Érik az edzőváltás a Vasasnál? - NB1.hu
Edzőváltás a Vasasnál?

Érik az edzőváltás a Vasasnál? - NB1.hu
Edzőváltás a Vasasnál?
Walek írta:Országgyűlési képviselők választása - 2018. április 8.
BlancoAgilon38 írta:Walek írta:Országgyűlési képviselők választása - 2018. április 8.
Nyilván belejátszik, de Viktor focibuzi is. Ha korábban kiáll mellette, valóban hitelesebb a dolog.
Walek írta:BlancoAgilon38 írta:Walek írta:Országgyűlési képviselők választása - 2018. április 8.
Nyilván belejátszik, de Viktor focibuzi is. Ha korábban kiáll mellette, valóban hitelesebb a dolog.
Korábban nem ment volna szembe Csányival ez miatt, de most úgy gondolja jól jöhet.
BlancoAgilon38 írta:Walek írta:BlancoAgilon38 írta:Nyilván belejátszik, de Viktor focibuzi is. Ha korábban kiáll mellette, valóban hitelesebb a dolog.
Korábban nem ment volna szembe Csányival ez miatt, de most úgy gondolja jól jöhet.
Minden patron jól jön ilyenkor. :)
Walek írta:BlancoAgilon38 írta:Walek írta:Korábban nem ment volna szembe Csányival ez miatt, de most úgy gondolja jól jöhet.
Minden patron jól jön ilyenkor. :)
Nem tudok pü-t küldeni Neked :(
BlancoAgilon38 írta:Walek írta:BlancoAgilon38 írta:Minden patron jól jön ilyenkor. :)
Nem tudok pü-t küldeni Neked :(
Hogyhogy?
Katt az avatar alatti névre, privát üzenetre is kattintás, a témát kitöltöd, és írsz, majd küldés.
Walek írta:BlancoAgilon38 írta:Walek írta:Nem tudok pü-t küldeni Neked :(
Hogyhogy?
Katt az avatar alatti névre, privát üzenetre is kattintás, a témát kitöltöd, és írsz, majd küldés.
"Nem mindegyik felhasználót sikerült hozzáadni, mivel nem mindenkinek van joga privát üzenetet olvasni."
Walek írta:BlancoAgilon38 írta:Walek írta:Nem tudok pü-t küldeni Neked :(
Hogyhogy?
"Nem mindegyik felhasználót sikerült hozzáadni, mivel nem mindenkinek van joga privát üzenetet olvasni."
BlancoAgilon38 írta:Walek írta:BlancoAgilon38 írta:Hogyhogy?
Akkor írj te!
blancografika.hu
Kapcsolat menüpontnál fent megtalálod a mailcímeket.
Walek írta:BlancoAgilon38 írta:Walek írta:"Nem mindegyik felhasználót sikerült hozzáadni, mivel nem mindenkinek van joga privát üzenetet olvasni."
Akkor írj te!
blancografika.hu
Írtam, köszi!
imici írta:Walek írta:BlancoAgilon38 írta:Akkor írj te!
blancografika.hu
Írtam, köszi!
Sajnos én nem kaptam meg... Vagy diszkrimináció vagy soros lehet a hibás
imici írta:Walek írta:BlancoAgilon38 írta:Akkor írj te!
blancografika.hu
Írtam, köszi!
Walek írta:imici írta:Walek írta:Írtam, köszi!
Le vagy maradva, ebben már az ENSZ keze van :D
BlancoAgilon38 írta:Walek írta:imici írta:Sajnos én nem kaptam meg... Vagy diszkrimináció vagy soros lehet a hibás
Le vagy maradva, ebben már az ENSZ keze van :D
Én pl úszóversenyeken voltam kiskoromban. Ma már félek a víztől.
Vagy 30 éve melóztam ipari alpinistaként, iszonyat magas gyárkémények (100-150 méter), simán kiálltam egy 15 emeletes kégli tetejének a szélére. Ma egy sámli is akadály.
adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Walek írta:Le vagy maradva, ebben már az ENSZ keze van :D
Vagy 30 éve melóztam ipari alpinistaként, iszonyat magas gyárkémények (100-150 méter), simán kiálltam egy 15 emeletes kégli tetejének a szélére. Ma egy sámli is akadály.
Szokták mondani bizonyos emberek,hogy félnek a víztől és már nem is isszák!
Azt is szokták mondani,hogy az állatok isznak vizet.BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:
Szokták mondani bizonyos emberek,hogy félnek a víztől és már nem is isszák!
:D Na ja. Én mondjuk iszom a vizet.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 26 vendég