Usain Bolt szerződést kapott

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.02.26. 10:58

Jamaica - Közösségi oldalán jelentette be a hírt.

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok atléta szerződést írt alá egy futballcsapatnál. A 31 éves sztár vasárnap közösségi oldalán jelentette be a hírt, és kedden árulja el, hogy melyik klubbal állapodott meg.

A jamaicai futó januárban közölte, hogy márciusban próbaedzésen vesz részt a Borussia Dortmundnál.

A tavalyi, londoni világbajnokság után visszavonult sprinter nagy álma, hogy kedvenc együttesében, a Manchester Unitedben játsszon, és ha Dortmundban pozitív visszajelzést kap, akkor nekirugaszkodik második karrierjének.

Bolt 2009 óta tartja a 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcsát 9.58, illetve 19.19 másodperccel.

Élőben közvetítjük a 20. Magyar Aranylabda-szavazás eredményeinek a publikálását - NB1.hu

Magyar Aranylabda-szavazás

Lobanovszkij
Tartalék

Re: Usain Bolt szerződést kapott

HozzászólásSzerző: Lobanovszkij » 2018.02.26. 11:29

Az kezdetnek nem rossz ha rendkívül gyors. Így az elvárt 76 szempontból egynek mindenképp megfelel. Mondjuk Dombi Tibi ebből elég szép karriert futott be.
Gyõri ETO FC
Everybody do you, ingem rövi-do-you

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.02.26. 11:36

Lobanovszkij írta:Az kezdetnek nem rossz ha rendkívül gyors. Így az elvárt 76 szempontból egynek mindenképp megfelel. Mondjuk Dombi Tibi ebből elég szép karriert futott be.

szerintem a foci alap 76 feltétele közt nincs 100m labdanélküli sprint, arra legfeljebb a kapusnak van szüksége ha a másik kapust akarja minél gyorsabban megverni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.02.26. 12:19

nem szeretem, ha a futballból viccet csinálnak, ez pedig az
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.02.26. 12:53

SuperDepor írta:nem szeretem, ha a futballból viccet csinálnak, ez pedig az

Együtt tették tönkre!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

krisztian
Admin
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: krisztian » 2018.02.26. 12:55

Na, sikerült Felcsútra csábítani?
“Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás nem segít.”
LAZIO GRANDE LAZIO! A ROMA LA LAZIO C’E’ SOLO LA LAZIO
دولة اسرائيل Facebook Torna Club
1526. augusztus 29. Nem felejtünk!

Török
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Török » 2018.02.26. 14:47

Mi itt a gond? Én elnézném, ahogy az előrevágott labdákat a saját térfeléről indulva az alapvonalig összeszedi, onnan pedig még én is be tudnám belsőzni az érkező csatárnak. Taktikai fegyver.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.02.26. 14:51

Török írta:Mi itt a gond? Én elnézném, ahogy az előrevágott labdákat a saját térfeléről indulva az alapvonalig összeszedi, onnan pedig még én is be tudnám belsőzni az érkező csatárnak. Taktikai fegyver.

életszerű
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.02.26. 15:00

SuperDepor írta:nem szeretem, ha a futballból viccet csinálnak, ez pedig az

Még nem láttuk focizni, így előzetesen ezt így nem jelenteném ki, meg ugye azt sem tudjuk, hogy végül melyik is az a csapat, amelyikhez aláírt, de látatlanban az ilyen "áthallgatás" egy másik sportágba tényleg inkább a karácsonyi sóműsorba való, nem a hétköznapokba. De mondom, a lényeg, hogy focizni még nem láttuk a fickót.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.02.26. 15:06

Adamek írta:
Lobanovszkij írta:Az kezdetnek nem rossz ha rendkívül gyors. Így az elvárt 76 szempontból egynek mindenképp megfelel. Mondjuk Dombi Tibi ebből elég szép karriert futott be.

szerintem a foci alap 76 feltétele közt nincs 100m labdanélküli sprint, arra legfeljebb a kapusnak van szüksége ha a másik kapust akarja minél gyorsabban megverni

Harminc méteren sem veri meg - állítom - egyetlen védő sem. Talán egy pár csatár. de ez még mindig csak egy dolog a sok-sok képesség közül. Meg persze a harminc méter az úgy, hogy közben kapaszkodnak beléd, plusz vezeted a labdát, plusz figyeled esetleg, ki hol van... egyébként még nem láttuk focizni. Ha jól tolja, úgyis élmény lesz, ha meg nem, abbahagyja egy év múlva.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2018.02.26. 19:31

Reginald McFreez írta:
Adamek írta:

Harminc méteren sem veri meg - állítom - egyetlen védő sem. Talán egy pár csatár. de ez még mindig csak egy dolog a sok-sok képesség közül. Meg persze a harminc méter az úgy, hogy közben kapaszkodnak beléd, plusz vezeted a labdát, plusz figyeled esetleg, ki hol van... egyébként még nem láttuk focizni. Ha jól tolja, úgyis élmény lesz, ha meg nem, abbahagyja egy év múlva.

CR-ről van egy dokumentumfilm amelyben versenyeznie kell egy futóval.Egyenes pályán nyert a futó de amikor kijelöltek egy hirtelen irányváltásokkal teli pályát ott már Ronaldo győzött.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.02.26. 19:33

Dombi Tibi legalább a labdát is tudta vezetni a futás mellé
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.02.26. 21:32

ManBat írta:Dombi Tibi legalább a labdát is tudta vezetni a futás mellé

többé kevésbé

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.02.27. 06:31

Keresgéltem videókat, ahol Bolt focizik, de igazából nem találtam olyat, amiből kiderült volna, hogyan vezeti a labdát. Nem egy nagy spíler, az biztos.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.02.27. 07:14

Reginald McFreez írta:

Keresgéltem videókat, ahol Bolt focizik, de igazából nem találtam olyat, amiből kiderült volna, hogyan vezeti a labdát. Nem egy nagy spíler, az biztos.

amúgy az se számít 31 évesen sokat, hogy a labdával milyen viszonyban van, ha igazából egy rejtett freestyle-os is ebben a korban nulláról már nem fog megtanulni helyezkedni, taktikákat átlátni, pályát belátni pillanatok alatt és a mozgásokat zsigerből vágni, egy Pinyő-féle tolódás készség szinten már sok lesz neki, egy futsal menőből se lehet ilyen korban már élvonalbeli focistát faragni nem egy sprinterből
lehet akármilyen ördögi reflexe egy zsonglőrnek, ha nem tanulta meg 20 évvel korábban az alapokat nem lesz belőle kapus 30+ évesen, legfeljebb kiskapuban a vonalon mozogva, de még ott sem nagyon valószínű

Vissza: “www.nb1.hu”