Honvéd-Videoton 1-4
További részletek hamarosan!
Tabella a linkre kattintva olvasható

Reginald McFreez írta:Már csak annyi kell nyáron, hogy ez a két monster bejusson az EL-be, és minden alátámasztottá válik ebben az országban.
Gunners írta:Reginald McFreez írta:Már csak annyi kell nyáron, hogy ez a két monster bejusson az EL-be, és minden alátámasztottá válik ebben az országban.
Elég szerencsés sorsolás kellene hogy valami keresni valónk legyen, a Fradinak szintén.
Reginald McFreez írta:Már csak annyi kell nyáron, hogy ez a két monster bejusson az EL-be, és minden alátámasztottá válik ebben az országban.
Reginald McFreez írta:Gunners írta:Reginald McFreez írta:Már csak annyi kell nyáron, hogy ez a két monster bejusson az EL-be, és minden alátámasztottá válik ebben az országban.
Elég szerencsés sorsolás kellene hogy valami keresni valónk legyen, a Fradinak szintén.
A franc sem tudja. Annyi biztos, hogy ez a két csapat "kinőtte" az NB1-et, ahogy az is igaz, hogy évente három olyan meccsük van, ahol a saját erőviszonyaiknak megfelelő csapattal meccselhetnek. Sőt, még az is igaz, hogy rohadtul nincsenek leterhelve azzal a heti egy mérkőzéssel. A játékosanyag alapján - ahogy évek óta - idén is ciki lenne, ha nem jutnának a csoportkör kapujába.
Én mindenképpen jól járok, mert ha nem jutnak be, frecseghetek a kárörvendéstől, ha bejutnak, akkor meg "büszke magyarként" élvezhetem a nemzetközi meccseket. :D
Gunners írta:Reginald McFreez írta:Gunners írta:Elég szerencsés sorsolás kellene hogy valami keresni valónk legyen, a Fradinak szintén.
A franc sem tudja. Annyi biztos, hogy ez a két csapat "kinőtte" az NB1-et, ahogy az is igaz, hogy évente három olyan meccsük van, ahol a saját erőviszonyaiknak megfelelő csapattal meccselhetnek. Sőt, még az is igaz, hogy rohadtul nincsenek leterhelve azzal a heti egy mérkőzéssel. A játékosanyag alapján - ahogy évek óta - idén is ciki lenne, ha nem jutnának a csoportkör kapujába.
Én mindenképpen jól járok, mert ha nem jutnak be, frecseghetek a kárörvendéstől, ha bejutnak, akkor meg "büszke magyarként" élvezhetem a nemzetközi meccseket. :D
:D Nekünk annyi a lényeg hogy ne valamelyik szerbünk volt csapatával találkozzunk, mert akkor megint harangoztak. :D
Adamek írta:Gunners írta:Reginald McFreez írta:A franc sem tudja. Annyi biztos, hogy ez a két csapat "kinőtte" az NB1-et, ahogy az is igaz, hogy évente három olyan meccsük van, ahol a saját erőviszonyaiknak megfelelő csapattal meccselhetnek. Sőt, még az is igaz, hogy rohadtul nincsenek leterhelve azzal a heti egy mérkőzéssel. A játékosanyag alapján - ahogy évek óta - idén is ciki lenne, ha nem jutnának a csoportkör kapujába.
:D Nekünk annyi a lényeg hogy ne valamelyik szerbünk volt csapatával találkozzunk, mert akkor megint harangoztak. :D
nekünk teljesen mind1, balti csapat ellen még nem estünk ki, most jöjjön egy olyan
Gunners írta:Adamek írta:Gunners írta::D Nekünk annyi a lényeg hogy ne valamelyik szerbünk volt csapatával találkozzunk, mert akkor megint harangoztak. :D
nekünk teljesen mind1, balti csapat ellen még nem estünk ki, most jöjjön egy olyan
Az a vonal még fekszik egyelőre(Kalju,Jelgava,Skonto) :D
Adamek írta:Gunners írta:Adamek írta:nekünk teljesen mind1, balti csapat ellen még nem estünk ki, most jöjjön egy olyan
Az a vonal még fekszik egyelőre(Kalju,Jelgava,Skonto) :D
nekünk ez kimaradt, de tuti nem feküdne ez sem
Gunners írta:Adamek írta:Gunners írta:Az a vonal még fekszik egyelőre(Kalju,Jelgava,Skonto) :D
nekünk ez kimaradt, de tuti nem feküdne ez sem
Jelgavát ti ejtettétek ki, a Skontót a Loki, a Kaljut meg mi.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég