Így verte az MTK a Budaörsöt - videó - NB2.hu
Budapest - Gólgazdag győzelemmel került közelebb az NB I-hez az MTK.

Így verte az MTK a Budaörsöt - videó - NB2.hu
Budapest - Gólgazdag győzelemmel került közelebb az NB I-hez az MTK.
Lobanovszkij írta:Ciánozás ide vagy oda, az NB1 MTK nélkül olyan mint a gulyásleves hús nélkül. Természetesen disznóhús.
ManBat írta:Lobanovszkij írta:Ciánozás ide vagy oda, az NB1 MTK nélkül olyan mint a gulyásleves hús nélkül. Természetesen disznóhús.
12 csapattal lehetetlen megoldani, hogy mindenki ott legyen, aki számít. Engem jobban aggaszt, hogy így megint majdnem a fél NB1 pesti lesz.
Savaria1919 írta:ManBat írta:Lobanovszkij írta:Ciánozás ide vagy oda, az NB1 MTK nélkül olyan mint a gulyásleves hús nélkül. Természetesen disznóhús.
12 csapattal lehetetlen megoldani, hogy mindenki ott legyen, aki számít. Engem jobban aggaszt, hogy így megint majdnem a fél NB1 pesti lesz.
Nekem nembaj az, ha bent maradunk. Több meccsre tudok menni.
Mondjuk ha kiesünk mi meg a Fölcsút, feljut a Várda meg az MTK, akkor a Fehérvár lesz a legnyugatibb csapat a ligában.
ManBat írta:Lobanovszkij írta:Ciánozás ide vagy oda, az NB1 MTK nélkül olyan mint a gulyásleves hús nélkül. Természetesen disznóhús.
HattoriHanzo írta:ManBat írta:Lobanovszkij írta:Ciánozás ide vagy oda, az NB1 MTK nélkül olyan mint a gulyásleves hús nélkül. Természetesen disznóhús.
Egyetértek. Nekem inkább hiányoznak a vidéki csapatok. Nyíregy, Csaba, Zeg, esetleg Pécs, Győr.
Cselszky írta:HattoriHanzo írta:ManBat írta:12 csapattal lehetetlen megoldani, hogy mindenki ott legyen, aki számít. Engem jobban aggaszt, hogy így megint majdnem a fél NB1 pesti lesz.
Egyetértek. Nekem inkább hiányoznak a vidéki csapatok. Nyíregy, Csaba, Zeg, esetleg Pécs, Győr.
Nyugi, jön a Várda!
ManBat írta:Cselszky írta:HattoriHanzo írta:Egyetértek. Nekem inkább hiányoznak a vidéki csapatok. Nyíregy, Csaba, Zeg, esetleg Pécs, Győr.
Nyugi, jön a Várda!
Olyan volt már nekem is, hogy jött a Várda. Igaz, alig ettem aznap este.
Jelenlévő fórumozók: RAUL7 valamint 1 vendég