Nikolics szerint végig kontrollált a Videoton

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.12. 21:01

Felcsút - Értékelte a Hali-verést.

3-0-ra verte a Videoton a Haladást, a fehérváriak vezetőedzője így értékelt a meccs után a vidi.hu jelentése szerint:

Marko Nikolics: "Jól játszottunk ma, az első perctől az utolsóig kontrolláltuk a pályán történteket. Szép passzjátékokat mutattunk be, szereztünk három gólt és volt még legalább ugyanennyi nagy helyzetünk is. Megérdemeltük a győzelmet, gratulálok a játékosoknak és köszönöm a szurkolóknak, hogy végig biztattak minket. Eddig tavasszal csak négy gólt kaptunk, ez örömteli, de az is igaz, hogy az elmúlt mérkőzéseken nem voltunk sokszor eredményesek. Most viszont betaláltunk és jöttek a helyzetek is – ilyen a futball. Úgy gondolom, hogy a korábbi mérkőzéseinken, ha az elején sikerült volna gólt szereznünk, mint most, akkor azok a találkozók is hasonlóan alakultak volna. Ilyenkor az alapvetően tíz emberrel a labda vonala mögé helyezkedő ellenfelek is jobban kinyílnak, de persze ez nem csak Magyarországon van így. A Honvéd vagy az Újpest elleni meccsünk is olyan volt, mint a mai – időben sikerült megszerezni az első gólt, és addig nehéz találkozók valamennyire könnyebbé váltak számunkra."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Nikolics szerint végig kontrollált a Videoton

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.05.12. 22:43

Itt van Hipp értékelése is:
Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez! Amióta a Haladásnál vagyok, ez volt a leggyengébb teljesítményünk. Nem ismertem a csapatomra. Az első féldőben rendkívül bátortalanok voltunk, és az is bebizonyosodott, hogy a mi sérültjeink és eltiltottjaink jobban hiányoztak, mint a hazaiaknak a sajátjaik. Csalódott vagyok azért is, mert akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, most nem bizonyították, hogy többet kellett volna adnom nekik a korábbiakban. Kovács Lóránt rendkívül felelőtlenül viselkedett, kiállíttatta magát. Szerettük volna megismételni a Fradi és a Paks ellen mutatott játékunkat, ebből azonban semmit nem tudtunk megvalósítani. A szurkolóinktól elnézést kérünk. A játékosoknak pedig azt tudom mondani, hogy minél előbb felejtsék el ezt a találkozót. Mindent megteszek, hogy a következő fordulóban a mai játék ellenkezőjét lássák majd a drukkereink
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.05.12. 23:01

Az összefoglaló alapján Józsika osztogatta a zsugákat, érdekes volt látni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Fernandosensei
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Fernandosensei » 2018.05.12. 23:19

Savaria1919 írta:Itt van Hipp értékelése is:
Amióta a Haladásnál vagyok, ez volt a leggyengébb teljesítményünk. Nem ismertem a csapatomra. Az első féldőben rendkívül bátortalanok voltunk, és az is bebizonyosodott, hogy a mi sérültjeink és eltiltottjaink jobban hiányoztak, mint a hazaiaknak a sajátjaik.

Abszolút egyetértek,október-november óta nem láthattunk ilyen gyenge teljesítményt.
1.Szombathelyi HALADÁS
2.Man.Utd.,Juventus,OM
3.Fulham,Udinese,Reggina,Ajax,Leverkusen,Toulouse,Lens

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.05.12. 23:37

Fernandosensei írta:
Savaria1919 írta:Itt van Hipp értékelése is:
Amióta a Haladásnál vagyok, ez volt a leggyengébb teljesítményünk. Nem ismertem a csapatomra. Az első féldőben rendkívül bátortalanok voltunk, és az is bebizonyosodott, hogy a mi sérültjeink és eltiltottjaink jobban hiányoztak, mint a hazaiaknak a sajátjaik.

Abszolút egyetértek,október-november óta nem láthattunk ilyen gyenge teljesítményt.

Annak örültem, hogy itt Hipp legalább kimondta az igazságot. Pacsi a futballfitneszre fogta volna, Mészöly pedig megdícsérte volna a csapatot, mondván hogy volt néhány olyan periódusa a meccsnek, amikor eljutottunk a Vidi kapujáig.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Fernandosensei
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Fernandosensei » 2018.05.12. 23:42

Cselszky írta:Az összefoglaló alapján Józsika osztogatta a zsugákat, érdekes volt látni.

Nekünk pedig Kiskokót a Vidi csékájaként,elhiheted.
1.Szombathelyi HALADÁS
2.Man.Utd.,Juventus,OM
3.Fulham,Udinese,Reggina,Ajax,Leverkusen,Toulouse,Lens

Vissza: “www.nb1.hu”