Törés: ebben a bajnokságban már nem játszhat az angyalföldi

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.04.30. 13:20

Budapest - Újabb csapás érte a Vasast!

Michael Oenning, a Vasas mostanában sokat bírált vezetőedzője egész egyszerűen sérülések miatt eddig sem tudta és továbbra sem tudja kétszer egymás után pályára küldeni ugyanazt a kezdőcsapatot és ez meg is látszik a tavalyi harmadik és kupadöntős teljesítményén. A Vasas a bennmaradásért küzd, nagyon kemény a sorsolása, ráadásul újabb sérülés miatt aggódhatnak a gárda hívei.

A vasárnap elvégzett röntgenvizsgálat is megerősítette, hogy eltört Szivacski Donát kulcscsontja, aki a DVSC elleni, győztes meccsen sérült meg.

- Mivel kecskeméti vagyok, így a kiskunhalasi kórházban végezték vasárnap a röntgenvizsgálatot. A felvételből kitűnik, hogy eltört a kulcscsontom, 2,5 centimétert összecsúszott a törésnél az egymástól elvált két csontdarab. A következő napokban derül majd ki, hogy meg kell-e műteni a kulcscsontomat vagy sem. Egyelőre csak egy rögzítő kötést kaptam, és ha nem kell műteni akkor rögzítő szerkezetet fogok kapni, ami kifeszíti a vállam és a kulcscsont a helyére megy - nyilatkozta klub honlapjának a középpályás.

Mindez azt jelenti, hogy az utánpótlás válogatott játékára az utolsó öt fordulóban már nem számíthat Oenning.

John McClane
Aranylabdás

Re: Törés: ebben a bajnokságban már nem játszhat az angyalföldi

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.04.30. 13:27

"Mivel kecskeméti vagyok, így a kiskunhalasi kórházban végezték vasárnap a röntgenvizsgálatot. "
Mi sem természetesebb.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Vissza: “www.nb1.hu”