékosok a téli szünetről.
9 kilogramm plusz egy kb. 70 kilós sportembertől egy szünet alatt elég kemény meló, eléggé hihetetlen kép nélkül is
ManBat írta:Adamek írta:ManBat írta:Egy darab képet nem láttunk róla mióta visszajöttek a játékosok a téli szünetről.
9 kilogramm plusz egy kb. 70 kilós sportembertől egy szünet alatt elég kemény meló, eléggé hihetetlen kép nélkül is
Előtte is lehetett túlsúlyos, csak mire visszajött, addigra lett 9 plusz. Eleve nem tűnt a csapat legfittebb tagjának.
ManBat írta:Adamek írta:ManBat írta:Egy darab képet nem láttunk róla mióta visszajöttek a játékosok a téli szünetről.
Előtte is lehetett túlsúlyos, csak mire visszajött, addigra lett 9 plusz. Eleve nem tűnt a csapat legfittebb tagjának.
Mantequilla írta:ManBat írta:Adamek írta:9 kilogramm plusz egy kb. 70 kilós sportembertől egy szünet alatt elég kemény meló, eléggé hihetetlen kép nélkül is
De ha már kilók és profizmus. Mutass még egy klubot, ahol a játékos és az edző a médiában üzenget egymásnak! Kisebb arccal el lehetett volna ezt kerülni. Mondjuk amilyen focikultúra jelenleg van itthon. Nem akar hosszabbítani? Teleharsogom a netet, hogy dagadt primadonna. Nem akar hosszabbítani? Nyilvánossá teszem egy meg sem valósult szerződés, kvázi ajánlat, paramétereit. Ömlik a suttyóság mindenhonnan, ami még mindig szaftosabb, mint ami a pályán zajlik, ez tény.
Maradonapoli írta:Mindegy, aggasztóan alacsony a négerek aránya a csapatban, remélem Afrikából hozunk valakit!
ManBat írta:Maradonapoli írta:Mindegy, aggasztóan alacsony a négerek aránya a csapatban, remélem Afrikából hozunk valakit!
Egy jó Ahodikpe kéne ide
Maradonapoli írta:ManBat írta:Maradonapoli írta:Mindegy, aggasztóan alacsony a négerek aránya a csapatban, remélem Afrikából hozunk valakit!
Egy jó Ahodikpe kéne ide
Nyonyó árából szerintem tíz kicsi négert is tudnánk szerződtetni!
Maradonapoli írta:Mindegy, aggasztóan alacsony a négerek aránya a csapatban, remélem Afrikából hozunk valakit!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég